Şimdi Ara

MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
6
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    1. oyundan mı bu görüntü?
  • rerea kullanıcısına yanıt
    evet hocam mafia 1 den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    çok güzelmiş hocam.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Oyun dün gece teslim aldım. Genel ev bölümünü geçene dek oynadım. Gördüğüm detayları paylaşacağım, benim gibi almadan önce endişe duyan, detay merak eden arkadaşlar vardır illa ki:

    - 1. oyundaki hikayeye tamamen bağlılar, sadece aralara gerçekten serpmeler var hikaye ve animasyon anlamında. Mesela yarış bölümünden sonra hiç görmediğiniz bir bölüm oynatıyor size spoiler olmasın, oynayanlar görecektir.
    - Arabanın ağırlığını hissetmek ve virajları dönerken sürüşünüzün karşılığını verebilmeniz için simülasyon modunda oynamanızı tavsiye ederim. Aynı şekilde polisler de simülasyon modunda olsun. Eğer simülasyon dışında oynarsanız kırmızı ışıkta vs geçerseniz ceza yazmıyorlar size. Arabanın aniden sağa sola dönüşünü zorlaştırmak için sensivity ayarlarını da biraz düşürmenizi tavsiye ederim.
    - Çatışmaya girdiğimiz mekanikler güzel, bence yapay zeka da zamana göre epey gelişmiş. Sürekli aynı yerde durmuyor düşmanlar, arkanızdan dolaşmaya çalışıyorlar. Sadece silahları ateş ederken tok bir atış alamıyoruz sanki, ilk oyundaki silah sesleri biraz daha toktu ama kafaya takılacak bir durum değil.
    - Karakterler birebir benzetilmeye çalışılmış, Paulie'yi çok tatlı adam yapmışlar. Keşke biraz daha ağır yapsalardı ama Sam kadar olmasa da.
    - Sara'yı daha fazla oyunda görmek beni mutlu eden sebeplerden birisi. Diğer oyunda sadece sevişme ekranında görüp daha görmüyorduk, bunda her yerde görebiliyorsuz.


    Oyunu tam anlamıyla bitirdiğimde daha uzun uzatıya yorumlama yapabilirim. Bu esnada merak ettiğiniz şeyleri de cevaplarım seve seve. Bu oyun ergenliğimizin oyunu. Çıktığı ilk gün de verdim aldım. "Ne kadar kötü olabilir ki?", "Hangar yaptı kesin kötü oldu!" diye düşündüm ben de evet ama bu oyunun hakkını yememişler bence hakkını da vermişler. Herkese iyi oyunlar.




  • Oyunun ilk 2 saatindeyim, taş gibi olmuş. Mafia 2'den kat kat daha iyi. Firmanın batıracağını düşünüyordum, özellikle de yapılan duyurularda oyun içi görsel olmaması ve oyunun ertelenmesinden ötürü. İyi iş çıkartmışlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neresinden tutsan elinde kalıyor. Çağ dışı resmen. Kontroller, vuruş hissi, yapay zeka, animasyonlar... Sanki ilk oyunun üzerine sadece texture kaplamışsın gibi. Ama atmosfer müthiş. Oyun içine çekiyor insanı. Ha birde araba kullanmak harika.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 30 Eylül 2020; 23:47:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Her konuda haklısın ama yapay zeka her oyunda nasılsa bu oyunda da aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Her konuda haklısın ama yapay zeka her oyunda nasılsa bu oyunda da aynı.
    Hocam aynı çatışmada bir iki kere ölünce üçüncü de düşman davranışlarının ve çatışma sahnelerinin tamamen script olduğunu anlıyorsun. Yayalar desen zaten sağır, dibinde çalınan kornaya tepkisiz. Bir de yakın dövüş. İlk darbeyi üçgen ile savuşturdun mu olay bitti. Adam senden ne kaçınıyor ne gard alıyor. Dediğinde haklısın bu çoğu oyunda aynı ama bu oyunda da üstünde çalışılabilirdi. Adam vurmanın bu kadar keyifsiz olduğu bir oyun daha yoktur heralde. Sünger gibi mermi yiyen, tepkisiz düşmanlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Hikaye ve atmosfer için oynanır. Ucuzlayınca kesin alacağım.
  • 1. oyun bitti 2. oyunun yarısına geldim gayet güzel gidiyor.



  • Mafia’ın en iyi müziği bu oyunda yok maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 1 Ekim 2020; 23:40:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Evet ya çoğu müzik oyunda yok. Sanırım telifleriyle alakalı bir sorun olmalı. Yoksa koyarlardı bence. Oyunun yarısındayım henüz istediğim müzikleri işitemedim... Bu oyunu tamamlayan hikayesi ve müziğiydi zira.
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Mafia 2’de bile bu müzik bir görevde çalıyordu. Haber kanalını açtım bu oyunda genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 2 bitti. Arabadaki radyo müzikleri çok güzeldi.

  • Oyunu bitirdim. Öncelikle değerlendirme yaparken oyunun yurtdışında 40 dolardan çıktığını bilmekte fayda var. Eğer bu oyuna 60 dolar yani tam oyun parası isteselerdi, oyunun eleştirilecek çok yönü var ama oyunun, tam oyun fiyatına çıkmaması bazı eksik yönlerini görmezden gelmeyi sağlıyor.

    Hikaye orijinal oyuna sadık kalmış, bu bile kendi başına güzel bir şey. Oyunu yapan Hangar 13 olunca hikayenin içine edecekler diye bir korkum vardı açıkçası. Korktuğum basıma gelmedi. Grafikler güzel ama çatışmalardan çok keyif alamadım. Vuruş hissi zayıf ve vurduğunuz düşmanların çoğu zaman tepki vermemesi çatışma zevkini törpülüyor. Yapay zeka ortalama, açık dünyada ki NPC ler çağ gerisinde kalmış, sanki 10 senelik oyun gibi.

    Mafia oyun dünyasının en efsane oyunlarından biridir. Bu remake güzel olmuş mu, bence fena değil ama Mafia gibi bir efsane kesinlikle bundan daha iyisini hakediyordu. Bu remake in gelmesine ayrıca sevindim çünkü demek ki daha seriyi çöpe atmaya karar vermemişler. Yeni nesilde Mafia 4 gelir büyük ihtimal. Umarım şu ucube oğlu ucube olan Mafia 3 ü tamamen unutup, yeni nesile yakışacak Mafia ve Mafia 2 kafasında gerçek bir Mafia oyunu yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MadeGuy kullanıcısına yanıt

    Remake aslında güzel ama ellerinde senaryo ve karakterler hazırdı ne de olsa. Ellerinde hazır malzeme olmadan ne yapabilirler bilemiyorum. Zaten seriyi bitiren yine Hangar 13 ne de olsa. :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 cillop gibi olmuş.


    keşke şehirde yapacak daha fazla şey olsaydı :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR




    Mafia’ın en iyi müziği bu oyunda yok maalesef.

    mafia 2 remastered'da olup mafia 1de olmaması ilginç

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

    mafia 2 remastered'da olup mafia 1de olmaması ilginç



    Alıntıları Göster

    lisanstan doalayı eklememiş olabilirler.

  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.