Bildirim
Mage ardream da iş yaparmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
iyi tp yapar iyi ks yapar ama iş yapamaz ardreamde magelerde skill kıtlığı var zaten
itemleri satıp half paper olursan lightning olursan is yapabilirsin belki -
Edanada bence iş yapar -
çoğu assassinde bile o kadar def yok lightning olursan seni görenler topuk -
Bence oynamayı bilmek önemli. Mage partylerinde özellikle. Zaten mage ler bireysel oynayamaz. Sürekli tp vb ile yardımlaşmanız lazım. Yani önce mage clanına gir derim -
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
iyi tp yapar iyi ks yapar ama iş yapamaz ardreamde magelerde skill kıtlığı var zaten
itemleri satıp half paper olursan lightning olursan is yapabilirsin belki
+1 İş Yapar..!DD Unutma..
-
Bence ardreamde en iyi int mageler iş yapar -
quote:
Orjinalden alıntı: |Bloody Bug|
quote:
+1 İş Yapar..!DD Unutma..
evet dd de warsa delı gbı pk yaparsınedanada trexvenom , kraltürk , extroj gbı saglam mageler war ve karsı ırca kök söktürüyolar 800def ınanılmaz derecede iyi gogogo ardream diorum sana
-
mage her zaman +60 da iş yapar bu benim fikrim tabi..... -
quote:
Orjinalden alıntı: TraceGT
mage her zaman +60 da iş yapar bu benim fikrim tabi.....
+60 da anca harpylerde iş yapar -
yapmaz hıc is yapmaz bence mınnor bilıosan asas ol bilmıosan warrıor paran warsa sana warrıor oneriim bak.
itemler
+8 chitin set
+7 hb
dual roc
wp
we
bu charı yapmak sana yaklasık 500 ytl ye patlar ama ardreamda adam bırakmazsın defansın manyak ama manyak olcak atackda guzel olcak kımse seni yatıramaz vs de herkesı alırsın saglam asasları fln -
iş yapar yani tp yapar kilitler ks yapar ama vs için çok çok sağlam olman lazım ama toplulukta group healli partyde çoşarsın -
http://forum.donanimhaber.com/m_17801273/tm.htm
Char bana aitteSatılıktır...
-
katılmıyorum bildigim cok saglam mageler war ardreamda ve hepside bu ıtemlara yakın ıtemlar kullanıyor.Mage kullanmayı bliyosan bence ardreamda çok iş yaparsın -
quote:
sc bas bakalım 2-3vs 1 e kadar kaçmam en iyi vuran daha 600-700 arası vurdu o da 1400-1500 apli asaslar -
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
quote:
sc bas bakalım 2-3vs 1 e kadar kaçmam en iyi vuran daha 600-700 arası vurdu o da 1400-1500 apli asaslar
ardreamde 1400-1500 ap li asas(lar) o kadar çok var mı + mage 2 3 vs 1 e ardreamde nasıl dayanır
Not : iftarda
-
quote:
Orjinalden alıntı: caZZgiRR
çoğu assassinde bile o kadar def yok lightning olursan seni görenler topuk
-
quote:
Orjinalden alıntı: macgdestor
katılmıyorum bildigim cok saglam mageler war ardreamda ve hepside bu ıtemlara yakın ıtemlar kullanıyor.Mage kullanmayı bliyosan bence ardreamda çok iş yaparsın
+1 olay tamamiyle karakterin hakkını vermekte.Seni 3 asas kovalıyor diyelim, dümdüz koşarsan keklik olursun ama ters yönlere kaç bakalım rahat rahat kesebiliyorlarmıİş tamamen pk ruhunda:D Ben paperken 700 den aşağı damage vermiyordum şimdi int. dizdik bunun tadı da bir ayrıymış.Tamam damage 150-200 arası düşüyor ama şunu unutmamak lazım ki adam almak kadar ölmemekte marifettir...
-
quote:
Orjinalden alıntı: seko221
quote:
Orjinalden alıntı: Jackfrost
quote:
sc bas bakalım 2-3vs 1 e kadar kaçmam en iyi vuran daha 600-700 arası vurdu o da 1400-1500 apli asaslar
ardreamde 1400-1500 ap li asas(lar) o kadar çok var mı + mage 2 3 vs 1 e ardreamde nasıl dayanır
Not : iftarda
Gamecam açık olsaydı da gösterseydim keşkeEdana ardreamde 2100 küsür apli warriorda var 1500 apli asasta var ama 2-3 tanedir ancak.Onları da saymama gerek yok edanada oynayanlar bilir
-
quote:
Orjinalden alıntı: I_FMK_I
yapmaz hıc is yapmaz bence mınnor bilıosan asas ol bilmıosan warrıor paran warsa sana warrıor oneriim bak.
itemler
+8 chitin set
+7 hb
dual roc
wp
we
bu charı yapmak sana yaklasık 500 ytl ye patlar ama ardreamda adam bırakmazsın defansın manyak ama manyak olcak atackda guzel olcak kımse seni yatıramaz vs de herkesı alırsın saglam asasları fln
evet warrior son zamanlarda moda oldu item sağlamsa warrior oynamak güzeldir ama mage konusuna gelince sağlam bir mage ile hiç karşılaşmadın sanırım.Biz mage party kurarak 1 saatte 1.5-2k civarı np kasıyoruz...
Benzer içerikler
- int priest stat
- karakter isimleri
- anahtar görevi
- knight online yeni server 2025
- transformation totem nerden düşer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X