Şimdi Ara

Magi (Bildigimiz Aladdin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bitirdim sonunda. Süper bir seriymiş. Karakter tasarımları olsun, farklı bir kültür olsun çok hoşuma gitti. Favori serilerimden birisi oldu ilk sezonla birlikte.
  • İlk 4 bölümü izledim o duyguları çok iyi verememişler gibi geldi biraz çakma hissi uyandırdı içimde. Ama sonlara doğru iyi bağladığını söyleyenler var bitiririm bir ara.
  • evet düşüncemin yanlış olduğunu farkettim 18. Bölümdeyim ve gerçekten güzelleşti müzikleri ve konu geçişleri çok hoş.

Edit: Seriyi bitirdim bu ne abi çok yarım yamalak bırakmışlar ama anime çok güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 26 Haziran 2013; 21:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

evet düşüncemin yanlış olduğunu farkettim 18. Bölümdeyim ve gerçekten güzelleşti müzikleri ve konu geçişleri çok hoş.

Edit: Seriyi bitirdim bu ne abi çok yarım yamalak bırakmışlar ama anime çok güzeldi.

2. sezon gelecek sonbaharda.
  • 2. sezon güzel gidiyo herhalde forumdan pek takip eden kalmadı
  • Konusu varmış ya la bende göremeyince kimse açmadı sanmıştım Aynen 2.sezon baya güzel gidiyo ilk sezondan aldığım keyiften fazlasını alıyorum bu sezon , yeni opdeki alibaba nın cin ekipmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamiNoGame -- 25 Ocak 2014; 19:08:25 >
  • Magi Mangaka'sı Shinobu Ohtaka, Shagagukan Sunday'in blog'una yazdığı yazıda, hikayenin artık ortasına geldiğini, bundan sonrasında finale doğru olan olayları anlatmaya hazırlanacağını ve finali kafasında büyük ölçüde kurguladığını belirterek şunları yazdı: (Spoiler içerebilir)

"Üzüntüyle söylemek zorundayım ki bu, hikayede önemli rol oynamış karakterlerinin öldüğü bir son olacak. Ne kadar çok karakterin öleceğine henüz karar vermemiş olsam da kararım bu. Son ana dek bana bu hikayeyi çizmek konusunda vermekte olduğunuz cesaret için size teşekkür borçluyum"

Kaynak: AMT

• son zamanların en iyi animelerinden aracin reyiz ve alibaba kun :D yok böyle bir anime 2. sezonda zaten döktürmüş mangaka gayet güzel ilerliyor
  • Magi - The Labyrinth of Magic uzun zamandır bir ara bakarım diyordum, bir kaç bölüm izledim gayet hoş olmuş büyü gizem komedi üçlüsü kabak tadı vermeden iyi ilerliyor henüz bitirmemiş olsamda izlememiş olanlara bir bakın derim.
  • ne zaman gelecek acaba 3. sezon
  • Çok güzel bir anime Sinbad karakterini çok iyi çizmişler ve tavırları falan çok iyi adamın
  • Şunu da indirme listeme koyayım. Günü geldikçe hepsini izleyeceğim
  • Ana karakterler sevgi pıtırcığı olmasaydı çok güzel bir seri diyebilirdim ama sadece idare eder demekle yetiniyorum. Bu kadarı da fazla dedirtiyor insana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.