Şimdi Ara

Mağazadan alınacak 2.000-TL civarı notebook tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032826/asus-x555ln-xo032h-notebook

http://www.teknosa.com/urunler/125032825/asus-x555ln-xo029h-notebook#url

ben üstteki i7'liyi almayı düşünüyorum ama aşağıdaki ile arasında çok performans farkı var mıdır?

ayrıca başka öneriniz varsa değerlendirebilirim.bu bilgisayarı genel olarak internet+dizi-film izleme için kullanacağım.ama arada spor oyunları(pes, nba 2k serisi gibi) oynamak için de kullanacağım.şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.

edit:görüntü kalitesi benim için gerçekten önemli.
    EDİT-2:KAFAM İYİCE KARIŞTI.YOK MU BAŞKA YARDIMCI OLACAK KİŞİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out_of_Time -- 25 Kasım 2014; 2:57:12 >

• Şanslısın istanbulda olduğun için geri kalan paraya ssd veya ram alabilirsin
    http://www.bizdeuygun.com/Asus-X550JK-XO012D_206800.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Şanslısın istanbulda olduğun için geri kalan paraya ssd veya ram alabilirsin
    http://www.bizdeuygun.com/Asus-X550JK-XO012D_206800.html

ben teknosa, vatan gibi mağazaları kastetmiştim.buralardan öneriniz var mı?
  • Dostum öyle mağazalardan güzel bilgisayar alamazsın fiyatlar çok pahalı ve alayının ekran kartı 740m
  • Out_of_Time kullanıcısına yanıt
    gözle görülebilir bir fark olmayacaktır.ne oyunda ne günlük kullanımda o i5 i7 farkı testler dışında hissedilmez.zaten pahalı bir de boş yere o kadar fark vermeyin.
  • Ne alırsan al sakın victor alma Make nin dediğine uyma
  • ne düşman kesildin bi anda? diyeceğin birşey varsa pm at milletin konusunu kendi pisliğine bulama.
  • Bakın bakında victorun ne kadar kalitesiz bir kurum olduğunu görün anakart yanmasından bios hatasına kadar her sorun var kağıt üzerinde victor iyi olabilir fakat gerçek kullanımda 5 kuruşluk performans vermez
     Mağazadan alınacak 2.000-TL civarı notebook tavsiye Mağazadan alınacak 2.000-TL civarı notebook tavsiye

• quote:

Bakın bakında victorun ne kadar kalitesiz bir kurum olduğunu görün anakart yanmasından bios hatasına kadar her sorun var kağıt üzerinde victor iyi olabilir fakat gerçek kullanımda 5 kuruşluk performans vermez
     Mağazadan alınacak 2.000-TL civarı notebook tavsiye Mağazadan alınacak 2.000-TL civarı notebook tavsiye

bence siz alamadığınız leptoplara laf atmayı kesin.Sorunsuz bilgisayar yok asusdada sorun olur lenovodada hp'de de .

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

gözle görülebilir bir fark olmayacaktır.ne oyunda ne günlük kullanımda o i5 i7 farkı testler dışında hissedilmez.zaten pahalı bir de boş yere o kadar fark vermeyin.

yani 1900-tl'lik notebook benim işime yarar diyorsun.peki başka bir önerin var mı?çünkü bu bilgisayarı 3-4 sene kullanmayı düşünüyorum en az.bir sorun çıksın istemiyorum.
  • anakartım yandı veya biosum hatalı diyen birinin linkini at.olmayan birşeyi varmış gibi gösteriyorsun. le citoyen i ben de biliyorum o benden önce almıştı makineyi.mavi ekran niye verdiği hala belli değilken gelişine sallamak en kolayı.

herşeyi geçtim onunla alakası yok konunun.kendi kendine victor diyorsun bir mesajda 2. mesajında da victor kötü almayın diyorsun? şizofren misin nesin anlamadım?

@Out_of_Time mağazalardan alabileceğin pek bir şey yok.acer v3 772g var donanım olarak daha iyi ama günlük kullanım ve pes fifa yı ilk söylediğin de kaldırır.çok pahalı fiyat mediamarkt golda falan bak.aynı bilgisayarı daha ucuza bulabilirsin.vatanın indirimine denk gelirse olması gereken fiyata yaklaşıyor makine.1900 lira değil 1500 lira o makinenin ederi.internette 1500 lira daha doğrusu.
  • arkadaşlar yardım bekliyorum.kafam hala karışık.
  • Dostum victor almada asus veya acer olabilir görüyorsun tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışıyor hatalarını kapatıyor neden ? çünkü her sattığı üründen komisyon alıyor
  • quote:

Dostum victor almada asus veya acer olabilir görüyorsun tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışıyor hatalarını kapatıyor neden ? çünkü her sattığı üründen komisyon alıyor

bir sus kardeşim.karıştırma ortalığı.senin yüzünden victor alacağım sonunda
  • quote:

Dostum victor almada asus veya acer olabilir görüyorsun tereyağ gibi kendini üste çıkarmaya çalışıyor hatalarını kapatıyor neden ? çünkü her sattığı üründen komisyon alıyor

Sizden make me happy arkadaşımıza cevap vermeni bekliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.