Magarsus |Blu Tv

-
-
İlk bölümünü Youtube blu tv kanalından ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
harika dizi, tavsiye ederim.
-
Buram buram sjw kokusu var, bunlar da malum akıma kapılmış gibi görülüyor.
Ercan Kesal yine Çukur'daki İdris Baba karakterinin aynısı bir tiplemeyle oynuyor.
Keş karakterin şivesi çok sırıtıyor. Onun yancısı çocuk da öyle.
Olayların birbirine bağlanışı çok ikna edici değil, yine Çukur izlenimleri alıyorum. İzlerken "ne Sarıbahçeymiş be" dedirtiyor. Mantık hataları da var. Mesela Fethi'yi polisler ararken adam koca orduyla olayların merkezinde takılıyor.
Berkay Ateş ve Merve Dizdar olmasa belki zor izlenir.
Henüz bitirmedim diziyi. Bitirince ekleyeceğim bir şey olursa eklerim.
-
beğendim zaten blu tv nin yerli dizilerinin çoğu iyi
-
2 bölüm izledim. Yellowstone'nin yandan yemişi işte. Türk tipi Dutton ailesi.
-
Güzel diziydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BluTV, Magarsus'un ikinci sezon çekimlerine başlandığını duyurdu.
-
Dizi çok güzeldi. İkinci sezon da izlenir.
Adana'ya gittiğimde dizi aklıma geldi ve Magarsus Antik Kenti'ni ziyaret edeyim dedim. Sahnelerdeki tadı vermedi. Bölge ekranda daha güzel gözüküyor.
-
-
Abartiyor muyum bilmiyorum da bir suredir izledigim en iyi sey. 3 bolum izledim ve ileride fikrim degisir mi bilmiyorum ancak dizi ayni anda Deadwood ve ZeroZeroZero vibei veriyor ki bu inanilmaz bir sey benim icin. Berkay Ates yardiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan Deadwood vibeı ne alaka diyordum da Toygar Işıklı'nın Gustavo Santaolalla'dan apardığını düşündürecek kadar benzeşen müziklerinden dolayı öyle bir his alıyormuşum meğerse.
Toygar Işıklı - Topicyoutube
Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Sarıbahçe Hikayesi · Toygar Işıklı Magarsus (Original Soundtrack) ℗ 2023 Arven Records Released on: 2023-08-01 Producer: Toygar Işıklı Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=wh0z5-45jicŞuna baksana The Last of Us Part 3'e koy sırıtmaz.
Telefon müziğimi de 12 yıl aradan sonra değiştirmiş oldum bununla.
Dizinin senaryosu Türk dizi sektörü genelinde epey kaliteli ve geniş geniş işlenmeye müsait ama elin Amerikalısı bir bölüme 20 milyon dolar bütçe ayırabiliyorken bizim gariban yerli sanatçılar ellerindeki senaryoyu en ucuz nasıl çekebileceğinin derdine düştüğü için maalesef ki bir ZeroZeroZero prodüksiyonu göremiyoruz elbette. 2. sezonda Deniz Celiloğlu ve Bora Akkaş gibi isimler katılıyor kadroya bakalım nereye doğru gidecek hikaye. İlk sezonda üç sezona yetecek malzeme vardı aslında da işte dediğim gibi konsantre işlemek zorunda kalıyorlar biraz da.
-
Ne kadar salak bir diziye evrildi bu 2. sezonla ya. Maşallah dediğim bir kaç bölüm yaşamadı iyi mi.
-
mutlu sonla bitti sanırım
-
2. sezon gayet güzel bence.
dizinin çok farklı bir aurası var. çekimler, müzik, oyunculuk çok kendine çekiyor.
en güzel yerli dijital dizilerden biri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X