Şimdi Ara

MAFIA II [ ANA KONU ] - Demo Usa Psn'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
19.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MAFIA II [ ANA KONU ] - Demo Usa Psn'de!

Oyunun Ana Sayfası:http://www.mafia2game.com

Oyundaki Yenilikler:
    *Oyunda okunabilir gazeteler olacak ve bu gazetelerden 1945 ve 1950'lerin başı hakkındaki haberler öğrenilebilecek.
    *Oyunda arabaların önemli bir rolü olacak. Arabalar, oyundaki tarihe uygun bir şekilde olacak.
    *Oyuncu, şehrin içinde kendine bir ev satın alabilecek.
    *Restorantlardan alınan yiyecek ve içecekler sayesinde sağlık yükseltilebilecek.
    *Oyunda araba modifiye etme imkânı olacak.
    *Çevre ile olan etkileşim daha da artmış bir şekilde oyuncunun karşısına çıkacak.
    *Radyolardan o günlerin tanıdık şarkıları duyulabilecek.

*GTA serisindeki gibi araçlar hasara uğradığında, arabanın kaportası çökecek.
    *Araba, zaman geçtikçe kirlenecek. Ayrıca arabaların benzinleri de bitebilecek.
    *Oyuncu kendi arabasını satın aldığında istediği takdirde arabanın plakasını bile değiştirebilme şansına sahip olacak.
    *Kamyonların arkaları açılabilecek, ve bu bölümlere cesetler ve silahlar saklanabilecek.
    *İngilizcesi NPC olan oyuncu olmayan karakterler sigara içecek, gazete okuyacak ve otobüs durağında bekleyecek,
    şehir içinde dolaşacak, bir araçtan inip bir binaya girebilecektir.
    *Oyunda, oyuncunun daha iyi dövüşmesini sağlayacak kombolar üretebilmek için spor salonları olacak.
    *İngilizcesi Checkpoint olan Denetim Noktası sistemi bütünüyle onarılmıştır.
    *Oyun içi yönlerdirmelerde hiçbir sorun olmayacağı söylenmiştir.
    *Ünlü komedyen Charlie Chaplin'i oyundaki eğlence klüplerinden bazılarında görmek imkânı da olacak.

Kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Mafia_2

Resimler:

Videolar

Çıkış Tarihi: 2010 Haziran

Oyunun Playstation bölümünde ana konusu yok.

Sürekli güncellenen bir konunun olması yararlı olur diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 11 Ağustos 2010; 8:42:05 >

• çıkış tarihini bence boş bırak ertelene, ertelene bi hal oldu bu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

çıkış tarihini bence boş bırak ertelene, ertelene bi hal oldu bu oyun.

Çıkış tarihini çok araştırdım. Her yerde Haziran 2010 yazıyor. Artık umut etmekten başka bir çaremiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

quote:

Çıkış tarihini çok araştırdım. Her yerde Haziran 2010 yazıyor. Artık umut etmekten başka bir çaremiz yok.

Arkadaşlar bu oyunu yapan 2k.Biliyorsunuzki red dead redeptionunn yapımcıcıda onlar.Read dead mayısa kaydırıldı.Buy sebeble haziran da çıkmasını beklediğimiz oyun 2010 un son çeyreğine ertelendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyunu yapan 2k.Biliyorsunuzki red dead redeptionunn yapımcıcıda onlar.Read dead mayısa kaydırıldı.Buy sebeble haziran da çıkmasını beklediğimiz oyun 2010 un son çeyreğine ertelendi.

Red Dead Redemption'u Rockstar yapıyor.

• Mafia II'nin demo tarihi belli oldu

Kanlı hesaplaşmaya az kaldı
    2K Czech tarafından geliştirilip, 2K Games tarafından dağıtımı üstlenilen aksiyon macera oyunu Mafia II'nin demo tarihi belli oldu. 2K Games'in belirttiğine göre demo, PS3 ve X360 platformları için 10 Ağustos'ta PSN ve Xbox Live'da indirilebilir olacak. PC için ise bir açıklama yapılmadı.

Mafia II'nin tam sürümü ise, PC, PS3 ve X360 platformları için 27 Ağustos'ta raflarda olacak.
    Kaynak
  • Oyun Mükemmel gözüküyor çıkmasını merakla bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Drakengard 3 [PS3 ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalık baya sarsılacak mafıa II ile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

quote:

Red Dead Redemption'u Rockstar yapıyor.

Rockstar yapıyor ama 2k'de Rockstar da Take Two'ya bağlı...

• Şu sıralar çıkacak en iyi oyun ve ana konusu ilk sayfalarda bile değil Neden ilgi bu kadar az?

