Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SOMALILI KARDESLERIMIZ SOMADAKI OLAN FACIA KARSISINDA NASIL TEPKI VERDILER KIMBILIR. Başçalanın kaçabileceği tek yer somali idi. Artık orayada kaçamaz SOMADAN SOMALIYE BU ULKE KENDI HALKINA YAPILANLARI ASLA VE ASLA UNUTMAYACAK.
  • Herşeye katlanan bu millet bunuda unutacak.

Bazıları acıdır ki bunun üzerinde sözde yas tutup çıkarlarına uygun davranacak.

Nereye gidiyor bu ülke bilmiyorum ama iyi bir yere gitmediği kesin.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Şeref stad ismi miydi bu ülkede üstadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

madenlerde kuru tip trafo kullanılır.kuru tip trafo yanmaz. yangın çıkarmaz.

sen harbi malmışsın.

• Sözün bittiği yer....
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Yaşanan ölümler hepimizin acısıdır. Bu ölümlerin sorumlusu ise hükümettir. Siyaset yapmayın ne salakça bir sözdür yahu. Olay baştan aşağıya siyaset ile ilgili. Hesap sorulması gereken yer hükümettir.
  • Allah rahmet eylesin.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

her boka eceli kaderi sokmasanız olmuyor dimi ? siktir gir 7. kattan atla geber kader ecel olsun. Koydum gerizekalıları... 500 kişinin eceli aynı güne nasıl denk geliyor ? bide neden hep bu ecel kader denen zıkkım fakiri fukarayı vuruyor ? yemin ediyorum beyni yıkanmış geri zekalısınız hepiniz.

geri zekalı sensin.. sen eceli anlayamacak kadar geri zekalısın. Allah sana o lutfu vermemiş. seviyesiz..

Sende bi ihmal ilgisizlik sonucu geberirsin umarım da ağlayan anana babana eceli gelmiş sağlık olsun derler inşallah.. Senden daha inançlı daha ibadetli bi insanım rahat ol. Hepinizin hatasının ayıbının kapatmanın yolu kader ecel olmuş.. Buldunuz malzemeyi kullanın bakalım.. Beyinsiz varlıklar..

inançlı insan beddua etmez. onu başka yerde anlat... inançlıyım derken hristiyan falansan bilemem tabi...hakaretlerini aynen iade ediyorum hatta x 2....by

• Sevgili akit bugün çok mesai yaptın yemini yemen için dinlenmeyecek misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ak koyun beyinsizzz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm ölenlerimize Allah' tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyorum. İnsana değer vermeyen, sadece rant uğruna bir çok şeye göz yuman, elinde her türlü imkan varken, bunları insanları için düşünmeyen, yaptığı hataları ya da eksiklikleri edebiyle göğüsleyip görevinden ayrılması gerekirken bunu yapmayıp pişkin pişkin konuşan, insanlarımızı halk olarak görmeyip sadece teba olarak gören ve bu durumu da hala matahmış gibi savunan tüm insanlara lanet olsun.
  • Bu geçmişte düzenlenen bir yasa tasarısı olayı varmış biri açıklayabilir mi?
  • Chp li vekilin önergesinden 20 gün sonra ilginç ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimin ağır acısını her boku hukumete yükleyerek tatmin olan zavallı bir grup var. İş kazasından bile Tayyip sorumlu oldu. Özel sektörde çalışan bir madende meydana gelen kazanın suçlusu hükümet gelde gülme. Ya ne kadar zavallısınız. Her seçim belki adam olursunuz diye uğrasıyoruz ama gene aynı. Hadi bak size gün doğdu bir sürü ölü var sokaklara koşun Atatürkün askerlerisiniz ya yağmalayın sokakları .
  • Ölenlere ALLAH Rahmet eylesin, başımız sağolsun. İçerde Kalanlara ALLAH yardım etsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknD.

Chp li vekilin önergesinden 20 gün sonra ilginç ...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.

Sen kimsin de millete emir veriyorsun ? Dua edinmiş. Dua ede ede ne hallere geldik. Dua edeceğine aç bir şeyler oku öğren de gelişsin kafan biraz.

Dua ede ede ne hallere geldik, bir söyler misin ? Okumak Kur'an'ı Kerim'in ilk emridir. Okumadığımı nerden biliyorsun ? Dua etmek ile şu halimizin ne alakası var ? Sende nasıl bir mantık var, sende nasıl bir vicdan var, sende nasıl bir insaniyet duygusu var ? Ya da bu saydıklarım var mı ? Muamma.

Dua ede ede 2014 dünyasında 1862'nin ingilteresiyle karşılaştırılacak hallere geldik.

Dua ede ede aynı işi yapan meslektaşları yurtdışında ciddi rakamlar alırken bizim işçilerimizi 800 liraya tamah edecek insanlar haline geldik. hani varya aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışmışmış.

Dua ede ede ihmalden meydana gelen kazayı olur boyle şeyler iş kazasıdır diyerecek geliştirecek hale geldik. kader nasıl olsa değil mi ?

Dua ede ede hala içerdekileri allahın koruyacağına inanan zavallılar haline geldik.

Daha bu kaza haricinde yüzlercesi sayılır. Müslüman mısın ? Amenna saygım var bende Müslümanım. Ama her şey kuran değildir. O kadar reziller var ki bu ülkede ne insanda din bıraktınız ne Allah tüm manevi duygular mahvoldu.

Arkadasim ben sana senin soylediklerin yanlis demiyorum. Hakli oldugun kisimlar var ama bunun dua etmekle ne alakasi var onu anlayamadim. Ben bu konu uzerinden siyaset yapilmasina karsiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.