Şimdi Ara

MADRİDE İNTİKAM İÇİN CEHENNEM ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın umutsuzluğa kapılıp maça gitme imkanı olsa bile kimse gitmemezlik yapmasın sizce yarın nasıl bir koreografi yapılır stadda ilk 10 dakika golü bulursak turu geçeriz

• Koreografi olacak mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Koreografi olacak mı ki?

Kareografi gerekli değil. Olunca noluyor? Marş filan söylesinler, ama gaza getirecek. Gerekirse 150 desibel olsun, gaza getirsinler takimi! Gol atalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Koreografi olacak mı ki?

https://twitter.com/uA_UNI/status/321315083236028416
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Koreografi olacak mı ki?

Diğer konuya koymuştum, yine de sağol.
  • İlk 10 dakika gol bulursak taraftar o zaman coşar ama gol atamaz ve yersek schalke maçı gibi sus pus olurlar gene. Tek isteğim ilk 10 dakika gol atmak.
  • quote:

quote:

quote:

Koreografi olacak mı ki?

Pardon hocam görmedim..

• 2-0'ı yakalarsak tur %60 bize döner
  • quote:

Orijinalden alıntı: çükütay

arkadaşlar yarın umutsuzluğa kapılıp maça gitme imkanı olsa bile kimse gitmemezlik yapmasın sizce yarın nasıl bir koreografi yapılır stadda ilk 10 dakika golü bulursak turu geçeriz

Delimisin millet birbirini yiyor maça gidebilmek için, karaborsa fiyatları almış başını gitmiş stad tıklım tıklım olacak
  • quote:

quote:

quote:

Koreografi olacak mı ki?

Set pankartının hazırlığı olabilir..

• R.madrid maçı bu, boş kalır mıymış stad
  • Aynı temenniler lazio maçı için bizden size gelsin.
  • Aslanlara tam destek onlarda intikam için çıkacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba1212

quote:

Koreografi olacak mı ki?

Kareografi gerekli değil. Olunca noluyor? Marş filan söylesinler, ama gaza getirecek. Gerekirse 150 desibel olsun, gaza getirsinler takimi! Gol atalim

kareografi analyşında bukadar mı cahillik olur.kareografinin tam zamanıydı bu maç.destek için , moral için...
  • R.Madride burada laf atan eden yok onu bil, ama burada Lazio'ya köy takımı demek ayıp olur adamlara ve tarihine karşı. 3 yemek var, 2 atıp tur için avantaj elde etmek var. Ayrıca ilk yorumum da bir artniyet yok, adamların nasıl futbol oynadığını biliyoruz.
  • O değilde sonuca bakılmaksızın o stad inletilip realliler sarhoş edilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

R.Madride burada laf atan eden yok onu bil, ama burada Lazio'ya köy takımı demek ayıp olur adamlara ve tarihine karşı. 3 yemek var, 2 atıp tur için avantaj elde etmek var. Ayrıca ilk yorumum da bir artniyet yok, adamların nasıl futbol oynadığını biliyoruz.

3 atip gidecekler,ne intikami diyorsun,sonra da art niyet yok diyorsun. Yoksa bile buraya mesaj atmadaki amacin ne, neyin kafasi bu anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwas.uA

quote:

Orijinalden alıntı: MavéRicK_09

R.Madride burada laf atan eden yok onu bil, ama burada Lazio'ya köy takımı demek ayıp olur adamlara ve tarihine karşı. 3 yemek var, 2 atıp tur için avantaj elde etmek var. Ayrıca ilk yorumum da bir artniyet yok, adamların nasıl futbol oynadığını biliyoruz.

3 atip gidecekler,ne intikami diyorsun,sonra da art niyet yok diyorsun. Yoksa bile buraya mesaj atmadaki amacin ne, neyin kafasi bu anlamiyorum

İntikam alması için Galatasayın adamları yenip turlaması gerekiyor. Görüldüğü gibi rakip Madrid, 2 atar 3 atar artık adamlara ve Gsnin savunmasına kalmış bu durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.