Şimdi Ara

mage rulazzzzzz??ZzzZZzZZzzZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun kendımı magelerle pvp ye adadım

hinterde bi lvl 46 frost mage ile pvp yaptım ancak cogu sefer adam benı dmg almadan indirdi!!

orgrımmarın onundeki magelerle pvp de aynı hazın sonuc ile sonuclandı (43 mageye yenılıodum az daha, sprint vanish faln da kullanmıştım!) . itemlerım kotu dıcem mage ve bazı palalar harıcınde zorlanmadan ındırebılıyorum diğer classları.

dha ilerdeki lvllarda da boylemı ? yoksa bu mageler imbamı

• blade gtr bari magesin birşey sorcam demişsinki pazı palaları zorlanmadam alıyorum.Paladinde normalinde zorlanıyormusun bunu öğrenmek istiyorumda.
  • Blade anladıgım kadarıyla mage deil rogue ama kafam karıstı
  • İmba ne demek?
  • imba = imbalanced (herşeyi kendin biliyor sanıyor ve milletin sözcük dağarcığını kontrol mü etmeye çalışıyorsun, ya da adamı bozmaya mı çalışıyorsun? Anlamadım. Sen seç.)

Yok rogue ilerde CoS (Cloak of shadows) ve Shadowstep alınca fire mage in bi özelliği kalmıyor. Ama Cooldown olmadığı sürece. Eğer CD deyse skillerin pek bi esprisi kalmıyor olayın.

Fakat frost çok farklı. Oyuncu tecrübeli ise ve stratejisini oluşturabiliyorsa kısa sürede, pek dövme gibi bir olasılık kalmıyor.

Ama ztn frost mage Lock bile alıyor. Ama işte frost mage de çok fazla CD ye sahip. Yani frost mage, tecrübesiz ve hemen ortama göre strateji oluşturma yetisinden yoksunsa pek rogue a, druid e ve lock a karşı bişi yapamıyor.
  • Sadece imba ne demek diye sordum tamam mı?Çünkü imbanın anlamını bilmiyorum.Size bir şey soranda kabahat.
  • level 66 yı bekle sadece -_-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm peqi kusura bakma... Bilmiyorum bu forumlarda defalarca kullanılmış bi kelime. Bildiğini düşünmüştüm. Bilipte, karşısındakini bozma amaçlı bir şey olarak düşündüm. Yanılmışım. Pardon.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

level 66 yı bekle sadece -_-

biliyorum CloS varda, ben bekleyemem 66 ya kadar . içimden nekadar mage varse kesmek gelio
  • ben tier setin ne demek olduğunu WoW'a başladıktan 5 ay sonra öğrendim.

quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Hmm peqi kusura bakma... Bilmiyorum bu forumlarda defalarca kullanılmış bi kelime. Bildiğini düşünmüştüm. Bilipte, karşısındakini bozma amaçlı bir şey olarak düşündüm. Yanılmışım. Pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 7 Haziran 2007; 21:01:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.