Şimdi Ara

Mafia The Old Country Türkçe Yama (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
22.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunu bitirdim, sanki el çevirisi gibiydi tekrardan teşekkürler hocam. Sizin sayenizde şu oyunları rahatlıkla oynuyoruz. Önden pazarlık gibi düşünmeyin sakın ama merak ettiğim için soruyorum. Silent Hill F için de Türkçe yama yapmayı düşünüyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 5 9600X | ASUS PRIME B650M-K | CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6400MHz CL36 | GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 | MSI 1TB SPATIUM M470 PRO | MSI MAG FORGE 121A | MSI MAG COREFROZR AA13 | MSI MAG A750BN 750W 80+ Bronze | SteelSeries Rival 3 Gen 2 | Logitech G213 | SteelSeries Arctis Nova 7 | ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP USB-C Adaptive Sync Pivot HDR400 FHD Fast IPS Gaming Monitör
  • Rica ederiz dostum. Oyun çıkış yaptığı zaman müsait olursak, el atmaya çalışırız.

İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • Elinize sağlık, gerçekten Türkçe yama sektörüne çok büyük katkıda bulunuyorsunuz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F13586D6B -- 16 Ağustos 2025; 18:9:39 >

Beğenmene çok sevindim. Mafia yamasında çok uğraştık ama böyle geri dönüşler alınca değdiğini görüyorum. Geri dönüşün için teşekkürler. Rica ederiz  

Teşekkür ederiz. Umarım yama ve oyun beklentilerini karşılar, güzel vakit geçirirsin. Rica ederiz, iyi oyunlar  

Asıl ben teşekkür ederim hocam, gerek sizin gerek te ekip olarak (Calypso) çalışmalarınızın yanında benimkiler devede pire :) gerçekten bugüne kadar çıkarttığınız yamalar el çevirisi gibi kaliteliydi. Yani gerçekten emek vardı. Hakkınız ödenmez. Sevgiler

• Teşekkürler dostum, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Emeğin küçüğü büyüğü olmaz ya, sonuçta sende kendi vaktini ayırıp ücretsiz bir şekilde yama paylaşıyorsun. Tekrardan eline emeğine sağlık.

• Bu tarz çevirilere ilk deepl kullanarak başlanmıştı. Zamanında ooo makine çeviri ne değişmiş demiştim. Şimdi yapay zeka ile çevirmeye başlandı, el çevirisi gibi farkız olduğunu gördüm. Şimdide deepl çeviriyi beğenmiyorum, bizimkide çok buldumcu oldu😅 

Demem o ki giderek çeviriler iyileşiyor. Umarım ileride yama yapmaya gerek kalmadan firmalar türkçe dili ekler bizlerde gönül rahatlığı ile oynarız.

Bu yolda duruşunuzu hiç bozmadan, bizlere oyunları kendi dilimizde oynama imkanı sunduğunuz için CALYPSO çeviri ekibine teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Ayağınıza taş değmesin.

Teknoloji her geçen gün ilerliyor ve bizde yeniliklere ayak uydurmaya çalışıyoruz. DeepL ilk zamanlarda diğer çevirilere göre oldukça güzeldi ama sonra dediğin gibi yapay zeka bu kadar gelişince çeviri tarafında da daha iyi sonuçlar vermeye başladı. İleride farklı bir şey çıkarsa ona da geçeriz. Umarım dediğin gibi oyunlara direkt Türkçe dil desteği eklenir de, ilk günden hep beraber bizde diğer ülkeler gibi kendi dilimizde oyunları deneyimleriz. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz.

Rica ederiz, iyi oyunlar  

orjinal steam oyununa kuruyorum türkçe yama kuruldu diyor lakin oyuna girince oyun ingilizce.

kurdugum dizin örnek ; C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Mafia The Old Country\MafiaTheOldCountry\Binaries\Win64

Aynı tarz bir yamayı METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER içinde yapabilir misiniz ?

Merhaba, yanlış yere kurulum yapıyorsun. C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Mafia The Old Country bu konuma Türkçe yama exesini atıp, bu konumdayken yönetici olarak başlat ve direkt hangi platformdan oynuyorsan onun yükle butonuna bas.

Herhangi bir aksilik veya sorun çıkmazsa, oyun çıktığı zaman bakmayı düşünüyoruz. Yapay zeka gerçekten çok ilerliyor. Deneme yanılma yöntemleri ve geliştirdiğimiz sistem ile de güzel sonuçlar alıyoruz. Beğenmenize sevindim bu arada ve rica ederiz. İyi oyunlar  

• @volktyson hocam yama programına yada dosya içine yamanın hangi version oldugunu ekler misin iş yogunlugundan takip edemiyoruz mesela alan wake yama yüklemiştim uzun süre girmedim bir gireyim dedim ama yamayı ne zaman eklediğimi hatırlamıyorum dosya içinde bu bilgi olursa oradan bakıp sürüm eski ise forumdan yenisi varsa onu ekleriz daha rahat olur

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.