Şimdi Ara

maestro kart kullanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. işbankası maestro kartım var ama internette nereye baksam bi türlü bu kart ile alışveriş yapamıyorum. hangi sitelerde kullanabilirm bu kartı

• Banka kartıyla internet alışverişi yapamassın.
  • nasıl alışveriş yapıcam ozaman bayrama kadar bi tişört almam gerekiyordu. karta güvendim bekledim bi kaç gün şimdi olmuyor.

sağolun yardım için
  • İnternet bankacılığın varsa yada ödeme yapacağın yerin senin bankanla aynı banka hesabı varsa atm üzerinden yapabilirsin.
  • gittigidiyor'dan alışveriş yapıcam ben onlar sadece kredi kartıyla olabilir diyor. çünkü hemenal seçeneği var. birde bunlardanistiyorum.com sitesinde havale var yarın onu deniycem. Garanti bankasında hesabı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

gittigidiyor'dan alışveriş yapıcam ben onlar sadece kredi kartıyla olabilir diyor. çünkü hemenal seçeneği var. birde bunlardanistiyorum.com sitesinde havale var yarın onu deniycem. Garanti bankasında hesabı var

Gg ise imkansız. Garanti var ise kartsız işlemlerden bile eft yapabilirsin o hesaba.
  • Artık gittigidiyor üzerinde Maestro özellikli kartlar kullanabiliyor. (Garanti Bankası haricinde - GG Öyle diyor) İş bankası bankamatik kartı tarafımdan 06.01.2011 tarih ve saat 01:30 2:00 aralığında kullanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkorkmazsu -- 6 Ekim 2011; 18:11:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende Yapı Kredi'den kart çıkarttım, fakat kartın üzerinde Maestro yazıyor. Her internet sitesi MasterCard veya VISA istiyor. Ben kartımı MasterCard'a veya VISA'ya çevirtemez miyim? İlla kredi kartı mı açmam gerekiyor?
  • Bildiğim kadarıyla "kredi kartı" alman şart. Maestro sadece bankamatik kartlarında olan bir sistem.
  • daha yeni reklamlarda gördüm maestro kartlar teknosa webden geçerli
  • _Durmaz_ kullanıcısına yanıt
    paypal dan ücretsiz hesap açarak kartınızı hesabınıza ekleyebilir, oradan işlem yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortal lion

paypal dan ücretsiz hesap açarak kartınızı hesabınıza ekleyebilir, oradan işlem yapabilirsiniz.

paypal hesabımıza banka kartımızdan para atabiliyor muyuz?
    sadece kredi kartıyla oluyor diye biliyordum ben

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    paypal hesabınıza para göndermenize gerek kalmıyor.

banka kartınızı (yani maestro olan hesap kartınızı) paypala giriş yaptıktan sonra:

e-cüzdan > kart ekle > kart bilgilerinizi girerek paypal ile ödeme alan siteden istediğiniz şeyleri satın alabilirsiniz.

• immortal lion kullanıcısına yanıt
    Konuyu hortlatmasana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.