Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.482
Cevap
29
Favori
154.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah yar ve yardımcımız olsun, yakınlarına sabır versin.

    Bu acılı günlerde, insanların yakınlarını kaybetmesiyle yüreklerinin yandığı şu zamanlarda hala bir tartışma çabası. Hepinizden biraz saygı rica ediyorum, kavganızı sonra yaparsınız.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasakbölge

    Acele ettin rezil oldun farkında değilsin :D fenerin timsah taklidini yaparken şampiyonluğu kaybetmesi hatırası gibi bir halin var.

    Kardeşim başlığı kopyala google yaz çok haber çıkacak karşına. Ben zaten baştan dedim , mynet samanyolu sözcü milllyet.. hepsinde var dedim okumadın mı ? Nasıl düşünüyorsun anlamıyorum ki. Var zaten haber olarak yayılmış diyorum zaten. Ama doğrulanmış diye bir saçmalık yok. Bu uydurma safsata haber. O toma altında kaldı haberide aynı şekilde oldu yalan palavra sahte düzenbazlık olduğu çıktı diyorum ortaya. Niye laftan anlamıyorsun. Emzik mi vereyim sana ?

    Yeter ya senin gibi bi cahile ne anlatayım daha. gözünün önünde herşey. ya sen haber okumadan anlamıyorsun yada anladığın , beyninin onay verdiği bir fikre karşı çıkmaya çalışıyorsun.

    Bence beynin onayladı. Kesin diyorum bak onayı şak diye verdi. Beynine karşı çıkma bence.

    http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/05/140514_yerkel_tekme_soma.shtml

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BucksWolf


    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    CHP neden Soma madenleriyle ilgili önerge verdi ? Neden Afşin Elbistan değil, neden Zonguldak değil ? Neden Soma ? Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum. Neden ?

    işte bunlar cehape zihniyeti kesin onlar yaptı paralel cehape !!!!

    Dalga geçin diye söylemedim. Neden yani neden ? Eniştem maden işçisi Soma'da. Adam telefonla konuşamıyor, perişan olmuş durumda. Burada siyaset yapmıyorum. Ciddi bir soru sordum.

    Arastirma komisyonu kurulmasini isteyen CHP Manisa milletvekili oldugu icin olabilir mi acaba?

    Teşekkür ederim insan gibi cevap verdiğiniz için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: internationallove

    Sustum sustum ama artık dayanılacak gibi değil, bugün bütün ülkede yas ilan edilmişken bazı gruplar bağıra çağıra sloganlar attı ve bu gruplar artık herşeyi başbakandan bilmeye başladılar bakın yıllar önce da bu tür olaylar oldu yarında olabilir ancak hiçbir ülkede hiçbir insan bu durumda suçlu aramaz. Ancak bazı serefsiz köpek vicdansız Annesi belirsiz insanlar her olayda her zamanda eylemler protestolar yapıyor BU ÜLKE ARTIK SIKILDI, ZANNEDİYORLARMIKİ BAŞA GEÇERLERSE SERBEST OLACAKLAR AYNISININ MİSLİNİ GÖRECEKLER. Bix ağlıyorken evde dua ediyorken dışarda molotoflarla eylem yapanlar neyi savunuyorlar ? dua ediyorlar mı ? Başbakanın suçu kabul etmesi demişsiniz zaten suç çok büyük bu işletme bakınız dikkatinizi çekiyorum ÖZEL BİR İŞLETME SAHİBİ KİM BURANIN ? NEDEN İLK ÖNCE YÜRÜYENLER O İSMİN ÜZERİNE GİTMİYOR ÇÜNKÜ ONLARIN TEK DERDİ VAR BAŞBAKAN. yazıklar olsun onlar öyle yaptıkça başbakanın değeri artıyor. Dua edecek birlikte olacakken şu vicdansız köpeklerin yaptıklarına bakın. ALLAHA HAVALE EDİYORUM NU İNSANLARI. ZAMAN BİRLİKTELİK ZAMANI. SEREFSİZLK KÖPEKLİK SARDIRI YADA EYLEM DEĞİL. yazıyı paylaşalım dostlarım herkes görsün ve bitsin şu kavga.

