Şimdi Ara

Mage staff seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm bu foruma daha yenı uye oldum sozu uzatmadan sorunuma gelım
    125 gb gıbı butcem var yarı ınt mage acıcam 69 lvl flame olucam elıme ne alım
    +8 woe?
    +8 scorhıng staff

karar veremedıma rastırdım fakat bırı woe bırı scorıng dıyor kafam karısıyor acıklamalı olarak solersenız yardım edersenız sevınırım.

bısı daha solım 160 ınt olsam elıme hangı stafı alıyım ondua solersenız sevınırım

• woe +8 kullanmış biri olarak tavsiye ederim
  • 125 gb var elinde flame olucaksın ve int olucam diyorsun gerçekten berbat seçimlerin var
  • +9 elixir al.
    dual rom
    ep + 1
    shell +8
    skeleton belt
    dual silver secret earring.

eğer para artarsa romlardan birini +1 yaparsın yada para yettiği kadar
  • +10 wood staf +8 lycaonda olabilir dual rom +9 fabric ske belt dual silver earring ep +2
  • ne yapım secımım ynalışsa bana akıl verın hertur onerıyı dusunurum ve sunuda soleyın woemı scorhıngmı lutfen:)
  • bu arada +9 elixir al dıyen şaka yaptı herhalde :) 1000 tl ye satıyorlar o ıtemı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uAslAnkara

+9 elixir al.
    dual rom
    ep + 1
    shell +8
    skeleton belt
    dual silver secret earring.

eğer para artarsa romlardan birini +1 yaparsın yada para yettiği kadar

+9 elixir sırf o kadar eder.
  • dah fazla eder ondanda :) lutfen yorum yapın stafflara papar fılan ol demeyın basede opapar anlamsız zaten yeterlı mp verıoz 200 cıvarı
  • En başta iron set şart.Semi paper olabilirsin ama.+8 Chaotic Staff veya +8 Lightning Erenion.1-2 parça +9 linen, gerisi +8 linen olsa yeter.Mage DD de olursa 10 asasla ws yaparsın
  • paper we rom :) güzel
    int ve flame 69 lvl de o da güzel

int olacaksan tank olacak (TP MAGE) str wer kalkan al napcan stafı tak romlarını sse belt nec secimin sana kalmiş bütcene göre al

+8 woe diorsan, +9 3. grade set al , fr +1 dual +2 bütcene göre wurdunmu ses getirsin :D

72 staf olmadıgı için woe diyorum

Mage staff seçimi yardım

edit: +9 linen 2.grade setle defans

Mage staff seçimi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 14 Mayıs 2009; 0:22:24 >

• çok fazla mage den anlamamkla birlikte şöyle bir soru sorsam
    base için mage ne önerirsiniz
    1-cinsi (flame,light,ice)
    2-statarı (paper,yarı paper, int, bir kısım str)
    3-uygun en ideal itemleri özellikle yarı int ise hangi staff? ya da hangi takı çeşidi, konuyu açan arkadaşın dediği gibi 125gb ye mage düzecek olsanız ne gibi bir konfigrasyon yapardınız

Özellikle en çok merak edilen belki daha önce konuları açılmış tartışılmış olabilir fakat ciddi anlamda kararsızlık var

woe ile scorching ikiside +7 olursa ve ikiside +8 olursa hangisini seçerdiniz neden seçerdiniz karşılaştırmanızı ve bizi bilgilendirmenizi istiyoruz.
    Birde özellikle benim merak ettiğim konu şu: kaç ap , kaç elemental damage a eşittir? ne kadar staff ın ap si ne kadar flame damage a denk olur?

Cevapsız bırakmayın xD
  • charın +70 olmadıgından metaor olmucak 72 staf yada fire armor olmucak ondan flame saçma master da versen cok güzel şeyler açamazsın 69 lvl de en güzel char int olup +8 shell set cekmen +2 dual rom yada yeterse bütcen +2 dual imir ring alman,yada +2 imir ring +2 shio tears da güzel ikili olabilir.küpeler +2 agaete earing(defans ve healt cok güzel) +2 cleric earing(umarım düzgün yazmışımdır bununda resistansları güzel) kesinlikle ya glass belt yada iron belt +0 ve +2 ep.server belirtmemişin dd25 serverdaysan dd25 değilsen +8 dd 17 ve en can alıcı nokta bulabillirim diyorsan +8 yada imkanlarını zorlayıp +9 ron's staf.biliyorum +7 çöp item ama +8 hatta +9 da base charda harikalar yaratır ki sana tavsiyem master verme direk çift nova aç ve lightning glacier ol.yavaslat kitle imha etsinler party adamı ol.+8 shell set ve dediğim takılarla üst düzey defansın olacak anti def yada talia item ayarlarsan anti definde idare eder.emin ol çok zevk alırsın hatta mp ni silah takcak kadar verip artanı str hp karısık dagıtırım diyorsan +7ds için 90 str verip elinede skiline göre göre hammer alırsan tp magede olursun atakdayken ron's yada chaotic (+8'i 7 dd 6 hp bonus veriyor ki göz ardı etmemelisin dd25 olmayan bir server için +8 dd17 chitin helmet ile yanyana dd25 kadar etkili olur) +8 yada +9 takarsın artık bunları yapmak senin 125 gb ve pazarlık kabililyetine kalmıs.ama nt giren bir clanda yada saglam asas ve pirestlerin oldugu bir partyde cok fazla keyif alırsın bundan emin olabilirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir.

