2 sürüme de Steam'de sahibim. Sistemim çok güçlü olduğundan dolayı Definitive Edition oynamayı düşünüyordum ama Definitive Edition'da buglardan şikayetçi olanlar olmuş. Sorunları düzeltildi mi? Sizce hangisini oynamalıyım? |
Mafia 2 Classic vs Definitive Edition

-
-
Ben ikisini de bitirdim Definitive Edition'da da herhangi bir sorun yaşamadım.
-
Geçtiğimiz hafta Mafia 1'i bitirmiştim. Aynı soruyu geçen 3 günde ben de düşündüm. Sistemin yeterli ancak kendi izlediğim videolarda pek bir fark olmadığını gördüm. Onun için steam'den klasik olanı indirip bitirdim, grafikleri 2k ayarlayınca hiç de fena olmuyor açıkçası. Klasik sürümü indirebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Düz sürümün DE'den eksiği yok bence. Mafia I ve Mafia I DE arasındaki fark kadar belirgin fark görmedim ben. Mafia II: DE'de ben bug yaşadım. Kapıdan geçmeye çalışanlar, önüne kıran araçlar, polislerin aramayı bir türlü bırakmaması gibi buglar oldu. Bir görevi hatta sırf 15-20 dk adam kapıya sıkıştığı için bitiremedim. Herifi bekliyorum, herif meğer kapıda blok yemiş. Gittim aldım geldim sonra bitti görev.
-
mafia 2 orjinal hali bence gayet güzel halen grafikleri. de versiyonunda çok fark yok. ve ilk versiyonu türkçe yama yükleyerek oynayabiliyoruz film gibi çok güzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X