Şimdi Ara

MAGSAFE 60w KABLOSU KOPTU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011de aldığım macbook pro 13inch bilgisayarımın magsafe kablosu koptu. kablo tamir edilebilir mi? tamir edilemez derseniz iki tercihim kalıyor. orjinal magsafe (380 TL) almak ya da yan sanayi magsafe almak. wozlo markasını buldum 75 lira. önerir misiniz? bildiğiniz başka marka var mıdır?

• Selamlar,

Şarj aletiniz çalışıyorsa aşağıdaki gibi bir kablo alıp elektrikçi yada televizyoncuda orjinal cihazınızı kullanabilirsiniz. Tabi tercih meselesi. Yoksa bütçeye göre hepsi aynı işi görüyor.

https://urun.n11.com/diger-ipad-tablet-aksesuarlari/apple-magsafe-icin-t-tip-45w-60w-85w-adaptor-dc-kablo-P205989217?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI3IiV_bvx2AIVE-EbCh3l0w65EAQYBCABEgLCYfD_BwE&gclsrc=aw.ds

Kolay Gelsin..

• Kopan kablo için ben de böyle kablo alıp değiştirmeyi denemiştim fakat beceremedim, galiba kısa devre yaptırdım.
    20-30 TL kablo yerine 50-60 TL karşılığında kabloyu değiştirip gönderimini yapan yerler var.
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Her elektrikçi ya da televizyoncu yapabilir mi sizce? Ben Ankarada oturuyorum da Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? teşekkür ederim ilginiz için.
  • Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı bu iş için hocam. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daristoc

Ankarada önerebileceğiniz bir yer var mı bu iş için hocam. teşekkür ederim.

Ankara da hiç yok, İstanbul'da görmüştüm fakat denemedim.
  • daristoc D kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Her hangi bir televizyoncu yada tamirci yapabilir. Çok zor bi işlem değil 2 tane kablo bağlayacak anakrada konya sokakta elektrikçilere yaptırabilirsin yada mahalle yakınında televizyoncu vs varsa onlarda yapar.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cat 5 kablo ucuna rj11 jakı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.