    Şuna cevap bile atmayın kullandığı üsluba bak zaten fake profil olduğu belli. 16-17 yaşında şu çocuk için ban yemeye değmez şikayet edip geçin . Böyle adamların yazılarına iyi bakın ders alın işte onurunuzu bıraktığınızda böyle oluyorsunuz. Bir partiyi bir kişiyi 300 insanın hayatını umursamadan savunan bu katilleri iyi hatırlayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr


    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

    kurduğu ülke ortada nasıl laf söylemeyim 90 larıda biliyoruz anandan babandan kuru sıkı kemalistçilik yapma bana sen zararlı çıkarsın.

    Atatürk olmasa sen şu an bu yazdığını yazamayacaktık. Çünkü bu topraklar üzerinde ya Yunanlılar ya Fransızlar yada İngilizler yaşıyor olacaktı. Sen de doğmamış olacaktın. Bu aklınca Atamıza laf atmaya çalışan herkes için geçerli.

    Yahu bu zihniyet hala yaşıyormuş

    kamil, Atatürk'ün cumhuriyeti olmasa, domuzlara yem ediliyordun kamil.


    Atatürk'ün Türkiyesindesin koçum ayık ol.

    Dedem Kafkasya'dan Türkiye'ye geldiğinde yani Osmanlı ülkesine Türkiye Türkçesini bilmiyordu ve Kurtuluş Savaşında iki ayağını kaybetti gözleride görememiş sonraları niyeyse. Gaziyi senden öğrenecek değilim özellikle senin pis zihniyetinden.
    Şimdi koçum bana forum kurallarını çiğnetme ayık olunu yayık yaptırma.


    koçum ben babadan doğma türk'üm .

    benim 7 ceddim oradan oraya atıldı, savaşlar gördü. kıyılarda hep onlar dengeyi sağladı. konyari diye tanınırlardı yerel halk tarafından. türkçe adları ile karaman oğulları olarak bilinen, oğuzun salur boyu.

    biz olmasaydık ne selçuklu, malazgirti geçer, ne Mustafa Kemal gibi bir evlat Karaman Mehmet'in boyundan gelmezdi. o yüzden tutarsız yalanlarını kendine sakla. deden 110 yaşında olmalı sende 40larda.

    osmanlı Türkiye'si yoktu. Selçuklu anadolusuna kurulduk biz koçum. ayık ol ! gidip çarlar gelince rusça konuşmaya, zorda kalınca Atatürk'ün devletine sığınınca Türkçe konuşmakla ahkam kesemezsin.

    zaten siz diğerleri ile bizim farkımız, bizler Atasına, töresine sahip çıkanlarız. çok şükür Türk soyundan bir isyancı lider çıkmamış. farkımız bu.

    Utanmasa Allah insaoğlu ırkını benim ceddim sayesinde yarattı diyecek Sizin farkınız yok siz de diğer tüm Kemalistler gibi kendinizi bu ülkenin sahibi sanan kendilerini beğenmişlersiniz. Töreye geleneğe sahip çıkmaktan bahsediyorsun birde utanmadan bu milletin dinini inancını bu ülkeden silmeye çalışanlar olarak yüzsüzlükte son nokta.

    herif şaklabanda çıktı. kendi kendine gülüyor.

    lan oğlum bir bekle, anlat ki insanlar gülsün. kendin pişir kendin ye. tıpkı uydurmaların gibi.


    kimse sana Allah yok falan demedi. Mustafa Kemal'in tanrı yok muhabbeti bayatladı. ilimler kitabını yazan afet inan, kırpıp biçitiğiniz ise fransadan getirilen fen kitaplarından Atatürk'ün çevirdiği kitaplardan.


    ah be, biraz daha kapasiten olsa, geri de olsa zekan olacakmış ...


    Maida ayeti, sure ayet 54.

    şimdi birşeyler okumaya bak, ne bilim beyinin bünyeni terk etmemiş ise bir şansın var

    hem zaat-ı muhteren bir şahsiyet şu fikr-i fukaraya ırk ile millet arasındaki farkı anlatsın. adamın beyni can çekişiyor

    Tanrı yok lafından bahseden mi oldu? Şapka takmadıklarından batılı reformlara uymadıklarından ötürü asılan hocalardan bahsediyorum. Bir milletin ertesi güne dillerinin değiştirilip cahil uyanmasından bahsediyorum. Sende gelip burada töreyi vs koruduğunuzdan bahsediyorsun. 90 yıldır bu ülkeye bir yararınız yok. Tek işleviniz Ataputunuzun üzerinden geçinip kule yapmak atanın kafasını dağlara çizmek. Aşağıladığınız beyni yok dediğiniz o milletten sandıklarda tokat yiye yiye şamar oğlanı oldunuz. Dağdaki çobanla benim oyum bir mi deyip daha sonra ölen o garibanları sahiplenmeye çalıştınız. Kafanız güzelmiş kardeş güle güle kullanın.

    sazanlar etti 2

    acınacak kadar bile cahil değilsiniz, size bunları şizofren kadir, hırsız armağan anlatıyor ...


    eee klavuzu karga olanın, burnu boktan çıkmaz.

