Şimdi Ara

Magicka:Wizard Wars [OPEN BETA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oynayan arkadaşlar bana pm atsınlar beraber oynarız.Forumda aradım ama anakonu bulamadım eğer oyun sararsa ve yeteri kadar çok kişi olursak buraya bi rehber hazırlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cinéma -- 28 Mayıs 2014; 15:11:24 >

• Oyunun gameplay videosu.İlginizi çekebilir.
  • Oyun Open Betaya geçti
  • Bugün yükler denerim.
    eklemek isteyen arkadaşlar için
    steam id ekocaahmet
  • Yoğunluktan ötürü üyelik bile alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Yoğunluktan ötürü üyelik bile alamadım

Bu gun beni de 2 kez mactan sonra oyundan atti.bi kac gune duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam üzerinden indirmeye başladım bu oyun bayadır yokmuydu ya öyle hatırlıyorum sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

Steam üzerinden indirmeye başladım bu oyun bayadır yokmuydu ya öyle hatırlıyorum sanki

Valla bilmiyorum hocam ben de 19 mayista bi deneyeyim diye girmistim.
    Oyun alphadayken 50 kusur levelli adamlar vardi yani 1-2 aydir oynaniyodu heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Steam üzerinden indirmeye başladım bu oyun bayadır yokmuydu ya öyle hatırlıyorum sanki

Oyun alphadayken 50 kusur levelli adamlar vardi yani 1-2 aydir oynaniyodu heralde

Oynayan yokmu yahu ? Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ve acayip zevkli. Magicka ile Magicka Wizard Wars farklı oyunlar, wizard wars dlc gibi ama baştan aşağı farklı bir oyun olarak piyasaya sürdüler, pure pvp üzerine kurulu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

quote:

Oynayan yokmu yahu ? Yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ve acayip zevkli. Magicka ile Magicka Wizard Wars farklı oyunlar, wizard wars dlc gibi ama baştan aşağı farklı bir oyun olarak piyasaya sürdüler, pure pvp üzerine kurulu.

1 hafta nasıl dayandın patron 4 gün falan oynadım 13 lvl oldum sıkmaya başladı.Hep aynı şeyler falan .

• quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

quote:

Hocam steamden eklerseniz beraber oynayabiliriz.Ben de seviyorum ama tek başına olunca günde 30 dkdan fazla oynayamıyorum :(

• Ben oynuyorum tek başımayım hep 9 level olacağım sanırım 30 k yı geçikte param oldu heralde henüz bişeyler almadım hiç .

Steam : Ledo
    Oyun: Nymp
  • Oyunlardan falan hiç eşya düşmüyor değil mi ? ve steam pazarda magicka wizard wars booster pack falan var satıyolar onlar ne ?
  • Oyun çok güzel. Bunu beğenince indirimdeyken gittim magicka oyununu da aldım 4.5tl ye. Hiç bir şey olmasa destek olsun.
  • Şu anda indiriyorum. Magicka'nın kendi oyununu oynuyorum 6. Level'e geldim. Oyunu bitirdikten sonra buna da başlarım. MOBA anımsattı bana, e oyun da şahane, PVP'si de tadından yenmez herhalde.
    Oyunu arkadaşlarıma da almıştım, onlar da oynayınca buraya alırım hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Şu anda indiriyorum. Magicka'nın kendi oyununu oynuyorum 6. Level'e geldim. Oyunu bitirdikten sonra buna da başlarım. MOBA anımsattı bana, e oyun da şahane, PVP'si de tadından yenmez herhalde.

Max 3 gün sonra kusup çıkarsınız.Yazimde buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Şu anda indiriyorum. Magicka'nın kendi oyununu oynuyorum 6. Level'e geldim. Oyunu bitirdikten sonra buna da başlarım. MOBA anımsattı bana, e oyun da şahane, PVP'si de tadından yenmez herhalde.

Yahu daha doğru diyemezdin
    Daha sadece kendim girdim, Magicka single inanılmaz bir oyun.
    Ama bu multi olmamış, tutmaz da bana göre. Oyun aşırı hızlı, 5 dakikada maç bitebiliyor, devamlılık ve süreklilik yok. Hiç hitap etmedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Yahu daha doğru diyemezdin
    Daha sadece kendim girdim, Magicka single inanılmaz bir oyun.
    Ama bu multi olmamış, tutmaz da bana göre. Oyun aşırı hızlı, 5 dakikada maç bitebiliyor, devamlılık ve süreklilik yok. Hiç hitap etmedi.

Aslında oyunun yapısı çok güzel de süreklilik sıkıntı gerçekten ve çeşit yok. Aynı haritalarda defalarca oynuyorsunuz 3 harita mı 4 harita mı ne var zaten farklı oyun modları gelseymiş daha değişik şeyler olurmuş ama uğraşmıyorlar sanki oyunla yapıp bırakmışlar. Ama bunlara rağmen yine de fırsatım oldukça oynadığım bir oyun.

• 1Ceko kullanıcısına yanıt
    Valla single oynadiktan sonra cok umutluydum. Moba oynayan biri olarak guzel bir harita ve iynanisla efsane olur dedim ama hic uzerinde durmamislar yapimcilar.

• gayet güzel bir oyun kötüleyen arkadaşlara bakmayın , şahsen artık 10 yaşında değiliz öyle gidipte 60-70 dk dota maçına ayıracak vakit olmuyor , giriyorum wizard wars a , 15 dk oyunumu oynuyorum çıkıyorum ne stres ne birşey , ne rus var ne feeder var neda kafa ütüleyen moron insanlar var , ben aradığımı buldum şahsen mis gibi oyun olmuş , "casual fun" türü oyun arıyorsanız tam aradığınız oyun bu , günde 2-3 maç atiyim kafa dağılsın tarzı bir oyun , güncellenmeye devamda ediyor , yıllarca oynanacak potansiyel mevcut oyunda , lakin steam commend lere bakarsanız birsürü 1.000 saati aşmış insan görmeniz mümkün çoğu oyunun aksine ki nekadar güzel bir yapım olduğunu kanıtlıyor buda .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.