Şimdi Ara

Mafia II (2011) [ANA KONU] (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
12
Favori
492.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cold Death

derek i öldüremiyorum, 14. bölüm zormuş. molotof atıp duruyorlar saklanacak yer de yok. önerisi olan var mı?

ben ilk olarak en sağdaki adamı vuruyordum sonra koşarak karşıya geç molotof attıktan hemen sonra çık diğer adamları vur işte.
  • quote:

derek i öldüremiyorum, 14. bölüm zormuş. molotof atıp duruyorlar saklanacak yer de yok. önerisi olan var mı?

Merdivenlerin yanına pusarak saklanmıştım. Daha sonra yukarı çık koşarak ve derekin odasına gir oradan ateşe devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

quote:

Merdivenlerin yanına pusarak saklanmıştım. Daha sonra yukarı çık koşarak ve derekin odasına gir oradan ateşe devam

merdivenlerin yanı derken? odasına girene kadar vuruluyorum, sinir olum geçemiyorum şifre falan yazacağım o olacak en sonunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

quote:

merdivenlerin yanı derken? odasına girene kadar vuruluyorum, sinir olum geçemiyorum şifre falan yazacağım o olacak en sonunda.

Merdivenin yanında yada biraz gerisinde yerde kutular var onların arkasına pus, üstten adamlar gelecek merdivenden aşağıya. Onları vur sonra koşarak derekin odaya giir. Oradanda dereki halledersin artık
  • 3'ü ne zaman çıkıyor yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

quote:

Orijinalden alıntı: vicky14

BIKTIM LAN NİYE BUNUN 3 MÜ MÜÇÜ GELMİYO

ben yeni başladım oynamaya ilk kez oynuyorum

aynen ben de.

görevler uzun sürüyo yoksa zevkli oyun özellikle çatışma sahneleri sarıyo gerçekten
  • Beyler bu mafia da neden kornanın tuşunu değiştiremiyoruz..E tuşundan başka bi tuşa atamak istiyorum ama yok galiba..
  • Çok güzel oyun :D
  • cidden güzel bi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

3'ü ne zaman çıkıyor yav.

2. oyun bile kaç yıl sonra kim bilir 3 ne zaman gelir
  • oyun güzelde böyle oyunlarda arayı fazla sogutmamak lazım çünkü sonucta belli bir hikaye var en fazla 1 yıl gecmeli yenı oyun cıkartmak ıcın
  • Mafia iyi hoşta seri araları gerçekten çok uzun.. Belli bir kitlesi var ama beklentileri kesinlikle karşılayamıyor..
  • Oyunu simdi bitirdim. Bu son ne ya Nasil boyle bitebilir!!

edit> Kotu oldum harbiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wol4onak -- 13 Nisan 2012; 23:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wol4onak

Oyunu simdi bitirdim. Bu son ne ya Nasil boyle bitebilir!!

Mafia 1'i oynamis miydin. Ben onun sonundan sonra 1 hafta kendime gelemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

quote:

Yok onu oynayamadim. Ne biliyim secenek filan verselerdi de atlasaydim arabadan, kossaydim pesinden, olmamaliydi boyle. Fazla spoiler vermemeye calistim
  • Hani grup halinde bir mekanı basıyorsunya, sonunda spor arabaya binip gidiyorsun. Orada çalan müzik aynı kvp cendere müziğiydi be şimdi hatırladım da :)
  • oyunlar içinde kötü sonlardan beni en çok etkileyen silent hill 2 olmuştu
  • Oyunun en başında bir soygun sahnesi vardı, sırf o bile adrenalini tetikliyor. 2K Yorma Bizi, Çıkar artık şu Mafia III'ü.
  • quote:

Ben o kısmı bi 30 kere oynamışımdır. En son sinir krizi geçirecektim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerdeniz86

quote:

Yok onu oynayamadim. Ne biliyim secenek filan verselerdi de atlasaydim arabadan, kossaydim pesinden, olmamaliydi boyle. Fazla spoiler vermemeye calistim

Açaydım kollarımı, gitme diyeydim ona
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.