    şapka takmadıkları için mi öldürüldü ?

    sakın şapka bahane edip, ayaklanan ve devlete ayaklanma çıkarttıkları için olmasın ? veya ne bilim içlerinden biri "islamın ingilizlerin himayesine girmesinde bir engel" yok demiştir biri. belki biri ingiliz, yunan ordusunu karşılarken, menemende türk, rizede bir yerlerde Türk erlerinin başını kesmiş, Türk erlerini karakollarda yakmışlardır. veya aynı zaatlar 1920 de "mustafa kemal eşkiyadır, öldürülmelidir" demiştir.

    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı



    yahu sen yukarıdakini görmek istemezsin !

    tabi aşşağıdakini de görmek istemezsin !


    MADEN FACİASI: 301 işçi hayatını kaybetti, 27 işçi yaralı



    sizlerde acınacak kadar bile beyin yok.

    senin gibi cahille işte oyum bir, dağdaki çoban benzetmesi budur. hep ezik olarak kalacaksın. oy verdiğin sürece onlar için varsın. yoksa o cahil beyninle ne onların, nede modern türkiyenin işine yaramazsın emin ol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinobilly -- 15 Mayıs 2014; 3:25:45 >




  • bir de suriyeyle savaş senaryoları konuşuluyordu Allah tan savaşa girmiyoruz bunlarla bırak bölünmeyi döner millete kurşun sıkar sırf devlet zarar görsün diye. dünyanın 6. ordusuna sahip ama birlik bakımından dünya sonuncusuyuzdur eminim. valla ciddiyim. la afrikadaki yamyamlar bile kendi arasında birlik be utanın desem ar yok bunlarda, ar olsa saçmalamazlar böyle.. efendim hükümetin yüzündenmiş bakan istifa etmeliymiş lafa bak he başbakan dedi bakan bey gidin şu daha 2 ay önce teftiş edilen somadaki madende bir trafo var yangını çıkarın madenciler ölsün. Bunu demeye getiren bir zihniyet var ülkemizde beyler ağlasak bir türlü acısak bir türlü yemin ediyorum.. IQ seviyesi 10 olan insanların yorum yapmasını istemiyoruz arkadaş ! şu kesin ki madem bu maden daha 2-3 ay önce teftiş edildi tamam eyvallah sıkıntı olmaması gerek öyle değil mi ? ama trafodan yangın çıktı işe bak ? e hani teftiş edilmişti ? evet edildi valla her şey de sağlamdı raporları buyrun. o zaman geriye tek bir seçenek kalıyor, SABOTAJ. umarım öyle değildir ve inşallah yanılıyorumdur ama yakında bunun çıkmasından gerçekten korkuyorum ve içimdeki kötü bir his bunun olacağını söylüyor bana. her şey denendi düşmedi bir türlü hükümet o zaman sırf devleti işçilerine bakamıyor imajı verip küçük düşürmek için bu insanların hayatıyla oynamaya kadar gittiyse bu iş gerçekten yasalarımızda artık vatana ihanet suçundan idamın gelmesinin zamanı gelmiş ve geçiyor demektir.

    BU YORUMU İYİ OKUYUN DERİM.




  • ulan Allah sizi bildiği gibi yapsın. şu başlık altında yaptığınız muhabbetlere bak. biri m.ö tarihlere gitmiş, biri futbol muhabbetine girmiş, biri iktidar-muhalefet dalaşında.

    arkadaşlar burası bu tarz konuların yeri değil. şu an zamanı da değil. böyle muhabbetler ya da hararetli tartırşmalara girmek istiyosanız konudışında bi dünya konu var. gidin orada dalaşın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightwish

    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    CHP neden Soma madenleriyle ilgili önerge verdi ? Neden Afşin Elbistan değil, neden Zonguldak değil ? Neden Soma ? Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum. Neden ?

