Şimdi Ara

Magede hayal kırıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Indigo

warlocka frost mage mi işlemez ... Ice Block gibi imbaların imbası skillin var... anti dot :D

dogru mage ıce block acar kacar sora cd resetler bıdaha ıceblock acar mage kacar lock kovalar bu bole gıder felguardda tepesınde guzel guzel anlasırlar
  • hehe çünkü ice block açınca mage hepsi kıl olur roguem da var ordan biliyorum insanın moralini bozan 2 skill balon ve buz dağı :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

quote:

Orjinalden alıntı: Djinas15

lvl 10da nova geliyor...
    ve mage KASILDIMI guzel olur eger sen lvl 10 olbüpte mage kötü dersen işimiz iş ben wowda bi kere hata yaptim 29 mageimi silmiştim (ilk göz ağrım ) eger mage i kasarsan kimse duramaz idda ediyorum shamani bile yersin mage imba bi chardir zaten warrioru saym
    mage pvpde ve pvede mütiştir KANIMCA...

valla hiç mage kasmadım 12 de gelio fln sanıyodum pardon

ne demek magelerin gorevleri water yapmaksa bizim isimizde ogretmek

• quote:

Orjinalden alıntı: anzorat

quote:

warlocka frost mage mi işlemez ... Ice Block gibi imbaların imbası skillin var... anti dot :D

dogru mage ıce block acar kacar sora cd resetler bıdaha ıceblock acar mage kacar lock kovalar bu bole gıder felguardda tepesınde guzel guzel anlasırlar

ben sana soyleyeyim mi frost mage olayim tier1 olayim sende full tier 2 ol yerim seni ama cdler full olcak seninde ole ben yaptim ve cd fullken yedim.... tactigi anlatayim absorbu kendine veriyosun felguard sana chargelanıyo ardından lock dotları atıyo o sırada sende nova yapıp CC(coneofcold) atiyosun tabi imkanin varsa frostboltta atarsn ama biraz imkansiz ardindan immune'a basiyosun tabi ayar onemli deadcoil immune olmassi gerek ardindan bi daha absorb coldownları sıfırla sonra bıda ha nova atip CC atiyosun ardindan biraz geri gidip frostbolt atiyosun tabi lock ta dotlari atiyo bu sırıda ardindan bi daha immune ardindan NUKEEEEEE
    Ben bole tier2 locku 5 kere yendm ve adam hakketten guzel oynuyodu ancak CDsiz yenebiliyodu

• quote:

quote:

quote:

ben sana soyleyeyim mi frost mage olayim tier1 olayim sende full tier 2 ol yerim seni ama cdler full olcak seninde ole ben yaptim ve cd fullken yedim.... tactigi anlatayim absorbu kendine veriyosun felguard sana chargelanıyo ardından lock dotları atıyo o sırada sende nova yapıp CC(coneofcold) atiyosun tabi imkanin varsa frostboltta atarsn ama biraz imkansiz ardindan immune'a basiyosun tabi ayar onemli deadcoil immune olmassi gerek ardindan bi daha absorb coldownları sıfırla sonra bıda ha nova atip CC atiyosun ardindan biraz geri gidip frostbolt atiyosun tabi lock ta dotlari atiyo bu sırıda ardindan bi daha immune ardindan NUKEEEEEE
    Ben bole tier2 locku 5 kere yendm ve adam hakketten guzel oynuyodu ancak CDsiz yenebiliyodu

kağıt üstünde oynamasak? sen mage öğrettin bende warlockmu öğretim şimdi?

• quote:

quote:

quote:

Mage ile warlock kesmek ... Kulağa pek hoş geliyor olabilir ama pek mümkün gözükmüyor.. Mage kesemeyen warlock nasıl iyi oynuyorsa bende onu anlamadım.

• gecen bir arkadasin lvl 60 warrior uyla bir duel denedik. ( alt chari ama ne var ne yok toplamis )

sadece molten armor u acarak ve mana shield cekerek dueli kazandim. Tabi bu 70 mage vs 70 warrior da olmaz :)

mage le iyi oynuorum diosan kacmayi bilecen arkadaslarin dedigi gibi defans namina birsey yok o yuzden mumkun oldugu kadar az vurus yemen lazim. hasar gucu yuksektir uzak kaldigin surece sorun yok.

shamanara gelince mage le shaman kesilmez die bisi yok dogru zamanlama dogru talent dagilimi ve totemler, dogru zamanda kirmak cok onemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cirnak

quote:

quote:

quote:

Mage ile warlock kesmek ... Kulağa pek hoş geliyor olabilir ama pek mümkün gözükmüyor.. Mage kesemeyen warlock nasıl iyi oynuyorsa bende onu anlamadım.

