Şimdi Ara

Magnolia (1999)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birbirinden kopuk hikayeleri sonuçta birbirine bağlanacak diye 3 saat bekledik...

ve kurbağalar

neye yordunuz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• geçen gün izledim pek sevemedim hani aynı adamın there will be blood gibi bir şaheseri yaptığını bilmesem adını bile anmazdım ama

ha vardır bir hikmeti ben çözemedim heralde

• Kurbağa
    kısımını spoiler yapsan daha iyii olur
  • Hollywood bağımsız sinemasının arada derede kalan müthiş filmlerinden birisidir.

Paul Thomas Anderson'a hayran kalmamı sağlayan bir film, 3 saat içinde kopuk hikayeler asla anlatmıyor, 6 tane birbiriyle alakalı hayatı sürekli birbirine bağlıyor ve bu yüzden final sönükmüş gibi duruyor, ama aslında çok iyi.
    Alışılmışın dışında bir işleyişi olması dolayısıyla ana akım dışındaki bir film, yenilikçi 90'lar filmlerinin sonuncusu resmen.

O kurbağalar için sinema tezi bile yazılabilir, orayı yorumlamak kolay değil. Hatırlarsan o sahneden önce bilboard'un birinde İncil'in Exodus suresinden bir alıntı vardı, Allah'ın kavimleri kurbağalar ile telef etmesi. İşte tam orada pisliğe batmış hayatlara bir nevi Tanrı ceza veriyor.

Daha izlememiş olanlar için 3 saatlik süre korkutmasın, her anı fazlasıyla profesyonelce çekilmiş bir film. Hiç sıkılmadım açıkçası.

• bide 80 küsür bi sayıyla alakalı birşeyler vardı filmin birkaç yerinde geçiyordu ve sanırım o sayının da kurbağalarla bir bağlantısı vardı.
    o değil de polisi oynayan adamın performansı ve ses tonu halen aklımda ve her hatırladığımda tüylerim diken diken oluyor.
  • Yooo . Şunu baştan söyleyeyim film 3 saat ama kesinlikle baymıyor.

Konular öylece merak ettirerek akıyor.

Yani 6 olayın bazıları bağlantılı sanki ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Hollywood bağımsız sinemasının arada derede kalan müthiş filmlerinden birisidir.

Paul Thomas Anderson'a hayran kalmamı sağlayan bir film, 3 saat içinde kopuk hikayeler asla anlatmıyor, 6 tane birbiriyle alakalı hayatı sürekli birbirine bağlıyor ve bu yüzden final sönükmüş gibi duruyor, ama aslında çok iyi.
    Alışılmışın dışında bir işleyişi olması dolayısıyla ana akım dışındaki bir film, yenilikçi 90'lar filmlerinin sonuncusu resmen.

O kurbağalar için sinema tezi bile yazılabilir, orayı yorumlamak kolay değil. Hatırlarsan o sahneden önce bilboard'un birinde İncil'in Exodus suresinden bir alıntı vardı, Allah'ın kavimleri kurbağalar ile telef etmesi. İşte tam orada pisliğe batmış hayatlara bir nevi Tanrı ceza veriyor.

Daha izlememiş olanlar için 3 saatlik süre korkutmasın, her anı fazlasıyla profesyonelce çekilmiş bir film. Hiç sıkılmadım açıkçası.

merak ettim yazdıklarından dolayı ilk fırsatta izleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    David Copperfield (1999)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

izleyeli bayağı oldu ve film de elimde yok ama kurbağa sahnesi benim aklımda bir nevi 'deus ex machina' olarak kalmış, tespitinle uyuşuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.