    CHP önerge verdi kabul edilmeyince gitti orada yangın çıkardı ehehe xD xD xD

    sen bundan anlarsın liseli

    Sen ne boş bir insansın ya. Yazık cidden yazık. İçim acıyor senin gibileri gördükçe. Sen kimsin ki bana böyle söylemde bulunabiliyorsun ? Tanıyor musun, hayır. Orada tanıdığın mı var ? Birini mi kaybettin ? Hayır. Sus hocam, Allah aşkına sus da adam sansınlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pokezoom

    ulan Allah sizi bildiği gibi yapsın. şu başlık altında yaptığınız muhabbetlere bak. biri m.ö tarihlere gitmiş, biri futbol muhabbetine girmiş, biri iktidar-muhalefet dalaşında.

    arkadaşlar burası bu tarz konuların yeri değil. şu an zamanı da değil. böyle muhabbetler ya da hararetli tartırşmalara girmek istiyosanız konudışında bi dünya konu var. gidin orada dalaşın.

    Konuya girince çıldırmamak elde değil. 3-5 tane çocuk muhalefet kesin sabotaj yaptı diyor öbürü 1860 dan iş kazasıyla kıyaslıyor. İnsan gibi başsağlığı dilemeye giriyorsun. Küçük çocukların bordo klavyelik yaptığını görüp deliriyorsun.
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/05/140514_yerkel_tekme_soma.shtml

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly

    quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Okullu Mehmet Pasa

    kurduğu ülke ortada nasıl laf söylemeyim 90 larıda biliyoruz anandan babandan kuru sıkı kemalistçilik yapma bana sen zararlı çıkarsın.

    Atatürk olmasa sen şu an bu yazdığını yazamayacaktık. Çünkü bu topraklar üzerinde ya Yunanlılar ya Fransızlar yada İngilizler yaşıyor olacaktı. Sen de doğmamış olacaktın. Bu aklınca Atamıza laf atmaya çalışan herkes için geçerli.

    Yahu bu zihniyet hala yaşıyormuş

    kamil, Atatürk'ün cumhuriyeti olmasa, domuzlara yem ediliyordun kamil.


    Atatürk'ün Türkiyesindesin koçum ayık ol.

    Dedem Kafkasya'dan Türkiye'ye geldiğinde yani Osmanlı ülkesine Türkiye Türkçesini bilmiyordu ve Kurtuluş Savaşında iki ayağını kaybetti gözleride görememiş sonraları niyeyse. Gaziyi senden öğrenecek değilim özellikle senin pis zihniyetinden.
    Şimdi koçum bana forum kurallarını çiğnetme ayık olunu yayık yaptırma.


    koçum ben babadan doğma türk'üm .

    benim 7 ceddim oradan oraya atıldı, savaşlar gördü. kıyılarda hep onlar dengeyi sağladı. konyari diye tanınırlardı yerel halk tarafından. türkçe adları ile karaman oğulları olarak bilinen, oğuzun salur boyu.

    biz olmasaydık ne selçuklu, malazgirti geçer, ne Mustafa Kemal gibi bir evlat Karaman Mehmet'in boyundan gelmezdi. o yüzden tutarsız yalanlarını kendine sakla. deden 110 yaşında olmalı sende 40larda.

    osmanlı Türkiye'si yoktu. Selçuklu anadolusuna kurulduk biz koçum. ayık ol ! gidip çarlar gelince rusça konuşmaya, zorda kalınca Atatürk'ün devletine sığınınca Türkçe konuşmakla ahkam kesemezsin.

    zaten siz diğerleri ile bizim farkımız, bizler Atasına, töresine sahip çıkanlarız. çok şükür Türk soyundan bir isyancı lider çıkmamış. farkımız bu.

    Yanlış anlama ama pek bir kuş beyinliymişin. Ben Karaçay Türküyüm onun köküde Kıpçaktır bu yüzden lehçeler farklıdır ama lisan Türkçedir Zorda kalmadan gelmişler ortak ideal için zorda kalanlar 1930larda geldiler hoş onlarda vatanlarını bıraktılar geldiler.
    Ayrıca Osmanlı Türkiyesi filanda demedim iyi oku KOÇ. Dedem de vefat edeli çok oldu aslında babamın dedesi benim yaşım da kırk değil bu arada. Biz asırlardır Kafkasya'da Türkçe konuşuruz bunu da ekliyim.
    Cahilliğin beyininde hükümran anlaşıldı.
    Sevgili KOÇ şimdi senin boyuna bir şey demem malum "karamanın koyunu sonra çıkar oyunu"

    çerkez şamili koyup , karaçayım demek !

    evladım bilmiyorsun kökenini. kendini Türk yapma !

    karaçay bölgesinin türkleri, Balkarlardır yani bulgar türklerinin bir kolu. Hunlar yıkıldıktan sonra , bulgar boyu ile birleşip 5 e ayrılırlar ve dağılırlar. tunaya göçenleri slavlaşır. doğuya göçenleri ve kafkaslarda kalanları ilk başlarda hristiyan olur, ama sonra volga bulgarları ilk müslümanlığı rıza ile geçen türkler olunca, komşu oldukları oğuz yagbu boyunuda etkiler ve böylece türklerde islamiyet yayılır.

    her neyse , çerkes kökenini balkarlar ile karıştırma. lehçe ve dil ailesi farklıdır.


