Bildirim
...::: Madem Türksün Göster Ürksün Flash Haber :D :::...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Bence komik birşey değil bu. Futbolcunun terbiyesizliği sadece. -
Fotoğrafı inceleyen Alman Futbol Federasyonunun (DFB) Niederrhein bölge sorumlusu Wolfgang Jades, “25 yıldan bu yana bu işi yapıyorum. Bu her zaman görülen kırmızı karttan çok daha kötü bir şey” dedi.
-
-
Adam gerçekten Almanları ürkütmüş. -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 28 Ağustos 2008; 21:36:21 >
-
Bu adam stoper olsa , rakip takım forvetleri gelmeye korkar -
bence piskolojik baskı kuruyor rakipleri üstünde hani yakın müdahaleden korksunlar felan -
Adam "yiğidin malı meydandadır" sözüyle gaza gelmiş -
Adamın o malla ofsayta kalmaması içten bile değil -
quote:
Orjinalden alıntı: turksauron
Adamın o malla ofsayta kalmaması içten bile değil
-
Yazıklar olsun... -
O dingilin yüzünden türkleri böle seviyesiz sanıolar o adama -
Adam adama markaj yapamazlar artık buna -
quote:
Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim -
Şimdi bir şeyler söyleyip içimi boşaltırdım da, anayasada ve forum kurallarında var olabilen "Türklere hakaret" suçlarından dolayı ceza almak istemiyorum.
Bu arada "boşaltmak" fiili üzerinden de başka şeyler hakkında yorumlar yapmazsınız, değil mi?
Ne zaman beyinlerimizi pipilerimizden kukularımızdan çıkartıp asıl yeri olan beynimize monte edeceğiz bilmiyorum. Ama söz konusu şey ana-bacı namusu olunca uzman kesiliriz. -
Adamın Rezilliğine Gülüyorsunuz ya HLL -
ayıp etmis harbiden ama ayıbın ta kendisini almanlar yapıo ondan hic ses yok adam sokakta isini hallederken bisi yok dimi???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X