Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sultanomar

quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

Oluler uzerinden siyaset yapani Allah ne yapsin ? Yazik gunah size sanki senin dusuncendeki insan hukumette olsa bu facia yasanmayacakti

Yaşanır mıydı yaşanmaz mıydı Allah bilir. Ancak ''bizim'' zihniyetimizden birisi çıkmış 20 gün önce bu maden ocağı ile ilgili önerge vermiş. ''Sizin'' düşüncenizdekiler ne yapmış? Reddetmiş. Yani ''bizim'' düşüncemizdekiler başta olsaydı belki de olmazdı bu facia.

Sizin başınızdakiler madenlerdekini umursadıkları için vermediler o önergeyi, maksatları "hem iyi birşey yapıyormuş gibi görünelim hem de gündemi değiştirmeye çalışalım, meclisi meşgul edelim de AKP'nin vereceği önerge sayısı azalsın" dı. Şimdiye kadar madenlerde kimse ölmemiş mi? O başınızdakiler şimdiye kadar nerdeymiş? Yazık, çok yazık bir durumdasınız. Orda 250 kişi ölmüş siz hala siyaset yapın...

1. olarak sizin bizim gibi bir muhabbete girmemek için tırnak içerisinde yazdım.

2. olarak benim başımda kimse olamaz Allah'dan başka. Hiçbir parti ile bağım, bağlantım ve sempatim yok.

3. olarak siyaset yaptığım yok gördüğüm bir yanlışa müdahale etme gereği hissettim.

Son olarak okuduğunuzu, gördüğünüzü algılama problemi yaşadığınız için asıl siz acınacak bir durumdasınız.

Allah Soma'da madende mahsur kalanlara yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık...

Birlik ve beraberlik ortamı " %50 yi evinde zor tutuyorum " dendiğinde bozuldu.

Birlik beraberlik senin gibilerin dükkanımızı yağmaladığı zaman bitti.

Bu durumda rahatça , içine sindirerek yaşayabiliyormusun ?

Tabiki yaşamıyorum nasıl bu kadar canın kaybına sessiz kalınabilir ihmal araştırılsın sorumlulara gereken cezalar verilsin.
    Ancak neden insanların acıları üzerinden siyaseti karıştırıp birilerin rant peşinde koşuyor mevzu bu.
    Tartışmak istemiyorum çünkü insanlar acılı o yüzden lütfen tartışma çıkarıcak şeyler yazmasın hiç kimse.

Siyaset şundan dolayı karıştırılıyor.

Neden zamanında müdahale yapılmıyor , haftalar öncesinden meclise önerge sunuluyor akp kabul etmiyor.Bunun suçlusu kim şimdi ?

• Kaderlerinde varmış ölüm, peh. Sen insanların çalıştığı yeri doğru düzgün denetleme, taşeronları taşı dur, kayıt dışı işçi çalıştır, sonra de bu işin kaderinde var, bu işin fıtratı bu de. Hadi canım yemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

şu konuya cahil cahil konuşmak için üye olmuşsun birde işsiz herif

çiftçi milletin efendisidir diyen bir lider yerine çiftçiye ananıda al git diyen bir ruh hastasını savunuyorsun

Atatürk ne alaka... Konu o değil.. Evet savunuyorum.. Savunacam... Sizi gördükçe doğru olduğunu görüyorum.. Siz gezi parkina gidersiniz.. Menderesin asar....özalı zehirler siniz... Sizin ciğerinizi köpekler yemez

Off siz yemin ediyorum her şeye körü körüne inanıyorsunuz. Tayyip sallıyor siz kekolar da hemen tuzağa düşüyorsunuz.

Keko Sensin... Biride koyun demiş. Koyduk ya 30 martta..

Bravo hacı şampiyon olmuşsunuz.

• Az önce kurtarma çalışmalarından çıkan madenci "aşağıda en az 200-250 ceset var" cnn türk.
  • CnnTurk de adam iceride cesetler şişmis 6 kisi taşıyamıyoruz en az 250 ölu daha var diyor. Allahım yardım et :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Ölenlere okadar üzülmedim hepsi kapalı faşormen dinciler

Klasik bir ak troll insanları kötü göstermek için neler yapıyor.
  • Tamam arkadaşlar trollerle muhabbet etmeyelim bir daha. Gördüğüm hepsini bloke ediyorum zaten onca şehidimiz var bir de sizle ugraşıyoruz
  • Beyler madenin oradayim.
    Rahmetli isci sayisi cok artacak deniyor. Daha iceride kac kisinin oldugu belli degil diyorlar. Kazanin ustunden 28 saat oldu neredeyse, bundan sonrada yarali cikmasi dusuk ihtimal diyorlar.
    Allahim insallh daha fazla olu iscilerimiz cikmaz.

Ayrica sanirim icerideki yangin hala devam ediyor.
    Fotografta merdivenin orada tunel cikisi var.
    İlerideki duman olan yerde muhtemelen hava tahliyesi. Surekli duman atiyor. Heryer komur kokusu.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hay başbakanınızında chpnizininde boynu altında kalsın. 15 yaşında bir çocuğu hiç bir aile oraya çalışmaya göndermez. Provake etmeyin bişeyide.

