Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.481
Cevap
29
Favori
154.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ak mış, Karaymış hiç umrumda değil. İnsana değer vermeyen insanların Allah belasını versin. Bizi niye AB ye almıyorlar? Ne olduğumuzu biliyor adamlar çünki, her türlü üçkağıt bizde, rüşvet bizde, ahlaksızlık bizde en önemlisi insanı insan yerine koymamak bizde.... Eskiden de kimse sorumluluk almazdı, hızlandırılmış tren kaza yapıp 10larca insan öldüğünde Ulaştırma Bakanı istifa edip etmeyeceğini soran gazeteciye, "treni ben mi kullanıyorum, niye istifa edeyim?" demişti. Şimdi düşünüyorum da en azından gazeteciler soru sorabiliyorlardı, yakını ölenler yerlerde tekmelenmiyordu, bayağı bir ileri gitmişiz yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

konu neden silindi?

Çok fazla bilgi kirliliği ve küfür dolmuştu, burası kontrol altında tutulacaktır.

haberlerden bir gün önce doğru bilgiyi o konudan almıştık. Ama gereksiz tartışmalar vardı.
  • çalışmaların durdurulma sebebi yangının hala devam etmesinden kaynaklanıyormuş

• Mekanları cennet olsun ailelerine Allah sabır versin. Bol bol dua edelim Allah'tan ümit kesilmez.
  • Sen çok yaşa Başbakan.
    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı

• Pakistan'da 15 Mayıs (1 günlük) yas ilan etti.
  • .
  • İnşallah sayı daha fazla artmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

konu neden silindi?

Çok fazla bilgi kirliliği ve küfür dolmuştu, burası kontrol altında tutulacaktır.

haberlerden bir gün önce doğru bilgiyi o konudan almıştık. Ama gereksiz tartışmalar vardı.

Vallah hocam herkesten bir ses çıkıyor. Zaten ortalık mahşer yeri bir de bu ürkütücü söylentiler ile ortalık daha da karışıyor. Yarın sabahtan itibaren netleşecektir diye tahmin ediyorum.
  • halk tv yi seyredin
    ocakta mahsur kalan bırının yakını ben suana kadar 574 ölü saydım demiş.kendı yakını henuz gelmedıgı ıcın beklıyor zavallı.

bu maden kazası değil toplu katliamdır.

özelleştirmeden önce çalıştırılam havalandırmalar özelleştirmeden sonra fazla maliyeti oldugu için kapatılmış!!!!

Soma lı kardeşime tekme atan tayyibin özel kalem elemanınıda sakın unutmayın
  • Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Trafo deyip geçin yoksa RCP sizi çarpar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalturku acin...ihmal varmis..oksijen verince yangin koruklenmis karbonmonoksit artmos bogulmislar

• Yarın yakama siyah kurdele takacağım sizde öyle yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Kanalturku acin...ihmal varmis..oksijen verince yangin koruklenmis karbonmonoksit artmos bogulmislar

İTÜ hocası sabah başka kanaldalardi.

• Yeni konu gelmiş

• hala net bi rakam yok çok üzücü..kaç saat geçti olayın üstünden hala bi rakam yok..
  • Umarım bunun üstüne birde poliş şehitleri vermeyiz.

Allah yardımcıları olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Soğuk hava depoları yetmiyor artık, Keskinoğlu tarafından soğuk hava tırları getiriliyor cesetleri koymak için. Allah kimseye böyle bir ölüm göstermesin. Bergama'dayım şuan buradaki hastahanelere cesetleri ve yaralıları gönderiyorlarmış.

Edit; Benim asıl kafamı karıştıran şey olayın tam vardiya sırası olması yani atıyorum 200 kadar kişi aşağıda çalışıyor bir 200 kişi daha onların yerlerini almaya gelirken ve tam değiştirirken oluyor. Bir iş var ama bunda elbet çıkar yakında kokusu..

Hocam vardiya değişikliği için aynı anda yeraltında olmamaları lazım diye biliyorum, 200kişi çıktıktan sonra 200kişi girmiş olmalı örneğin, ordaki arkadaşım vardiya değişikliğine gelmese ölü sayısı beklenenden daha fazla olurdu dedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki haft once denetleme yapilmis sorun yokmus

asil.olu sayisi 850 mis

• Benim bir arkadaşım zonguldak kömür ocağı kazasında hayatını kaybetmişti.Gerçekten çok üzüldüm.Allah sabır versin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.