Şimdi Ara

mage char kullananlar bakabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar haziranda oyuna tekrar baslıycam ve mage acmayı dusunuyorum tecrubesi bilgisi olanlar paylasırsa sevinirim

1)ice mage olmayı dusunuyorum en azından 70e kadar bu konuda tavsiyeleriniz?
    2)int olmayı dusunuyorum 72 skili icin elixir kullanıslı bu konuda fikirleriniz?
    3)stat pointleri nasıl vermeliyim?
    4)kasma yontemleri nelerdir mage icin?
    5)iyi skiller hakkında bilgi kac damage vurur vs ozellikle 72 staff skili hakkında...?bu skill staffın attack powerıylamı ilgili yani wood yada elixir farkedermi?
    6)itemlerim neler olmalı?

biraz uzun ve zahmetli oldu sanırım simdiden ozur dilerim ciddi yorum yapan arkadaslarada tesekkur ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Love_Me

arkadaslar haziranda oyuna tekrar baslıycam ve mage acmayı dusunuyorum tecrubesi bilgisi olanlar paylasırsa sevinirim

2)int olmayı dusunuyorum 72 skili icin elixir kullanıslı bu konuda fikirleriniz?
    5)iyi skiller hakkında bilgi kac damage vurur vs ozellikle 72 staff skili hakkında...?bu skill staffın attack powerıylamı ilgili yani wood yada elixir farkedermi?

biraz uzun ve zahmetli oldu sanırım simdiden ozur dilerim ciddi yorum yapan arkadaslarada tesekkur ederim...

ben bildiklerimi söyliyim sana.İCE mage harpy gibi alanla kesilenler için iyidir.ama czde iş yapmaz fire kadar.İCE kasar fire np kasar.mageler genellikle harpy falcom crimson wing gibi yerlerde güzel kasarlar.int magede minimum +7 shell +7 elixir olursa iyi kasarsın

• quote:

arkadaslar haziranda oyuna tekrar baslıycam ve mage acmayı dusunuyorum tecrubesi bilgisi olanlar paylasırsa sevinirim

sen hele bi başla oyuna biraz takıl 72 skill ini hemen bekleme dur biraz devam et biraz kas gelecek seneye mart da 72 olursun :D

• 1) ice olman 70 e kadar bence kotu olur 60 dan sonra fire olmanı tavsiye ederim

2) bencede elexir iyi olur

3) pek bi fikrim yok

4)bence 45 e kadar zombie 45 ten sonra 60 a kadar harpy daha sonra folcon crimson wing olarak devam eder

5)bunun hakkındada bir fikrim yok

6)+7 complate set +7 elexir idare eder
  • Şöle yardımcı Olayım;;;

1) 62 e kadar Flame yada ice takıl, 62de flame+ ice olursan hem blizard acıkolcak hemden super nowa tek başına bile başının çaresine bakabilirsin bu şekilde
    2) 60 a kadar paper ol harpy partylerde cok sorun olmaz defans, 60 dan sonra falcon cw partyleri için complete şart!!
    3) paper için fll mp verceksin, int için 160 int olması lazım gerisi mp yine [ pauldron kac int istiyosa ona göre int ver ]
    4) 45-50 e kadar zombielerde kasarsın, 61 e kadar harpy raven cok rahat kasarsın, daha sonra eslant falcon-cw party bulursan rahat edersin
    5) 42 ve 72 skilli kullancaksan elinde atagı yüksek staf olmalı ek damage ona göre gelio [ Woe yada Elixir +7 ideal ]
    6) bahsettim zaten yukarda

Yardımcı OLduysam Ne mutlu...

Yanlışım varsa düzeltin

Mostwanted_99 // Elemantal Lord // LeveL 64 // OLYMPIA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4_eVeR_K.O -- 6 Mayıs 2007; 18:11:55 >

• quote:

72 olmak çok uzun bi süreç oldugu için neyle başlayım ne olayım diye işimdiden plan yapmak gerekmez. canın sıkıldıkça değiştirirsin skilleri.ama

1- 60-62 falan olmak artık çok zor değil o yüzden bu kısmları pas geçelim. neyse 62 den sonra kesinlikle flame ol ama blizzard da kesinlikle açık olsun. 69 olana kadarda flame + blizzard. 69 ben 60 flame 60 glacier yapmıştım. çift nova daha iyi oluyodu. defanstan biraz feragat etmek zorunda kalıosun ama 70 e kadar pk ya çıkmazsan rahat. 70 de tabiki normal düzene dönmek gerekir. meteor, nova, blizard, 5 master . 72 olduktan sonra da ben lightningi tavsiye ederim. 72 lightning 10 master ve glacier. pk için yani. level kasmaya devam edeceksen. flame + blizzard devam etmek en iyisi.
    2- 65 levelden sonra belki en fazla 70 e kadar paper. ama 70 den sonra kesinlikle int olmak en iyisi. 72 staff vurusunda da staffın atackı ve damage etkili.

3- statalrda 160 int, gerisi mp. 70 den sonra hp de verilebilir aslında, verdiğin damage azalır ama denemn lazım.

neyse yeter bu kadar bilgi, zaten 72 olman legal yollarla 1 seneni alır

• saolun yorumlarınız icin az cok fikir sahibi oldum 72 olamazsın diyen arkadaslara cevabım 70+ char yaptım daha oncede zorluklarını vs. bilirim yani ve bu sefer farklı olarak czye cıkmayı dusunmuyorm hic 4ever exp anlıcagınız yorum yapan herkese tesekkurler ama daha fazla yorum goz cıkarmaz herkese faydalı olur yorumlara devam lutfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence full flame ol, ice ın sorunu bi partye bi ice yettiği için 2. ye gerek duymazlar , Sana Professional Mage tavsiyesi flame-ice ol
    Ben 70 olunca arkdaşların ısrarıyla paper oldum meteor towna girmek için
    Ama bi sorun var charımda %99 da oyundan atıyo...