Nasıl göndermez, ülke çocuk işçi dolu, senin insanların yaşamlarından haberin varmı, ne zorluklar çektiklerinden ?

O bahsettiğin yerde 10 sene yaşadım. Karış karış her yerini ve her türlü insanını bilirim. Maddi olarak sıkıntı çekilebilecek bir yer zaten değil. Ayrıca ikitellide suriyeli mülteci çalıştrmaya benzemez orada işçi çalıştırmak. Aile gönderse patron almaz o alsa işçiler sokmaz. Umarım anlatabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

cidden zavallısın. nasıl bir tip olduğumu anlaman için soyluyorum fikirtepede yaşıyorum ama bu kadar saçma bir sebepten senin gibi fındık beyinliyi oradan oraya vurmaya değmez samimi söylüyorum.

Yemiyorsa noktalıda olsa küfür yazmayacaksın.

aslan sen onu bunu boşverde git ateist nedir satanist nedir onları öğren oyle gel ondan sonra ahkam kesersin hadi bakalım.

• Kodumun kanalizasyon agizlisi çıkmış literatürde vardır is kazası normal bunlar diyor sık kafalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzandaki çok orjinal bi adamdır.
  • Zaten işin içinde CHP varsa illa bi bit yeniği vardır. Hemende yazıvermişsiniz komplo teorisini. Yazık valla. O önerge neden kabul edilmemiş diye sorgulayacağınıza, chp kesin bir çakallık peşinde diye kendinizi kandırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

YATACAK YERLERİ YOK BUNLARIN!

Foto: Soma'da yakınlarını kaybeden vatandaş Başbakan'ın korumaları tarafından dövüldü

ölenlerin yakınlarına tekme atan takım elbiseli adam başbakanlık müşaviri imiş.

http://www.haberartibir.com.tr/gundem/somada-sok-eden-goruntuler-h14409.html

artık polis te yetmiyor halkı dövmek için.bürokratlar da girişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Ulkemiz su halde iken siyaset yapanlara ne demeli rant pesinde kosan sov amacli televizyona cikanlara ne demeli burda simdi siyasetmi yapmali yoksa somadan aldigimiz bilgilerimi paylasmaliyiZ

Soma'da yakınlarını kaybeden vatandaş Başbakan'ın korumaları tarafından dövüldü
    Bak üstte resimde var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Hay başbakanınızında chpnizininde boynu altında kalsın. 15 yaşında bir çocuğu hiç bir aile oraya çalışmaya göndermez. Provake etmeyin bişeyide.

Nasıl göndermez, ülke çocuk işçi dolu, senin insanların yaşamlarından haberin varmı, ne zorluklar çektiklerinden ?

O bahsettiğin yerde 10 sene yaşadım. Karış karış her yerini ve her türlü insanını bilirim. Maddi olarak sıkıntı çekilebilecek bir yer zaten değil. Ayrıca ikitellide suriyeli mülteci çalıştrmaya benzemez orada işçi çalıştırmak. Aile gönderse patron almaz o alsa işçiler sokmaz. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben o yeri kastetmedim, sen somadaki aileler dememişsin, genel olarak konuşmuşsun, ben türkiyede yaşayan bir vatandaş olarak birsürü çocuk işçi gördüm, somayı bilmediğimden soma konusunda yorum yapmıyorum.

15 yaşında yeğenim içeride diye ağlayan insana git provokasyon yapma de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 14 Mayıs 2014; 20:24:22 >

• Sende ölülerle siyaset yapanlarla aynı çuvalın içindesin. Laf akp'ye geldiğinde değil 250, 70 milyon adam ölse bir sen kalsan yine de savunursun. Önregenin ne amaçla geldiğini bir kenara bırak, önemli olan onun değerlendirilmeye alınmasıydı ki can kaybı yaşanmasın. Yoksa yemişim chp nin ne maksatla önerge sunduğunu. Ayrıca bilemezsin ki, belki iyi niyetle sundu? Yani diyeceğim o ki chp li boksa akp li 2 kere bok. Al birini vur ötekine.

Eğer ölülere saygınız olsa, akp ye yüklenen insanlara karşı akp'yi savunmazsınız, dersiniz ki bu gün bunu tartışmayacağım. Şayet akp'nin ihmalkarlığı vardıysa onlara da lanet olsun diyebilirsiniz. Önemli olan ölü mölü değil, kendimizi kandırmayalım. Ateş düştüğü yeri yaktı, meydan yine akp - muhalefet kavgasına kaldı. Bir tarafın yatacak yeri yoksa, diğer tarafında yatacak yeri yok. Particilik yapmaktan çok korkarım, çünkü o adamın işlediği günahta benimde 1 oyum olmuş oluyor. Belki birine inanır oy atarım, ama ölümüne savunamam. Bunca adam sevmiyorsa illa vardır bir bok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

Malesef o vefat eden işçi yakınını tekmeleyen koruma değil... Başkbakanlık müşaviri

https://twitter.com/YusufYerkel

Bunlar iyice cigrindan cikti.ayiptir gunahtir dusene bir tekmede sen vuru yanlis anlamis bu musavir.

• 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.