Şimdi Ara

Magzter Gold 3 ay 21 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
18
Favori
14.092
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magzter binlerce yerli ve yabancı dergi ve gazetenin dijital erişilebildiği bir platformdur.

Linki mobilden açıp app'ı indirin ve giriş yapın: https://www.magzter.com/tr/magztergold/3-months-reactivation-offer

Altta ve sol barda 3 aylık Gold aboneliğin 21₺ olduğu yazmalı. Ayrıca bu abonelik 4 kişi paylaşılabiliyor, yani birisi alıp 3 kişiye daha dağıtabilir.

Magzter Gold 3 ay 21 TL

Gelen mail şu şekilde idi:

Magzter Gold 3 ay 21 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Eylül 2022; 13:36:41 >

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Tam da bugün paycell puan ile google kupon almıştım. Onunla ödedim. Bedavaya geldi. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

(Dergi okumayı sevenler için tabii.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Eylül 2022; 1:46:14 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Bende sadce 7 gün ücretsiz çıkıyor. 3 ay 21 tl nasıl oluyor?

• 23tl olmuş. Uygulamada Üyelik girişi yapmadan önce ödeme ekranına verdi beni. mobil ödemeyle ödedim,Turkcell faturasına yansıdı.3 ay sonra yada şimdiden Nasıl iptal edebiliriz? Ayarlardan baktım göremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam bu tarz şeylerde en iyisi sanal kart kullanmak ve kartin limitini kullanmadiginiz zaman kapatmak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

|| AMD Ryzen 5600 || MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi ||MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO || Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200Mhz Cl32 White || Arctic Freezer Duo 34 White || Cooler Master TD500M White || Corsair RM1000X || 512GB NVMe + 4TB HDD || LG 27GL83A-B ||
  • Yıllardır üye olurum ipad den güzel okunuyor. Tavsiye ederim düşşnmeden alın. Yazın üyelik isteyen olursa beni bulsun her yıl yeniliyorıuz.

"yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• Rica ederim keyifli okumalar.

Aile ile ortak olmak isteyenler yazabilir.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.