Şimdi Ara

Magic Cube sanal klavye 79 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
5
Favori
8.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hala gümüş alınabiiyor keşke diğer renkleri de olsaydı insana gümüşsms i hatırlatıyor

Konu dışı olacak ama o herif ne oldu gerçekten? Harici diskleri getirtebildi mi?

Orijinalden alıntı: allaturca89

sipariş no: 53237

sonuncuyu ben mi aldım acaba?..

sipariş saat 1:52 de tamamlandı
     Magic Cube sanal klavye 79 tl

Orijinalden alıntı: alimakkaya

quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

ilginç bir ürün büyük ihtimal alanlar merak ettikleri için aldı o kadar kullanışlı olacağını sanmıyorum. Ama bu ara sıkışık olmasam kesin denemek için alırdım

sıcak fırsatların en büyük etkisi bu işte diyelim ihtiyacın olan bir şeyi 50 lira ucuza kapattın sonra böyle abur cubur bişeye SIRF merak ettiğin için 50 lira veriyorsun sonuç olarak evde tonla elektronik alet giyilmemiş tişörtler pantolonlar

Not: Bu etkiyi atlatana kadar 3 hoparlör, 2 kulaklık, psp ve bir ton tişört aldım çoğusunu kullanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Araştırdım en dusuk n11 de 300 tl civarı
    Cesitli sitelerde fiyati 500 tl ye kadar var
    http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Aksoy-Magic-cube-Projeksiyon-Klavye/1002654/.html#!prettyPhoto

ALLAH razı olsun kardeşim gerçekten ihtiyacım vardı katlanabilir klavyede almıştım içerden soket kısmı bozulmuştu orjinal klavye almayı düşünüyordum sayende gerek kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Aksoy-Magic-cube-Projeksiyon-Klavye/1002654/.html#!prettyPhoto

ALLAH razı olsun kardeşim gerçekten ihtiyacım vardı katlanabilir klavyede almıştım içerden soket kısmı bozulmuştu orjinal klavye almayı düşünüyordum sayende gerek kalmadı

hocam bunun için ufak bir usb klavye alsan daha iyi olmaz mıydı :) bu cihaz hızlı yazmaya vs müsait değil gibi. pek kullanışlı olacak gibi gelmiyor bana

GALATASA|RA|Y

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: zokur

quote:

hocam bunun için ufak bir usb klavye alsan daha iyi olmaz mıydı :) bu cihaz hızlı yazmaya vs müsait değil gibi. pek kullanışlı olacak gibi gelmiyor bana

Doğru söylüyorsun hocam beni birazda aslında ucuzluğu cezbetti orjinal klavyeyi dahıttık tamir edemezsem dediğinizgibi küçük usb klavyelerden alırım iyi geceler

• Az evvel bir adet kırmızı renklide ben sipariş geçtim.

Pardon Beyaz almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 5 Mayıs 2013; 5:56:43 >
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Az evvel bir adet kırmızı renklide ben sipariş geçtim.

Pardon Beyaz almışım.

stokta var mı ki? ben göremiyorum?

Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler ediyorum .

Stokta yok diyor , Beyazı seçin , beyaz hala tükenmedi sanırım .

Edit : 6 tane beyaz kalmış stokta , bilginize .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapıcizzet -- 5 Mayıs 2013; 7:08:58 >
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • lan bi tane de ben aldım sabahın körün pc ye açarsan olacağı bu. 79 lira az para değil ama işte ucuz diye aldık arkadaş. bu arada ganratiyle ödedim 5 tl de puan gelir diye gelmedi. demek ki bu gsm ve kyum dashil değil diyodu o yüzden
  • bunun orjinal fiyatı nasıl 450 ya bazı sitelerde.

bunu alıp satarlar yahu
  • kullanım süresi 150 Dakika imiş

Orijinalden alıntı: isok

kullanım süresi 150 Dakika imiş

Usb den bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.