Şimdi Ara

mahalle aralarında tek yön kuralına uyan bir allahın kulu yok !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artık isyan ediyorum. semt sokaklarında tek yön kuralına hiç kimse tınlamıyor. arabalar 2 yönde yığılıyor. yahu zaten sokak burası. 2 tarafa araçlar parketmiş. 2 taraftan da araç geliyor. böyle rezillik olmaz.

dün böyle bir şey oldu. yolun sağına aracı parkettim. evimin önüne. arkamda da 4-5 araç tren olmuşlar. önümde bir dayı. hanzo diyelim. dayı çok kibar kaçtı. ben arabadan çıkınca az ileri parket de geçsinler dedi. burası park yeri. sen ters yöndesin. geri git de öyle geçsinler dedim. kavga eder miyiz diye baktım. öyle kızdım ki. hanzo hem ters yola girmiş. hem de olduğu yerde bekliyor statik. bari geri git yol ver be adam. ben neden stop ettiğim arabayı kaldırıp öteye alayım!

geçenlerde buna benzer bir şey oldu. 50 m aşağıda paralelde ana cadde var. 3 tane öküz ters yönden geliyorlar. kç kadar sokaktan. durdurdum arabayı hepsine bağırdım. ters yön burası görmüyor musunuz tabelaları diye.

özellikle ankara bahçeli emek. her yönden teksas. tesr yöne girenler. küçük kavşaklarda frene bile basmadan direkt geçenler.

polis buna bir çözüm bulamaz mı. çok canım sıkılıyor bu işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 19 Ağustos 2011; 23:16:58 >

• böyle sorunlar heryerde, sürekli sıkı denetim olmadan hallolmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

böyle sorunlar heryerde, sürekli sıkı denetim olmadan hallolmaz...

kesinlikle doğru söylüyosun.
  • tabelanın altına ne anlama geldiğini yazarsak %85 iş hallolur.
    Not:Geri kalan yüzdeyi ise okuma bilmeyenlere ayırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

artık isyan ediyorum. semt sokaklarında tek yön kuralına hiç kimse tınlamıyor. arabalar 2 yönde yığılıyor. yahu zaten sokak burası. 2 tarafa araçlar parketmiş. 2 taraftan da araç geliyor. böyle rezillik olmaz.

dün böyle bir şey oldu. yolun sağına aracı parkettim. evimin önüne. arkamda da 4-5 araç tren olmuşlar. önümde bir dayı. hanzo diyelim. dayı çok kibar kaçtı. ben arabadan çıkınca az ileri parket de geçsinler dedim. burası park yeri. sen ters yöndesin. geri git de öyle geçsinler dedi. kavga eder miyiz diye baktım. öyle kızdım ki. hanzo hem ters yola girmiş. hem de olduğu yerde bekliyor statik. bari geri git yol ver be adam. ben neden stop ettiğim arabayı kaldırıp öteye alayım!

geçenlerde buna benzer bir şey oldu. 50 m aşağıda paralelde ana cadde var. 3 tane öküz ters yönden geliyorlar. kç kadar sokaktan. durdurdum arabayı hepsine bağırdım. ters yön burası görmüyor musunuz tabelaları diye.

özellikle ankara bahçeli emek. her yönden teksas. tesr yöne girenler. küçük kavşaklarda frene bile basmadan direkt geçenler.

Amerikan bir Pick-up alınır (hayvani şekilde olanlar)
    Ön tarafına demirden tampon koruyucu takılır
    Ters yöne giren araçların üstüne sürülür
    Gerekirse çarpılır , araçların üstüne pick-up ile çıkılır.
    Adam herhangi bir söz sölerse de tek yön tabelası itina ile ......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3485

tabelanın altına ne anlama geldiğini yazarsak %85 iş hallolur.

Zaten yazıyor tek yön diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

bazı yerlerde kırmızı içinde beyaz tire işareti var. ondan bahsediyor. farketmez. herkes biliyor kuralları. kurala uymamak işlerine geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de istanbulda evime gelirken bu ihlali yapanlar arasındayım ama bizde tek yön tabelası koyulan sokaklar geniş ve 3 araba bile yanyana geçebilir. Zaten baktım karşıdan araba geliyor yol veririm çünkü kasten de olsa hatayı yapan benim.
  • quote:

artık isyan ediyorum. semt sokaklarında tek yön kuralına hiç kimse tınlamıyor. arabalar 2 yönde yığılıyor. yahu zaten sokak burası. 2 tarafa araçlar parketmiş. 2 taraftan da araç geliyor. böyle rezillik olmaz.

