Şimdi Ara

Mahallede top oynarken dükkan camlarını kıranlar, topu kesilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç cam kırdınız, kaçabilen yakalanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gordon01 -- 13 Haziran 2008; 1:27:04 >

• 3 cam.. yakalanma yok..

işi biliceksin, işe gitmeyeceksin.. Nerden geliyorsun dediklerinde.. İşDen diyeceksin
  • Benim 3 topum kesildi , hiç cam kırmadım (çünkü genellikler 90 a takardım ) , 1 kerede bizim mahallenin delisi ahmet ağa ya yakalandım..Güzel günlerdi bee...
  • sayamadım ama hepsine
  • Bi Kere Bi Adamın Camını Kırdım Adam Kovalıyodu Bizi Bi de Kovalarken Ne Dio.

Ulan Bizde Küçükken Top Oynadık Milletin .mınıda Camıda Kırmazdık Diodu

• quote:

Orjinalden alıntı: LizOzOM

Bi Kere Bi Adamın Camını Kırdım Adam Kovalıyodu Bizi Bi de Kovalarken Ne Dio.

Ulan Bizde Küçükken Top Oynadık Milletin .mınıda Camıda Kırmazdık Diodu

• Aylık oynuyorduk apartmanın önünde işte apartmandan abilerde vardı bi abinin evine (1. kat) top kaçtı içinde bir kırılma sesi karısı çıktı noldu felen topu istiyoruz sonra sorduk ne kırılmış biblolar inmiş aşağı

Abi sonra baya azar işitti sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araba tamponunu çıkarmıştım

tabi sonra arabaya takmaya çalıştım yarısı yerde yarısı arabada
    ben topuk o arada
  • Valla kaleciydim topu bir diktim 3. katın cmaından içeri girdi tv'yi devirmişim kadın çıktı kesti topu ben topuk.Sonra o kadının camını sapanla indirdik
  • ben küçükkken bi,siklette çok hızlı giderdim. birgün yokuş aşşağı hızla gıdıyordum yine. sağa doncektim, dönerken virajı alamadım park halindeki kamyonete önden girmiştiim ne günlerdi beaa.
  • Ben bir keresinde smaç basıcam diye kumaşcının camını kırmışdım tamda giriş katın bi üst katı içerdede milyarlık kumaşlar var allah dedim napıcam napıcam sabaha kadar evin camından kumaşcının orayı gözledim sabaha karşı yattım desem inanırmısınız
    Sonra sabah oldu dedim böyle böyle kırdım camınızı yanlışlıkla sabah kadarda bekledim hırsız girmesin diye (gülerek söyledim burayı onlarda güldü)
    Ozamanın parası 30 ytl ye taktırmıştık ama o geceyi hiç unutmam sende şimdi hatırlattın yüzümde güzel bir tebessüm kaynağı oldun tşkler
  • biz top oynadık ama benim hatam değil.. arkadaşların iki hatası..
    1-birkaç sene önceler yani 2-3 sene bizim ev ile yan bina arasında 5 metrelik mesafe var tam oynmalık gibi.. neyseki başladılar bir oynamaya bir arkadaş vardı bir vurdu topa pencereye geldi ardındada pencere orda bulunan tv ye mi çarpmış öyle bişe olmuş kadın bağırıyor bunlara tabi niye..
    tv sinin camını kırmışlar.

ikincisi gene bir mahalle maçı vakası bir arkadaş topa bir koydu mu felaket hızlıydı top onlarında kendi evinin camına güüümmmmm... çarptı camda kırılmadı çok şükür düşünün cam çiftli değildi tek camdı.. tabi oda köşeye vurunca kırmadı ortadan girse cam yok olurdu..
  • bir tane daha ama bu salıncak la ilgili...
    salıncakta çok hızlı sallanırdım ben yüksekliği ne kadarda bende taa oraya kadar çıkıyordum diyelim 3 metre oraya kadar çıktığım olurdu salıncakla.. hız olarak 90-110 km falan vardır acayip hızlı sallanırdım..
    çok hızlıydım halada öyleyim..
    neyse arkadaya bir çocuk gelmiş bende daha yavaşlamıştım 50-35 km hıza mı ne düşmüştüm sanırım öyle birşey halada hızlıyım yani arkaya bir gelmiş bende görmeim onu bir yerleştirdim ama ağız burun kanıyro allahtan beni bişe yapmadılar ama anam ise bağırıp çağırdı tabi hata bende..
    yavaş olsaydık iyi olurdu..
    şimdi hızlanacağım zaman bakıyorum kimse varmı yokmu yoksa haydi eyvallah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.