Şimdi Ara

Mafia The Old Country Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
34.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba, söylediklerinizin aynısını yaptım, fakat fitgirl denuvo lu sürüm için olmuyor, çok ilginçtir yamayı uninstall yapsam bile oyun çalışmıyor, bu çok saçma bir hata, türkçe yama olmadan oyunu tekrar kurdum mu çalışıyor.

Merhaba, normal şartlar altında dediğimiz şekilde sorunsuz olarak çalışması lazım ama işin içine korsan tarafı girince, bazı korsan sürümlerde çalışırken bazılarında çalışmayabiliyor. Hepsi için tek tek indirip kontrol etmek, çok zahmetli oluyor. Bağlandığım birisi olursa ve çözüme kavuşturursam, çözümü paylaşırım.

Selam dostum, tahminimce kurulum setup kısmında sıkıntı çıkıyor olmalı, yoksa oyunun veri dosyalarında değişen hiçbir şey yok crackli sürüm adıyla geçen sürüm sadece bir bypass gerçekleştiriyor oyun dosyaları steam den nasıl indirilmişse aynısı. Ayrıca tekbir ana sürüm var zaten fitgirl ve diğerleri bir değişikşik yapmıyorlar sadece paketleme yapıyorlar. O yüzden fitgirl sürümünde sorun olması mümkün değil. Belki manuel kurulum gibi bir seçenek sorunu çözebilir. Ben hiçbir sorun çıkmadan sizin yamanızla bitirdim. Emeklerinize sağlık, tüm ekibe de sevgiler selamlar olsun!!!

merhaba, sizinki DODI sürümü mü ?

Yine de teşekkür hocam,

mesela Resident Evil Requiem türkçe yama da hiç bir sorun yok, RER de ki yama.exe ile bu oyun daki yama kurulum mantığı aynı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Nisan 2026; 15:15:29 >

dostum, dodi-fitgirl-elamigos hiç farketmiyor. asıl çıkaran ana sürüm olan "denuowo grubu" nun hipervisor bypass ını alıp sadece paketliyorlar. yani sorun yaşamaman lazım kurulumda bir hata yapıyor olabilirisn. ben elamigos ile oynadım.

Denuvo sorunu yaşayanlar için bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum. Oyuna önce Türkçe altyazı ekleyin. Ardından ilgili dosyayı bulup “pakchunk0-Windows_C” dosyasını bir yere kopyalayın. Sonrasında oyunu kaldırıp tekrar yükleyin ve kopyaladığınız dosyayı “C:\Games\Mafia - The Old Country\MafiaTheOldCountry\Content\Paks” klasörüne geri taşıyın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra sorun düzeliyor ve oyun Türkçe altyazılı şekilde sorunsuz açılıyor. İsterseniz dosyayı doğrudan buradan da indirebilirsiniz.

• Sorun Türkçe yama kurulum dosyasından kaynaklanıyor, Kurulumu yaptığınızda Mafia - The Old Country\MafiaTheOldCountry\Binaries\Win64\ klasöründen winmm.dll'yi siliyor.

Türkçe yamayı kurmadan winmm.dll nin kopyasını alırsanız kurulumdan sonra Mafia - The Old Country\MafiaTheOldCountry\Binaries\Win64\ klasörüne geri atar oyunu sorunsuz Türkçe oynarsınız.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.