Şimdi Ara

Mage Karakter Yapılandırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler elimde bir mage var oyunun tadı kaçmadan son kez oynayayım diyorum. Baştan her şeyi değiştirmek istiyorum charın. Stat itemler vs... 77 Level Flame -Glacier Mage. Şuan için +7 Complete set +7 Woe dual old flame ring old ep var birtek. Şuan statları 160 int 200 mp 82 hp. Sizce statları değiştireyim mi aynımı kalsın. 70 + magede nasıl bir mage olmalı yarı paperda ilgimi çekiyor aslında 112 int gerisi mp. Ama iron necklace alacak bütçem yok şimdilik ikinci plana attım.

Statlardan sonra birde itemler var iron necklace iron belt dışında ep +1 Old skeleton belt gibi itemler yazarsanız sevinirim o piyasada. Krowaz set arayışına koyuldum bu aralar.

• +6 Set düşünüyorum krowazı +7 tanesi 8 gb oluyor belki bir iki parça +7 yaparım. Çokta farketmiyor 2 healt biraz def sadece statlara hala karar veremedim. Benim stat iyi gibi herhalde.
  • 160 INT, 255 MP, kalani HP yapmalisin. Sebebi hem Complete giyebildigin icin defansin artacak hemde Flame in yanma orani arttigi icin etikili damage verirsin. Staff olarak Hell Blood +7 ve Complete yerinede Krowas Set +6 tamamlandinmi elindeki old takilarla cok rahat olursun. Butun bunlar butceni fazla zorlamadan yapilacak seyler. +9 lar ortalikda dolasirken papermage yada yari papermage olmak Free NP olmaktan baska birsey degildir. 1000 vurup tek skillde olmekdense 800 vurup hayatta kalmayi yercih ederim. Adam almaktan cok ayakta kalmak daha onemlidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

160 INT, 255 MP, kalani HP yapmalisin. Sebebi hem Complete giyebildigin icin defansin artacak hemde Flame in yanma orani arttigi icin etikili damage verirsin. Staff olarak Hell Blood +7 ve Complete yerinede Krowas Set +6 tamamlandinmi elindeki old takilarla cok rahat olursun. Butun bunlar butceni fazla zorlamadan yapilacak seyler. +9 lar ortalikda dolasirken papermage yada yari papermage olmak Free NP olmaktan baska birsey degildir. 1000 vurup tek skillde olmekdense 800 vurup hayatta kalmayi yercih ederim. Adam almaktan cok ayakta kalmak daha onemlidir bence.

Hocam hbnin bonusları çok güzel değil neden öneriyor herkes hell bloodu? Birde 160 int 255mpye bile yetmiyor galiba statlar hpye veremem galiba arta kalan olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 2 Ağustos 2010; 13:33:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

160 INT, 255 MP, kalani HP yapmalisin. Sebebi hem Complete giyebildigin icin defansin artacak hemde Flame in yanma orani arttigi icin etikili damage verirsin. Staff olarak Hell Blood +7 ve Complete yerinede Krowas Set +6 tamamlandinmi elindeki old takilarla cok rahat olursun. Butun bunlar butceni fazla zorlamadan yapilacak seyler. +9 lar ortalikda dolasirken papermage yada yari papermage olmak Free NP olmaktan baska birsey degildir. 1000 vurup tek skillde olmekdense 800 vurup hayatta kalmayi yercih ederim. Adam almaktan cok ayakta kalmak daha onemlidir bence.

Hocam hbnin bonusları çok güzel değil neden öneriyor herkes hell bloodu?

apsi yüksek

scorching 8 almaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

quote:

Hocam hbnin bonusları çok güzel değil neden öneriyor herkes hell bloodu?

apsi yüksek

scorching 8 almaya bak

Tamam biraz pazar yaparım piyasada çok var galiba zaten sorun olmaz. Woe'de iyi damageler veriyor aslında woe +8 iyi gitmez mi?

• woe hell blood scorching arasında +70 de hell blood>scorching>woe aynı +da tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    17 yıl önce açıldı
    ally warrior ırk seçimi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Int Mage ile en yuksek hasar ve Effect Hell Blood, Garp yada Elysium ile verilir. Diger stafflar (Krowaslar haric) Paper,Half Paper icindir. Elixir zaten INT mage icindir ama Hell Blood, Garp yada Elysium serisinden sonra alternatiftir.
  • quote:

Int Mage ile en yuksek hasar ve Effect Hell Blood, Garp yada Elysium ile verilir. Diger stafflar (Krowaslar haric) Paper,Half Paper icindir. Elixir zaten INT mage icindir ama Hell Blood, Garp yada Elysium serisinden sonra alternatiftir.

O zaman hell blood +8 bakayım peki yeni krowaz staffları nasıl -70 defance filan ama
  • Krowas setten aldigin Defler ile Krowas Staff daki def birbirini kapatir. Hell Blood 8 en mukemmel item. Bulabilirsen ne mutlu.
  •  Mage Karakter Yapılandırma

• quote:

Krowas setten aldigin Defler ile Krowas Staff daki def birbirini kapatir. Hell Blood 8 en mukemmel item. Bulabilirsen ne mutlu.

Benim anlamadığım hocam nasıl yüksek vuruyor derken Fire staff ile değil mi çünkü flame damagei az diğer skiller az vurur +8 hb ile.
  • Staff larda AP dan faydalanir. AP yuksekse iyi damage verirsin. Elemental Damage 2nci siradadir Stafflar icin.
  • quote:

Staff larda AP dan faydalanir. AP yuksekse iyi damage verirsin. Elemental Damage 2nci siradadir Stafflar icin.

Anladım o zaman onu alacağım kötü yanı frsi az olduğu için 70 pları filan staff haricindeki skiller az vuracak. +8 Hell blood bulamazsam +7 krowaz stafflarındanda alabilirim bonusları aynı -70 def dışında.
  • quote:

Ben olsam scorching staff+8 almaya bakarım

• elemental damageye aldanmayın woe 7 de 78 flame damage var hell blood 7 de 40 nerdeyse yarısı ama hell blood daha ustun hell blood lv atladıkca parlayan bir staff 72 lvde hepsini denedik hell blood,scorching(hp ve dd verdigi icin), elixir
    zaten hb8 alack kadar paran varsa scorching in az bonusları seni etkilemez
  • Beyler staff aşamasına geldim +8 Scorhing mi +7 Undefeatable Fulitol mu?
  • quote:

Beyler staff aşamasına geldim +8 Scorhing mi +7 Undefeatable Fulitol mu?

undefeatable nin ozelligi ne?
    Fiyatlarını da yazarsan iyi olur?
  • Kaul'a çeviriyor diye biliyorum küçük köpek bence undefetable fulitol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Heavy!
    Kaul'a çeviriyor diye biliyorum küçük köpek bence undefetable fulitol

kaul fulitol kopege ceviriyor. :S
    kaulların fiyatı baya bi el yakıcıydı en son
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.