Şimdi Ara

Mage ardream da iş yaparmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dual Rom

+8Salamander Staff

Kekuri Belt vsvs dd si var
    +7 Crimson set
    200 Ac ile 800 defans

1500 le de 2.7k hp var

Böyle bir char edana ardreamında yapabilirmi??

Yorumlarınızı bekliyorum

• iyi tp yapar iyi ks yapar ama iş yapamaz ardreamde magelerde skill kıtlığı var zaten

itemleri satıp half paper olursan lightning olursan is yapabilirsin belki
  • Edanada bence iş yapar
  • çoğu assassinde bile o kadar def yok lightning olursan seni görenler topuk
  • Bence oynamayı bilmek önemli. Mage partylerinde özellikle. Zaten mage ler bireysel oynayamaz. Sürekli tp vb ile yardımlaşmanız lazım. Yani önce mage clanına gir derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

iyi tp yapar iyi ks yapar ama iş yapamaz ardreamde magelerde skill kıtlığı var zaten

+1 İş Yapar..!DD Unutma..
  • Bence ardreamde en iyi int mageler iş yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Bloody Bug|

quote:

iyi tp yapar iyi ks yapar ama iş yapamaz ardreamde magelerde skill kıtlığı var zaten

+1 İş Yapar..!DD Unutma..

evet dd de warsa delı gbı pk yaparsın edanada trexvenom , kraltürk , extroj gbı saglam mageler war ve karsı ırca kök söktürüyolar 800def ınanılmaz derecede iyi gogogo ardream diorum sana

• mage her zaman +60 da iş yapar bu benim fikrim tabi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TraceGT

mage her zaman +60 da iş yapar bu benim fikrim tabi.....

+60 da anca harpylerde iş yapar
  • yapmaz hıc is yapmaz bence mınnor bilıosan asas ol bilmıosan warrıor paran warsa sana warrıor oneriim bak.
    itemler
    +8 chitin set
    +7 hb
    dual roc
    wp
    we

bu charı yapmak sana yaklasık 500 ytl ye patlar ama ardreamda adam bırakmazsın defansın manyak ama manyak olcak atackda guzel olcak kımse seni yatıramaz vs de herkesı alırsın saglam asasları fln
  • iş yapar yani tp yapar kilitler ks yapar ama vs için çok çok sağlam olman lazım ama toplulukta group healli partyde çoşarsın
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17801273/tm.htm

Char bana aitte Satılıktır...
  • katılmıyorum bildigim cok saglam mageler war ardreamda ve hepside bu ıtemlara yakın ıtemlar kullanıyor.Mage kullanmayı bliyosan bence ardreamda çok iş yaparsın
  • quote:

sc bas bakalım 2-3vs 1 e kadar kaçmam en iyi vuran daha 600-700 arası vurdu o da 1400-1500 apli asaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

quote:

sc bas bakalım 2-3vs 1 e kadar kaçmam en iyi vuran daha 600-700 arası vurdu o da 1400-1500 apli asaslar

ardreamde 1400-1500 ap li asas(lar) o kadar çok var mı + mage 2 3 vs 1 e ardreamde nasıl dayanır

Not : iftarda

• quote:

Orjinalden alıntı: caZZgiRR

çoğu assassinde bile o kadar def yok lightning olursan seni görenler topuk

• quote:

Orjinalden alıntı: macgdestor

katılmıyorum bildigim cok saglam mageler war ardreamda ve hepside bu ıtemlara yakın ıtemlar kullanıyor.Mage kullanmayı bliyosan bence ardreamda çok iş yaparsın

+1 olay tamamiyle karakterin hakkını vermekte.Seni 3 asas kovalıyor diyelim, dümdüz koşarsan keklik olursun ama ters yönlere kaç bakalım rahat rahat kesebiliyorlarmı İş tamamen pk ruhunda:D Ben paperken 700 den aşağı damage vermiyordum şimdi int. dizdik bunun tadı da bir ayrıymış.Tamam damage 150-200 arası düşüyor ama şunu unutmamak lazım ki adam almak kadar ölmemekte marifettir...

• quote:

Orjinalden alıntı: seko221

quote:

Orjinalden alıntı: Jackfrost

quote:

ardreamde 1400-1500 ap li asas(lar) o kadar çok var mı + mage 2 3 vs 1 e ardreamde nasıl dayanır

Not : iftarda

Gamecam açık olsaydı da gösterseydim keşke Edana ardreamde 2100 küsür apli warriorda var 1500 apli asasta var ama 2-3 tanedir ancak.Onları da saymama gerek yok edanada oynayanlar bilir

• quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

yapmaz hıc is yapmaz bence mınnor bilıosan asas ol bilmıosan warrıor paran warsa sana warrıor oneriim bak.
    itemler
    +8 chitin set
    +7 hb
    dual roc
    wp
    we

bu charı yapmak sana yaklasık 500 ytl ye patlar ama ardreamda adam bırakmazsın defansın manyak ama manyak olcak atackda guzel olcak kımse seni yatıramaz vs de herkesı alırsın saglam asasları fln

evet warrior son zamanlarda moda oldu item sağlamsa warrior oynamak güzeldir ama mage konusuna gelince sağlam bir mage ile hiç karşılaşmadın sanırım.Biz mage party kurarak 1 saatte 1.5-2k civarı np kasıyoruz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.