    Çerkesler için Sindai, Kerketai, Zikkoi, Zyghoi gibi değişik adlar kullanılmıştır.[40] Hattilerden (Хьатхэр) türedikleri yolunda iddialar[41][42] bulunsa da, esas olarak kabul edilen teoriye göre, Grek kaynaklarında Sind ve Meot (МыутӀ, МыутӀэ) olarak geçen halklar Çerkeslerin atalarıdır.



    yani özetlle soyun antik yunana dayanıyor. Atatürk ve türkçülüğü sevmemeni anlıyorum ben. senin gibileri çok gördüm

    İmam Şamilin ırkını sorgulamak sana mı kaldı terbiyesiz. Ansiklopedik bilgileri çok aradın belli ama atlamışın be canım neyse sana kendimi ispatlamak zorunda değilim evet asırlarca çerkeslerle yaşadık ne mutlu bize mingi tavda cırlarmızı söyledik birlikte bunlar doğruda,sen nesin çözemedim.
    Babadan doğma Türk

    internet bulunduğundan beridir, klasik ansiklopedilerle uğraşmam.

    ayrıca senin gibi bilmeden de konuşmam.

    adamın soyunu sorgulamadım. herkes insan. ama gelipte Türk milletine garezin neden var, belki çerkez olduğundandır. zaten çeçen çerkez bunlar adam gibi olsa, osmanlı yanında dururlardı, kendi topraklarını savunacaklarına, ne bilim gidip bizim gibi arap toprakları için ölebilirlerdi. yoksa siz mi çok zekiydiniz yoksa biz mi din için boşuna şehit düştük.

    her neyse, biraz oku öğrende o beynine birkaç bilgi girsin.

    türk olarak tarihime düşkünümdür. ne dedim bak " klavuzu karga olanın" ...




  • Seni bilgili biri sanmıştım troll olduğunu bilmiyordum hele ki "Karaçay lehçesi ve köküne Kıpçak değil" ve "Maide ayeti" diyene kadar. Neyse KOÇ trollemeye devam et kolay gelsin
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Sadece bir mühlet sabret.
    Şimdilik sana karşı anlat dinliyor havasındayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BucksWolf


    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    quote:

    Orijinalden alıntı: BucksWolf


    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    quote:

    Orijinalden alıntı: neselihayalet

    CHP neden Soma madenleriyle ilgili önerge verdi ? Neden Afşin Elbistan değil, neden Zonguldak değil ? Neden Soma ? Bu sorunun cevabını arıyorum, bulamıyorum. Neden ?

    işte bunlar cehape zihniyeti kesin onlar yaptı paralel cehape !!!!

    Dalga geçin diye söylemedim. Neden yani neden ? Eniştem maden işçisi Soma'da. Adam telefonla konuşamıyor, perişan olmuş durumda. Burada siyaset yapmıyorum. Ciddi bir soru sordum.

    Arastirma komisyonu kurulmasini isteyen CHP Manisa milletvekili oldugu icin olabilir mi acaba?

    Teşekkür ederim insan gibi cevap verdiğiniz için.

    Onemli degil.Bir diger nokta da konunun 20 gun once mecliste gorusulmesi tesadufun boylesi dedirtiyor.6 ay once arastirma komisyonu kurulmasi isteniyor ve 20 gun once gorusuluyor.

