Şimdi Ara

Mahalle Bakkalından DAYAK Yedim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Yıldır aynı mahallede oturuyorum. Bir kaç ay mahalle bakkalından alışverişimi yapıyordum. Daha sonra migrosdan alışveriş yapmaya başladım. Elimde migros poşetiyle bakkalın yanından çok kez geçtim. Tabi bakkal bey bu durumdan hiç hoşnut değil. Dik dik bana bakıyor, bide gözlerini çatmaz mı. Her sabah sucuklu yumurta yiyorum. Dolaba bir baktım ahanda sucuk kalmamış. Hemen mahalle bakkalına koştum "Bana ordan bi kangal sucuk ama at etinden olmasın" dediğim gibi ağzıma yumruk yiyişim bir oldu. Şansıma yanında oğlu vardı. Oğluda arkadan beri sırtıma uçan tekmeyi geçirince kendimi masanın üzerinde buldum. Koşarak eve kaçtım. Aslında bakkal haklıydı. yapacak bir şey yok. yediğim dayakla kaldım.

edit: CSB diyenleri şiddetle kınıyorum. Birazdan yüzümün ss'sini atıcam. O zaman csbmi değil mi anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 6 Nisan 2013; 0:35:49 >

• CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ölmemiş miydin?
  • Yine mi csb
  • Affetmişler galiba
  • Bakkalın fotosunu çeker yollarsan inanabiliriz.
  • bakkalda masanın ne işi var olm sen kahveciden sucuk istemişsin ondan dövmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

bakkalda masanın ne işi var olm sen kahveciden sucuk istemişsin ondan dövmüş

hani sakızların gofretlerin olduğu masalar oluyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doçent Kangal -- 6 Nisan 2013; 0:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

bakkalda masanın ne işi var olm sen kahveciden sucuk istemişsin ondan dövmüş

hani sakızların gofretlerin olduğu masalar oluyor ya

bakkalda ona tezgah denir ya da kasa ayrıca masalar demişsin kahvede ısrar ediyorum
  • gun reisi arayayım da seni tekrar banlasın.bu ne lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.