dün böyle bir şey oldu. yolun sağına aracı parkettim. evimin önüne. arkamda da 4-5 araç tren olmuşlar. önümde bir dayı. hanzo diyelim. dayı çok kibar kaçtı. ben arabadan çıkınca az ileri parket de geçsinler dedim. burası park yeri. sen ters yöndesin. geri git de öyle geçsinler dedi. kavga eder miyiz diye baktım. öyle kızdım ki. hanzo hem ters yola girmiş. hem de olduğu yerde bekliyor statik. bari geri git yol ver be adam. ben neden stop ettiğim arabayı kaldırıp öteye alayım!

ters yone girmenin mazereti olmaz fakat emek ve bahceli icin soylemek istedgim bir sey var, 25 senelik sokaklari kafaniza gore ters yaparsaniz insanlarin sasirmasi, bildikleri yollari kullanmali dogal karsilanmali. ters yone girenlerde bir zahmet yol versinler ayri konu.

• ARABAYA 5 KİŞİ BİNİLİR. EMANETLER BELE KONULUR. SANA BUNU YAPANLAR TAKİP EDİLİR. ARKADAN VURULUR. ADAM İNİNCE ARABADAN BİRLİKTE İNİLİR. ADAMIN ETRAFI ÇEVRİLİR. ADAMA BURDA KANUN BENİM DİYİP EMANETLER GÖSTERİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi db1903 -- 19 Ağustos 2011; 17:23:40 >
  • quote:

quote:

quote:

bazı yerlerde kırmızı içinde beyaz tire işareti var. ondan bahsediyor. farketmez. herkes biliyor kuralları. kurala uymamak işlerine geliyor.

Ama bazı yerlerde de hakikaten görünmüyor yada insan dikkat edemiyor

• Benim de en gıcık olduğum şeydir ve trafikteki atışmalarım hep bu sebepten olmuştur..

Hayır ters yöne girmişsin bari kabul et, hem hatalılar hem artist.. Caddeye geri geri çıkmamı istiyor haspalar utanmadan..

Ben de bir iki kez girdim.. Birinde hastam vardı zaten.. Karşıma biri çıksaydı hatamı kabul edip geri giderdim..
  • Ters yöne girip doğru yönden gelene yol vermek için kenara çekilen ya da geri gidenlere çok da lafım yok. Yolu bilmiyordur, acil işi vardır falan ancak hem ters yöne girip hem de artislenenlere gıcık oluyorum. Bir gün 2 ye 2 denk geldik yani iki araç biz karşı iki araç. Kavga dövüş geri geri gitmek zorunda kaldılar. Trafik ekibini arayıp aracı stop ettirip bekleyecektim olmadı.

Benim de yanlışlıkla girdiğim olmuştur. Karşıdaki uyardığı anda özürümü dileyip ya yol vermişimdir ya da geri gidip başka sokaktan gitmişimdir.

Ters yönden gelen kişi güzellikle rica etse acil işim var falan dese ya da yabancı olsa oraya yol da veririm. İnsanlığıyla ilgili her şey.
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam "tabelaların" şeklinde yazacaktım. yanlış oldu.

Not: ekran klavyesi işte, eksik yazdırıyor adama. klavye yokta..

• bir de karşılaşınca geri git diye sellektör yapmaları yok mu çileden çıkarıyorlar insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaymen

quote:

Amerikan bir Pick-up alınır (hayvani şekilde olanlar)
    Ön tarafına demirden tampon koruyucu takılır
    Ters yöne giren araçların üstüne sürülür
    Gerekirse çarpılır , araçların üstüne pick-up ile çıkılır.
    Adam herhangi bir söz sölerse de tek yön tabelası itina ile ......

bende hep aynı şeyi hayal ederim...zırtapozlara dan dun gireceksin o araçla...

• Bizim iş yerinin olduğu sokak da tek yön. Ters yönden gelenlerle düzden gelenler bolca kapışıyorlar. Tam da ortada bizim dükkan. İş çok uzayıp bağırış çağırış oldu mu ben de dahil olup, ters burası yol ver diyorum. Sanane sen kimsin derlerse de ULAN BEN ESNAFIM BURDA SENDEN Mİ ÖĞRENİCEMULAHAVALALEHALAHELA diye garip sesler çıkartınca arabaya binip geri basıyorlar. Tüm günün stresi gırtlaktan dışarı çıkıyor.
  • bi gün bu yüzden adamın birini pataklıyodum. Ters yöne girmiş elimle tek yön burası işareti yapıyorum anlamıyo adam, yolda vermiyo en sonunda yanaştı biraz bnde sinrlendim sürte sürte bi geçtim yanından baktım indi atarlanıyo fırladım bnde direk baktım karısı fln geldi uzatmadım hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.