Buyrun Resmi:http://www.imagenet.us/uploads/kero.JPG

Hani 70 di diye sorucak olursanız söyliyim N.T(nowa town) yada M.T(meteor town) a girdiğimizde lag girdi yattık...

• onerileriniz icin tesekkurler devam ederse sevinirim up!
  • 72 skill accaksan lighting ol her vurdugun stun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

Bence full flame ol, ice ın sorunu bi partye bi ice yettiği için 2. ye gerek duymazlar , Sana Professional Mage tavsiyesi flame-ice ol
    Ben 70 olunca arkdaşların ısrarıyla paper oldum meteor towna girmek için
    Ama bi sorun var charımda %99 da oyundan atıyo...

Buyrun Resmi:http://www.imagenet.us/uploads/kero.JPG

Hani 70 di diye sorucak olursanız söyliyim N.T(nowa town) yada M.T(meteor town) a girdiğimizde lag girdi yattık...

ziya o charın şifresini herkez biliyo solo_147 canican17 Kapak? millete başkalarının charıyla hava atma..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxIKaaNIxx -- 7 Mayıs 2007; 14:32:13 >

• pet mage ol complete set elixir 7 al gorev takıları işini gorur pet olmandaki sebep exp kasıcaksın zaten daha zor exp e yatarsın.. kesinlikle 70 e kadar ice ol cunku daha rahat party bulursun bu cok ii bi avantaj olur party bulamasan bile toplu sekilde harpy donersin tek basına ice ile.kesemiyecegin canavar kalmaz nerdeyse.. 72 skilli dersen 72 de exp kasmayı bırakıcaksan lightning ol derim ben... ama kesinlikle ice ol..
  • +1 rebirth elixir +7 complate set 1 tane +8 alırsan iyi olur
    sonra hp we defans weren uniq al
  • +7 lycan +9 paper elbise döşe paper ol flame + ice.nova townda ve toplu yerlerde deli gibi adam alırsın.
  • lvl 45 e kadar flame ol 45 den sonra ıce + lıgtnıng 70 e kadar 70 dede flame + lıghtnıng ol

• glacier+light lwl kasmak için

ama flame+lightta fena kasmaz

ama bence glacier+light
  • quote:

sorularına tek tek cvp vermeye çalışcam
    1)eğer hiç pk yapmıcam yada nt partylerinde np kascam diyorsan sana tavsiyem ıce olmansolo olarak az dmg vurcan için vs ler uzucak ve itemin yoksa pek şansın olmıcak
    2)42 ve 72 sikillinde asıl önemli olan stafın atağıdır eğer stafın +8 elexir deilse ve 70 staffın olup bu staffın +7 ise hertürlü 70 staffını kullan derim
    3)int olcaksan shell giycek kadar int ver 80 e kadar hp((yada 70)) ye ver geri kalanı mp ye ver
    4)ıce light olcaksın exper için senin takılcağın yerler harpy(45 den sonra) ve apos(lr 50 den sonra)
    5)bak 72 sikkilin salam vurmak istiyorsan int olacaksınçünkü int stafflarının ap si daha fazlaayrıca benden sana 1-2 tüyo herhangi bi karakterle vs ye gireceksen önce 57 at sonra karşındaki sana yaklasınca skillini vurmadan pota bas bölece ilk skill için hp avantajı yakalarsın.sonra aranızda hala mesafe varsa nova yada meteorunu atmaya çalışeğer vs yi mage ye karşı yapıyosan 54 skillii kullan((bu skill karşındakine vurduğun kadar kendine hp veriri messela 1000 vurdun o 1000dmg senin canına pot gibi hp olarak döner..mage dedim çünkü eğer karşındaki adam combo biliyosa büyük ihtimalle failed vercektir ama combo bilmesse bu adamlara karşıda kullana bilirsin))
    6)bak bana göre itemler söle olmalı
    --ekonomik;
    dual hp +9 küpeler geri kalanlar quest takıları +7 shell set +7 elexir
    ---orta boy;
    dual +9 hp küpeler kekuri belt dual görev yüzükleri görev pendantı yada +2 - bulabiirsen +3 lobo +7 shell set +8 salamander
    ---tuzlu tarife
    dual cleric earning bronz belt dual rom yada roc(roc roma göre 10 defnas daha az veriyor ama daha fazla hp veriyor
    ) elemental pendant +8 shell yada +8 crimson +8 elexir

umarım yardımcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 8 Mayıs 2007; 18:41:16 >

• quote:

1)Flame,yanında lr olsan daha ıyı olur.
    2)Int guzel,boyle ce tek lvl kasarken sorun yasamazsın
    3)tam soyleyemem,bı bakmak lazım
    4)Uruklar gercekden iyi kasan bır bolge,1-2 mage ıle oralarda kasılırsın.Ayrıca lr olursan da apos lar senı rahat bı party olarak beklıyor.
    5)---
    6)Crımson 8 ya da complate 7 set olmalı bence.

Takılar hakkında da bir iki öenerım olacak.60' a kadar gorev takıları yeter.60 dan sonra daha cok Unıque hp ve def veren takıları tercı etmelısın.

• sagolun arkadaslar yorumlarınız icin ozellikle arseniCem ugrasmıssın baya sagol
  • quote:

sagolun arkadaslar yorumlarınız icin ozellikle arseniCem ugrasmıssın baya sagol

yardımcı olabildiysem ne mutlu banadaha sorun olursa pm den yazabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.