    Düşünemiyorum. Düşünemiyorum. Dün telefonda teyzemin sesi aklımdan çıkmıyor. Anneannemin korkusu aklımdan çıkmıyor. Aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Düşünemiyorum hiçbir şey. Herkes bir oyun peşinde, dönen olaylar var. Herkes birbirine çamur atıyor, olan halkımıza oluyor. Oooof of




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winston Smith

    quote:

    Orijinalden alıntı: internationallove

    Sustum sustum ama artık dayanılacak gibi değil, bugün bütün ülkede yas ilan edilmişken bazı gruplar bağıra çağıra sloganlar attı ve bu gruplar artık herşeyi başbakandan bilmeye başladılar bakın yıllar önce da bu tür olaylar oldu yarında olabilir ancak hiçbir ülkede hiçbir insan bu durumda suçlu aramaz. Ancak bazı serefsiz köpek vicdansız Annesi belirsiz insanlar her olayda her zamanda eylemler protestolar yapıyor BU ÜLKE ARTIK SIKILDI, ZANNEDİYORLARMIKİ BAŞA GEÇERLERSE SERBEST OLACAKLAR AYNISININ MİSLİNİ GÖRECEKLER. Bix ağlıyorken evde dua ediyorken dışarda molotoflarla eylem yapanlar neyi savunuyorlar ? dua ediyorlar mı ? Başbakanın suçu kabul etmesi demişsiniz zaten suç çok büyük bu işletme bakınız dikkatinizi çekiyorum ÖZEL BİR İŞLETME SAHİBİ KİM BURANIN ? NEDEN İLK ÖNCE YÜRÜYENLER O İSMİN ÜZERİNE GİTMİYOR ÇÜNKÜ ONLARIN TEK DERDİ VAR BAŞBAKAN. yazıklar olsun onlar öyle yaptıkça başbakanın değeri artıyor. Dua edecek birlikte olacakken şu vicdansız köpeklerin yaptıklarına bakın. ALLAHA HAVALE EDİYORUM NU İNSANLARI. ZAMAN BİRLİKTELİK ZAMANI. SEREFSİZLK KÖPEKLİK SARDIRI YADA EYLEM DEĞİL. yazıyı paylaşalım dostlarım herkes görsün ve bitsin şu kavga.

    Şuna cevap bile atmayın kullandığı üsluba bak zaten fake profil olduğu belli. 16-17 yaşında şu çocuk için ban yemeye değmez şikayet edip geçin . Böyle adamların yazılarına iyi bakın ders alın işte onurunuzu bıraktığınızda böyle oluyorsunuz. Bir partiyi bir kişiyi 300 insanın hayatını umursamadan savunan bu katilleri iyi hatırlayın.

    300 İNSANIN HAYATI İÇİN BEN DUALAR ETTİM GÖZYAŞLARI DÖKTÜM, SENİN GİBİ DIŞARDA BAĞIRIP ÇAĞIRMADIM. ÜSLÜBÜMA GELİNCE BEN SANA KATİL DEMEDİM. DENMESİ HOŞUNA GİDERMİYDİ ? siz kavga etmeye devam edin, yıkın dökün ben duamı etmeye devam edeyim. üslüba gelince siz iyi bilirsiniz.

    Edit: Zaten bu halkın %50 hep cahil, köylü oldu. O yüzden benle muhattap bile olma kardeşim senin seviyende değilim kusura bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B135BA8 -- 15 Mayıs 2014; 3:33:12 >




  • Wol4onak kullanıcısına yanıt
    mal derken kimi kastettin
  • Hükümet düşürmekle ne alakası var nasıl bir paranoyaklık bu.denetlenmiş ve olmaması gereken olmuş neymiş o zaman sabotajmış.bak şu işe bu olay olmuşsa suç denetleyende demek ki.birde iyi okuyun demiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: H.B.V

    Seni bilgili biri sanmıştım troll olduğunu bilmiyordum hele ki "Karaçay lehçesi ve köküne Kıpçak değil" ve "Maide ayeti" diyene kadar. Neyse KOÇ trollemeye devam et kolay gelsin

    sen okumayı da bilmeyen birisin anlaşılan. ne yazdığını veya yazdığımı bilmiyorsun.

    cok cahilmişsin. yaşın herhalde 20 bile yok. git yat uyu. uykusuzluk, çocuk metabolizmanda algı eksikliğine sebep oluyor belli. zaten beyinin kapasitesi belli ,bence fazla yüklenme.


    sıradaki cemaatçi gelsin. bunlar piyon cahilleri ... yok mu şöyle yiğit bulut dengi. ekonomi ve it üzerine master yapan biri olarak tartışmak isterim ... ben piyonları değil, veziri istiyorum.




  • madenciler ölsün ama yeter ki akpye zeval gelmesin.
    inş yüzde 50 etkilenmez bu olaydan.
    bi de pamir bebek gezici.
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    Yarın bu adam basın toplantısı düzenleyip.suçunu itiraf edince ne diyeceksin acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.