Şimdi Ara

MaFiA 7bölüm:sarah açıklayın lütfen geçemedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MaFiA 7bölüm:sarah açıklayın lütfen geçemedim

• luigi'nin kızıydı yanlış hatırlamıyorsam... o görevde onu evine bırakman gerekiyor, onunla beraber yürü, ara sokakladan birinden geçerken sokak serserileri size saldıracak, hepsini yumruklarınla halletmelisin. beyzbol sopalı olanı falan öldürürsen, sopayı alıp diğerlerini daha kolay haklayabilirsin. iş bitince kızın yanına git, eve kadar yürümeye devam edeceksiniz, sonra evin önüne gelince yaralarını sarmak isteyecek... sonraaaaa... neyse geri kalanını anlatmayayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 26 Mart 2007; 20:07:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

luigi'nin kızıydı yanlış hatırlamıyorsam... o görevde onu evine bırakman gerekiyor, onunla beraber yürü, ara sokakladan birinden geçerken sokak serserileri size saldıracak, hepsini yumruklarınla halletmelisin. beyzbol sopalı olanı falan öldürürsen, sopayı alıp diğerlerini daha kolay haklayabilirsin. iş bitince kızın yanına git, eve kadar yürümeye devam edeceksiniz, sonra evin önüne gelince yaralarını sarmak isteyecek... sonraaaaa... neyse geri kalanını anlatmayayım...

cok guzel anlatmışın valla gerisini izleme geç zaten

• abi bütün adamları öldürüyorum sonra kızın yanına gitiyom kız kalkmıyo
  • adamları öldürme sadece senden korkmalarını sağlarsan yeterli olur.Adamları öldürünce kız kalkmıyor.
  • abi nasi korkutcaz ya
  • yaptim en sonun da saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.