Neyse ben oyunu kesin alacağım, o nedenle eğer avantajlı olacaksa pre-order yapmayı planlıyorum. Fakat nereden yapsam veya yapsam mı karar veremedim. Collector's edition düşünmüyorum, zira çok pahalı. Oyunun resmi sitesinde görüldüğü üzere çeşitli sitelerin kendine özel pre-order DLC'leri var ve bunlardan çeşitli araba ve kıyafetler çıkıyor. Zavvi'de aynı zamanda Amazon'a verilmiş olan Renegade pack veriliyor ama benim pek hoşuma gitmedi. Shopto'da özel bir DLC yok sanırsam, bahsetmemişler. Ben en çok GameStop'unkini beğendim ama oradan da sipariş çok tuzlu malesef.

Fiyatlara gelince zavvi ve shopto'da 36 sterlin. Kargosu dahil 100 TL'yi bulur. Sizce çıktığında spotta kaça satılır? Nereden alsam?

• herkes stracraft 2 de şu anda
  • Ömrüdü yedi bu oyun yeminle.

Mafia 1 i bitirdikten sonra bekle Allah bekle,ve sonunda yakında demosunun çıkacağı haberini almak...
  • Next gen in en iyi oyunlarından biri olucak ayrıca open world klasmanında en başarılı ve kaliteli oyunun mafia 2 olucağını düşünüyorum. Hem senaryo , hem içerik hemde grafik kalitesiyle ortalığı kasıp kuvurur.
  • Mafia 2 nin ana konusu ve sadece 10 tane mi cevap var ?? Bu oyun harika olacak bence. Çıkana kadar RDR bitirmeye çalışıyorum çıktığı gibi alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Next gen in en iyi oyunlarından biri olucak ayrıca open world klasmanında en başarılı ve kaliteli oyunun mafia 2 olucağını düşünüyorum. Hem senaryo , hem içerik hemde grafik kalitesiyle ortalığı kasıp kuvurur.

Aynen Ekrem. Gta'dan sonra en iyi open world olarak yaşayan şehir Mafia'da var. Mafia II şahaser olacaktır. Videolarını izleyince insanda sabır falan kalmıyor.
  • modifiye-benzin olayı falan güzel düşünülmüş.çıkmasına hala çok var ama
  • Konunun ilgi görmemesinin sebebi çoğu kişinin ilk oyunu bilmemesi bence .

Bunun dışında Tomy Gun u tekrar iş üstünde görmek güzel
    Silahlar ve verdikleri tepkiler çok gerçekçi olmuş bence
    Benzinin bitmesi olayı sanırım ilk defa bu tarz bir oyunda dikkate alınmış bu da çok güzel olmuş ve en iyisi de artık ev satın alabileceğiz .
  • Benim korkum mafya klişelerinden oluşan bir senaryo olması. En son mafya oyunu olarak 2 yıl önce filan The Godfather: Blackhand Edition'u wii de oynayıp bitirmiştim. Çok güzel oyundu ve bir sürü sahnesi hala aklımda ama mafya senaryosu düşününce klişelerden başka bir şey aklıma gelmiyor. Bakalım işi kotarabilecekler mi.

Bu arada nereden alacağımız hakkında fikriniz nedir cevap gelmedi hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterm1nd -- 28 Temmuz 2010; 19:32:20 >
  • Mafia 2'nin İlk Puanı Hayal Kırıklığı Yaratabilir!

Aylardır hatta yıllardır Mafia II'yi bekliyoruz, hatta bazılarımız bu oyun için deli oluyor, çünkü şimdiye kadar yayınlanan video ve bilgiler gerçekten heyecanlandırıcıydı.

Eminim çoğunuz Mafia II'nin çok yüksek puanlar alacağını düşünüyorsunuzdur. Ben de kişisel olarak öyle düşünüyordum, ama PC Zone'un inceleme notu gerçekten kafa karıştırıcı.

PC Zone Mafia 2'ye %80 puan vererek oyunu bekleyenleri fazlasıyla şaşırttı; dergi bu puanı vermesindeki en büyük nedeni ise oyunun "inanılmaz derecede tek düze çatışma ve araç sürüş yönüne" bağlamış.

İncelemede diyalogların kaliteli olduğunu ve iyi seslendirildiğini söylenirken, araba koleksiyonunun da oldukça iyi olduğunu belirtmiş.

Bu puana rağmen oyunun 10 saatlik bir sürüş, hikaye ve yeterli çatışma sahnelerine sahip olduğunu ve sağlam göründüğünü belirten PC Zone editörü, eğer bir soundtrack albümü olursa satın almak istediklerini de belirtmiş.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_2nin_ilk_Puani_Hayal_Kirikligi_Yaratabilir-8170.htm

• baya az almış.beklentileri azaltmak lazım galiba
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.