Şimdi Ara

Mafia II Achievement ve Trophy Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
19.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

buralardan alınan puanları nerede kullanıyorsunuz?

MediaMarkt,Bimeks,TeknoSA,ElectroWorld,Darty ve Best Buy da geçiyor.

Hocam dükkanın kapısında hani kredi kartı logoları olur ya onlar gibi Achivement logosu gördüğün her yerde geçer

peki bu puanlar steam gibi üyeliklerde profile mi kayıt oluyor?

Edit: Tamam olayı detaylı inceleyip öğrendim zaten xbox bölümündeymişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 19 Eylül 2010; 15:26:06 >

• Trophyler çok kolay medium zorlukta % 60 'lık bir derece ile bitirdim
  • Oyunun son chapterini hardda bitirsem. Oyunu hardda bitirme ach'sini alabilir miyim arkadaslar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Oyunun son chapterini hardda bitirsem. Oyunu hardda bitirme ach'sini alabilir miyim arkadaslar ?

Hayır olmaz tüm bölümleri hard da bitirmen gerekiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

buralardan alınan puanları nerede kullanıyorsunuz?

MediaMarkt,Bimeks,TeknoSA,ElectroWorld,Darty ve Best Buy da geçiyor.

• teşekkürler evo 1000 tam puan aldım sayende
  • rehber ıcın tesekkurler gerçekten on numara olmus
  • Rehber icin tesekkürler. Harika olmus.
  • Öncelikle S.a Evo Kardeş Muhteşem Hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.Senin sitemde yazar olmanı ve xbox achievements puanını istiyom kardeş.İstediklerimi Lütfen Yapar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox360-Achievements.Com

Öncelikle S.a Evo Kardeş Muhteşem Hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.Senin sitemde yazar olmanı ve xbox achievements puanını istiyom kardeş.İstediklerimi Lütfen Yapar mısın

Kamera nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

quote:

Öncelikle S.a Evo Kardeş Muhteşem Hazırlamışsın.Eline koluna sağlık.Senin sitemde yazar olmanı ve xbox achievements puanını istiyom kardeş.İstediklerimi Lütfen Yapar mısın

Kamera nerede?

Benim fake'im değildir yanlış anlaşılmasın. Tanımam etmem.

• quote:

• @evo_4, o türkçe ile zaten düşünmedim hocam..
  • Evo tam aradığım şey, bu aralar oynuyordum bi sürü ach kalmıştı senin rehber ilaç gibi geldi fulleyelim bari. O deilde "hard to the core" u nasıl aldın hacı bana aleti kırdırıcaktı o ach 5-6 denemeden sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Evo tam aradığım şey, bu aralar oynuyordum bi sürü ach kalmıştı senin rehber ilaç gibi geldi fulleyelim bari. O deilde "hard to the core" u nasıl aldın hacı bana aleti kırdırıcaktı o ach 5-6 denemeden sonra.

Onun içinde rehber hazırlamıştım da koymaktan vaz geçtim. Pek rağbet olmadı DS2'ye, Hard to the Core' a hiç olmadı. Xbox 360 için ufak bir glitch var fazlasıyla kolaylık sağlayan. 7. Cahpter'da disc değiştirdğin zaman bir tane checkpoint kazanıyorsun. İş 7. chapter' a ölmeden gelmekte bitiyor. Sonrasında zaten 10. chapter'da ilk save'i yapıp, 15' e kadar kalan 2 save'i rahatça kullanabiliyorsun. Instant Death bölümlerde sakin ve dikkatli olmak lazım. İmkansız değil ama zor. Ayrıca ilk elden ek silah ve zırh veren DLC'lerinde yardımı oluyor fazlasıyla. O zorluğa mühimmat taşıyamıyorsun çünkü. Ayrıca o zorluğun düşmanların verdiği hasar itibariyle Normal mod olmasıda biraz rahatlatıyor insanı. Loot bakımındansa, Zealot ve Survivalist karışımı, ama pek zorluk çekmiyorsun cephane bakımından. Ha birde benim HardCore bitirme rekorum 5 saat 52 dk. Yani oyun aslında çok kısa.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: sailsofcharon

Evo tam aradığım şey, bu aralar oynuyordum bi sürü ach kalmıştı senin rehber ilaç gibi geldi fulleyelim bari. O deilde "hard to the core" u nasıl aldın hacı bana aleti kırdırıcaktı o ach 5-6 denemeden sonra.

Onun içinde rehber hazırlamıştım da koymaktan vaz geçtim. Pek rağbet olmadı DS2'ye, Hard to the Core' a hiç olmadı. Xbox 360 için ufak bir glitch var fazlasıyla kolaylık sağlayan. 7. Cahpter'da disc değiştirdğin zaman bir tane checkpoint kazanıyorsun. İş 7. chapter' a ölmeden gelmekte bitiyor. Sonrasında zaten 10. chapter'da ilk save'i yapıp, 15' e kadar kalan 2 save'i rahatça kullanabiliyorsun. Instant Death bölümlerde sakin ve dikkatli olmak lazım. İmkansız değil ama zor. Ayrıca ilk elden ek silah ve zırh veren DLC'lerinde yardımı oluyor fazlasıyla. O zorluğa mühimmat taşıyamıyorsun çünkü. Ayrıca o zorluğun düşmanların verdiği hasar itibariyle Normal mod olmasıda biraz rahatlatıyor insanı. Loot bakımındansa, Zealot ve Survivalist karışımı, ama pek zorluk çekmiyorsun cephane bakımından. Ha birde benim HardCore bitirme rekorum 5 saat 52 dk. Yani oyun aslında çok kısa.

Hacı biliyorum kısa, hatta senin dediğin olayı uygulamaya çalıştım, 2. diske gelip checkpoint alma olayını, ama bi türlü gelemedim 2. diske, bi kere 6. bi kerede 5. bölümde uçurdular baştan başlamak zorunda kaldım, öyle oluncada gözler kırmızıyı gördü aletle beraber diski kırmamak için kendimi zor tuttum desem yeridir, koskoca oyunda 3 tane save hakkımızın olmasından dolayı ea in ve oyunu yapanların kulağını baya bi çınlattım

• 50G için o kadar kasılır mı yav uçtunuz mu siz?
  • quote:

50G için o kadar kasılır mı yav uçtunuz mu siz?

50G değilde %100 GS için kasılıyor valla.
  • @evo_4 , Hocam GEOW2 rehberin var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.