edit:ilave tavsiye ve yazım yanlışları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 14 Mayıs 2009; 2:56:29 >

• Peki bısı daha sorucam bakın dun abı vardı onunla beraber dusunduk
    112 ınt versem staff ıcın kalanı mp versem ustumu +9 lınen set yapsam server beramus suan charımda glass ve dd 25 mevcut
    stafın atagı 72 skılı ıcınmı sadece normal 54 56 57 skıllerı ıcın hıcmı onemı yok? daha ayrıntılı acıklarsanı sevınırım rom yerıne flame rıng alıam dah ıyı
  • Bişi daha dıyım full papar olsam nasıl olur yarı papar nasıl olur ınt nasıl olur detaylı acıklarsanıız cıdden cok kararsızım server beramus solım
  • quote:

Orjinalden alıntı: deliyMAGE

charın +70 olmadıgından metaor olmucak 72 staf yada fire armor olmucak ondan flame saçma master da versen cok güzel şeyler açamazsın 69 lvl de en güzel char int olup +8 shell set cekmen +2 dual rom yada yeterse bütcen +2 dual imir ring alman,yada +2 imir ring +2 shio tears da güzel ikili olabilir.küpeler +2 agaete earing(defans ve healt cok güzel) +2 cleric earing(umarım düzgün yazmışımdır bununda resistansları güzel) kesinlikle ya glass belt yada iron belt +0 ve +2 ep.server belirtmemişin dd25 serverdaysan dd25 değilsen +8 dd 17 ve en can alıcı nokta bulabillirim diyorsan +8 yada imkanlarını zorlayıp +9 ron's staf.biliyorum +7 çöp item ama +8 hatta +9 da base charda harikalar yaratır ki sana tavsiyem master verme direk çift nova aç ve lightning glacier ol.yavaslat kitle imha etsinler party adamı ol.+8 shell set ve dediğim takılarla üst düzey defansın olacak anti def yada talia item ayarlarsan anti definde idare eder.emin ol çok zevk alırsın hatta mp ni silah takcak kadar verip artanı str hp karısık dagıtırım diyorsan +7ds için 90 str verip elinede skiline göre göre hammer alırsan tp magede olursun atakdayken ron's yada chaotic (+8'i 7 dd 6 hp bonus veriyor ki göz ardı etmemelisin dd25 olmayan bir server için +8 dd17 chitin helmet ile yanyana dd25 kadar etkili olur) +8 yada +9 takarsın artık bunları yapmak senin 125 gb ve pazarlık kabililyetine kalmıs.ama nt giren bir clanda yada saglam asas ve pirestlerin oldugu bir partyde cok fazla keyif alırsın bundan emin olabilirsin.umarım yardımcı olabilmişimdir.

edit:ilave tavsiye ve yazım yanlışları :)

sen bu arkadaşı dinle bence..en dogru tavsiye..

• bak simdi anladığım kadarıyla cok adam keseyim derdinde değilsin bu yüzden paper kesinlikle olma.zaten cok kessende cok kesılıyosun :)
    cok np kasayım ve oynarken zevk alayım diyorsan sunları yap.
    125 gb ye cok rahat
    iron set
    +8 cristal set (paranın yettiği kadarıyla +9)
    +8 alchamy staff
    dual rol
    sse cinsi küpe alırsın
    ama server cok önemli ne kadarını dizebilirsin bilemem.ama esas demek istediğim kısım bundan sonrası.

cristal set giyecek kadar int ve mp gerisi full hp(fantazı istiyorsan istedıgın herhangi bir kalkana yeticek kadar str ben ds takıyordum bi ara ama fantazi anladın iste) sonra skillerini gl yap senın amacın adam yavslatmak ve dondurmak olsun ki tam bir party adamı olursun ben x te her ay dragon simgeye oynuyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.