ama biişey unuttun benim nasil oynadigimi :P ben elimdeki daggerla warrior oldurmuş adamim
    bak dediklerimi yap yemezsen karşima geç tükür gerçekten bunlari yapinca eger ii bi oyuncu ve ii bir magesen yersin tabi full yeşil bi magele tier 3 warlockta bunlari yapamazsin ama dedigim şartlarda yersin

• ooo konuya bak gene atan atana magei 2 mesajda imba yaptınız..tamam mage zevklidir guzeldirde lvl 70 yapana kadar krize cok girersiniz
  • ya bunları okuyorum mage imba mibma hiç imbalık göremiyorum kaç level gibi imba olcak bu salak

cold magemi imba
    fire magemi imba

cold mage ice blocku kaçta açar
    ice blocku fire mage ne kadar yararlı kullanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOCAAYAK -- 13 Şubat 2007; 6:36:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOCAAYAK

ya bunları okuyorum mage imba mibma hiç imbalık göremiyorum kaç level gibi imba olcak bu salak

cold magemi imba
    fire magemi imba

cold mage ice blocku kaçta açar
    ice blocku fire mage ne kadar yararlı kullanır

arkadaşım alınma ama oyunu hic bilmeden burda post atıyosun ve sacma seyler soruyo soyluyosun, bunun yerine bu forumdaki konuları bi oku araştır filan yani ztn biz anlatsak da olmaz deneyimlemen gerek bosuna o kadar zaman oynamadık sonucta..

mage sen cok ii oynayana kadar imba filan diil ve senin beklentilerini karşılamaz, ha seversin bglerin tozunu yutarsın bizim gibi 100k kill e ulasırsın toplamda o zaman nasıl imba gorursun ama brz ugraş hazırcı olup herseyi burdan bekleme
    birde fire magede ice block olmaz genelde cunku frostta o kadar derine inecek talent ın olmaz

• ok anladım sorum coldmu imba firemi bunu cevaplayın
  • oyle bısey yok kardeşim ya.biri imba olsa zaten diğerinin adını bile duymazdın burada yada oyunun ıcınde.fire olan cok yuksek damage verir ama savunması yoktur frost olan ise fire a nazaran daha az damage verir ama ne bilim shield dir blocktur gibi cesitli savunma avantajları vardır.oku bıraz talentleri falan anlarsın.bide para nasıl kasarsın diye sormussun ozel mesajdan 70 olmadan bişey kasılmaz zaten 70 oluncada anlarsın ne nasıl kasılır merak etme.ve lutfen rica edıyorum lvl 50 olmadan gelipte baska bısey sorma mage ile ilgili ogren bıraz once
  • ok tmm fire daha çok damaj verir ice dondurur bunları bilmeyen yaşamasın ben hangisi pvp de daha avantajlı diyorum
  • talent denen mevzu senle butunlesen bı mevzu onun ıcın deneyerek goldlara kıyarak kendın bulcaksın ne yazıkkı sana en uyanıle oynucaksın canın sıkıldıkca otekıne gecceksın yenı seyler kesfetceksın ortaya bı karısık yapayım demeye baslıcaksın mage su oyunda helekı pvp de hayal kırıklıgı yaratacakbı class degıl klavyeye hakım olmak charı anlamıs olmak cok sey degıstırıyo ve pvp sokak kavgalarımızdan farksız adamın ustu bası gıyınıkse yanı ırı yarı bıseyse :) dovemem dıye dusunursun demı oyunda da ustu bası ıyı ıse dovemeye bılırsın kı genelde dovemezsın(adamo ustu bası yapaana kadar genelde oyunu cozuyo ) ama ne yeteneklı cıplaklar varkı dagıtır ortalıgı her class her ırk ıcın gecerlı bısey

KISACASI PVP KAGIT USTUNDE OLMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 13 Şubat 2007; 15:03:57 >
  • NightnesS açmış yeni bi hesap KOCAAYAK olmuş işte. Bunun yasak olduğunu biliyorsun sanırım?
  • Benim de level 1 mage im var hiç beğenmedim ne bineğe binebiliyor ne poly nede pyrosu var delircem nerdeyse bari uçan bineği olsa demi?
  • epic mi bari
  • krize giricem yacoldmu firemi diyorum nasıl cevaplar alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KOCAAYAK

krize giricem yacoldmu firemi diyorum nasıl cevaplar alıyorum

Tek başına giremezsen ben sokucam seni zaten krize..

Önce sen bi anlat bakalım cold nedir ? Mage için böle bi tabir mi var.. Frost olmasın o sakın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.