Şimdi Ara

MafyaTakimim Yeni bir Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Çok Yeni Bir Fikir Tamemen Kendim Tasarlıcam Öncelikle Herkez Kendi Mafya takımını kurucak mesala bir takım 10 kişi ilk üye alımım toplam 200 kişiden 20 takım olucak kısaca anlatıyım takım lideri olucak biriniz ve her takıma küçük bir bütce vericez ve bir mekan vericez onlar kendi aralarında silah felan gelitricek basın yapıcak ev elegeçirekcek mesala başka mafya ekiblerini baskı altına alcak bölgelerini alıcak evet öncelikle takımlarınızı burdan kurun istiyorum ülk üye alımım da dh den olsun istiyorum evet bir takım lideri belirleyin takım adınızı kurun 10 tane üye belirleriyin bende siteyi tasarlıyorum güzel zevkli bir oyun olucak tasarımım biraz kötü olabilr ama üye kayıt giriş silah satın alma ws ws gibi bilgiler :)

• Yaparsan neden oynamayalım
  • tamam şimdi tasarımı ayarlamayı çalışıyorum :D Sonrada Oyun Sistemleri Felan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilbayir66

tamam şimdi tasarımı ayarlamayı çalışıyorum :D Sonrada Oyun Sistemleri Felan :D

Bekliyorum
  • quote:

Evet Arkadaşlar Çok Yeni Bir Fikir Tamemen Kendim Tasarlıcam Öncelikle Herkez Kendi Mafya takımını kurucak mesala bir takım 10 kişi ilk üye alımım toplam 200 kişiden 20 takım olucak kısaca anlatıyım takım lideri olucak biriniz ve her takıma küçük bir bütce vericez ve bir mekan vericez onlar kendi aralarında silah felan gelitricek basın yapıcak ev elegeçirekcek mesala başka mafya ekiblerini baskı altına alcak bölgelerini alıcak evet öncelikle takımlarınızı burdan kurun istiyorum ülk üye alımım da dh den olsun istiyorum evet bir takım lideri belirleyin takım adınızı kurun 10 tane üye belirleriyin bende siteyi tasarlıyorum güzel zevkli bir oyun olucak tasarımım biraz kötü olabilr ama üye kayıt giriş silah satın alma ws ws gibi bilgiler :)

senin aklından binbir türlü oyun geçti.Ama hiçbiri gerçek olmadı. Not:ben mackman01 sampiyon managerden

• Bu Tutucak gbii kardeş @mackman01 o tutmazdı fotball manager lık güzel deildi bu daha güzel olucaktı
  • quote:

Bu Tutucak gbii kardeş @mackman01 o tutmazdı fotball manager lık güzel deildi bu daha güzel olucaktı

inşallah tutar bizde oynarık link at bi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş Steyi kurdum tasarım felan hallediyorum Oyun Kısaca 10 kişilik ekip kuruyosun mafya ekibi savaşıyosun sonra kendi alt çete davet efiyorusdun oyuna çetenin kapetisenn büyütüyosuyn felan
  • quote:

Kardeş Steyi kurdum tasarım felan hallediyorum Oyun Kısaca 10 kişilik ekip kuruyosun mafya ekibi savaşıyosun sonra kendi alt çete davet efiyorusdun oyuna çetenin kapetisenn büyütüyosuyn felan

tamam link at bakam tasarım felan ne alemde
  • kolay gele.
  • @samilton saol kardeş :) yapınca oynarsın ?
  • quote:

@samilton saol kardeş :) yapınca oynarsın ?

oyun zevkli olur inş.
  • Oyun fotballl manager kadar zevkli olucaktahttp://mafyatakimim.tr.gg/ Tasarımı Ayarlıyamadık tasarımı sonra halederim de Olinkten Mafya ekibinizin başvrusu nu yapın ilk başta tüm ekipoler 10 adam toplıyabilir adamları siz kendiniz toplıcaksınız ekip başvursu dolunca tanımadınız adamlar da ekibinize katılabilir evet kayıt olun 24 saat sonra ben size giriş yapmanızı felan ayrlıcam o zamana kadar profilinizi felan kodluya olcam @mackman kardeşim diyer yapdım oyundan bilir güzeldi deme tutsa ?
  • Yeni tasarıma geçtik nasıl ?
  • arkadşlar üye olunca oyuunun güzel oldunu görüceksinzi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.