Şimdi Ara

Mafia II Bruno'ya Ödeme Yap [Yapılmıyor ki ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
11.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Mafia II yi deneyeyim dedim. Türkçe yamasıyla felan oynadım. Bruno için para toplama görevi geldi [27.500] Topladım. Joe'ya gittim yoktu onu aradım yakalandık kaçtık felan. Ondaki 27.500 de aldım ve Bruno'ya ödeme yap görevi çıktı. Göreve gidiyorum fakat Bruno'nun o ara sokaktaki yerinde kapıyı felan açamıyorum. E ye basarak kapı açın gibi bişi çıkıyordu sol altta oda çıkmıyor. Haritadaki ana hedefte tam olarak o noktayı gösteriyor ama o çevrede herşeyi denememe rağmen bulamadım.

Bu SORUN bir tek bende mi var. Başkalarındada varsa nasıl çözüldü. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia II: Bruno'yaGeri Ödeme Yap

Mafia II oyununda, "Bruno'ya Geri Ödeme Yap" görevi, Vito'nun mafya patronu Bruno Levine'e borcunu ödemesi gerektiği bir noktada karşına çıkar. Bu görevi tamamlamak için 27.500 dolar toplaman ve Bruno'ya teslim etmen gerekir.

Görevi tamamlamak için şu adımları takip edebilirsin:

• Dükkanları Soy ve Arabaları Getir: Emily Byrne'ın listesindeki dükkanları soyabilir ve çaldığın arabaları güvenli evlere teslim ederek para kazanabilirsin.
    • Kumar Oyna: Kumarhaneleri ziyaret ederek poker, blackjack veya slot oynayarak para kazanabilirsin. Ancak kumar oldukça riskli bir yöntemdir.
    • Yarışlara Katıl: Yarışları kazanarak da para ödülleri alabilirsin. Ancak yarışlara katılmak için uygun araçlara sahip olman gerekir.

Parayı topladıktan sonra Bruno'nun evine git ve parayı ona teslim et. Görevi tamamladığında Vito'nun borcu ödenmiş olacak ve hikaye devam edecek.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Epey oldu oynayalı ama böyle bir sorun yaşadığımı hatırlıyorum. Sanırım parayı dükkan soyarak toplayınca işre yarmıyordu. Arabaları götürüp hurdalıkta ezerek parayı denkleştirmeyi dene.
  • Bunun için bölüm seç kısmından bir önceki bölümü seçip baştan oynamam gerekecek sanırım. Deneyeceğim.
  • Aynı sorun bende de vardı bu oyundaki bir hata ben oyunu silip yeniden yükleyip sorunu çözmüştüm
  • O bölüme baştan başladım ve arabaları hurdalıkta pressleyerek para topladım ve oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpaRLeks

O bölüme baştan başladım ve arabaları hurdalıkta pressleyerek para topladım ve oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.