Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akrok

arkadaşlar aranızda ak partiyi eleştirenler var onlardan rica ediyorum eleştirmesin, ben o partiye oy verdim ve yazılanları okuyunca üzülüyorum, bence ak parti bu olayda tamamen masum ayrıca da süper bir parti...

• Olay çok vahim..
    Belediye başkaninin yalan söyliyecek hali yok..
    Bakalim bu rakami nasil açiklayacaklar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah daha kötü olmaz

• ALLAH Soma'daki kardeşlerimize yardım etsin

Fotoğraf kısaca somalı cocukların yaşamını özetliyor.
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Ana gücü sağlayan trafo patlamış belli ki bu sebeple 200-250 m yakınında ne varsa kurtulma şansı yok.

Daha ileride ki işçilerin kurtulma şansı var.

İşçi sayısının 1/3 kaybı gerçek olma ihtimali yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

Ulan ortaligi karistirmaktan baska bi halta yaradigin yok. Milleti birbirine dusurunce zevk mi aliyorsun? Allah bilir olumler yuzunden insanlar tartistikca kis kis guluyorsundur. Allah'indan bul diyecem de ona da inanmiyordun heralde.

• YANGIN DEVAM EDİYORMUŞ!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah hala içeride mahsur kalanların ailelerine sabır versin. Kısa zamanda yardım ulaşır inşallah
  • #SOMAiçinKANver

Soma Devlet Hastanesi:

Tel:

0 236 444 20 45
    0 236 613 1973 74 75
  • Bakan çok sıkıntılı dedi...
    Ama açiklayamiyorlar tabi..

• Yas ilan edilmesi gerekiyor. Daha ne zaman ilan edilecek.
  • 157 ölü 75 yaralı. 580 kişi varmış toplam. daha aşağıda olanlar da var
  • Ülkenin bakanı size resmi bir rakam vermeceğim diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Allahım adam ne kadar rahat konuşuyor deli olucam. ''157 işte'' diyor. Şoktayım ne kadar rahat söylüyor...

"1 kişinin ölümü trajedi 1 milyonunki istatistiktir " durum bu.Şu ana kadar Tuzlasından, o saçma AVM inşaatındaki çadırdan,yine madenlerde iş kazasında ölen kaç kişiyi hatırlıyoruz? Kaçını biliyoruz bile demiyorum sadece kaçını hatırlıyoruz? Acı ama bu da unutulacak,bundan da kimse ceza almayacak,göstermelik bir iki mahkeme olacak en çok en alttaki birkaç gariban memur hapse atılır o kadar.
  • Koskoca TC bakanı 1 açıklama yapamıyor. Gazete baskıları geçsin, insanlar uyusun, sayıyı öyle verelim diyorlar.
    Edit: Manisa BB olayın trafodan olmadığını söyledi.Grizu patlaması diyor. Buyrun cenaze namazına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 14 Mayıs 2014; 0:21:28 >
  • Beyler cok kotu durum.moralim bozuldu bu sayi artar :( artmamasi lazim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_4161

ALLAH Soma'daki kardeşlerimize yardım etsin

Fotoğraf kısaca somalı cocukların yaşamını özetliyor.

Bu fotoğrafı internette görmüştüm sanırım yarışmada birinci olmuş.Şimdi o ışıkta söndü

• Yaa şu konuyu bile siyasi malzeme haline getirmeye çalışan şerefsiz hayvanların Allah belasını versin..
  • Bu bildigin vahşet... Belki de türkiyenin gelmiş geçmiş en kara olaylarindan biri. Sorumlulari en agir sekilde cezalandirilmali. Çok uzgunum gercekten. Tahminime gore 200 den aşagiya dusmez vefat eden kişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: Mæster

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kendi düşen ağlamaz

Ben akp'li değilim ama bu da yapılmaz şimdi

Neden ? Üzülmediğimi yorum atarak belirtmek istedim.Ben öldürmedim sonuçta.Üzülmek zorunda değilim

Ama sonuçta insan hayatı. Bunlar masum insanlar, kimseye zararları yok boş yere ölüyorlar, üzüldüm.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.