Şimdi Ara

Madem Kürtler terorist değil... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yorumundaki herşeyi geçtim, adamlar Türk değil Kürt.
    Neden Kürt olan birisi Türküm desin ki ?
    Diğer şeylere katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abzüğürt

O zaman niye doğuda ya da güneydoğuda çıkıpta "biz terörist değiliz" diye konuşma ya da eylem yapmıyorsunuz? 18 milyon insansınız 100 kişi bile çıkıp böyle bi eylem yapamıyorsunuz

Ha şimdi tehdit ediliyor diyecekler var ulan hangi terör örgütü milyonlarca insanı tehdit edecek? Devlet denen bir şey yok mu tehdit ediliyorsanız şikayet edin.

Kimse bana Kürtlerin masum olduğunu söylemesin bende Çerkesim biz de sıkıntılar çektik sürgün edildik ama cahil cahil çıkıpta ortalığı yakıp yıkmadık

Benim gözümde etek giyen ama kendine delikanlı diyen boş beleş cahil insanlarsınız

PKK günlerdir toplu isyan çağrısı yapıyor.
    Eğer tüm Kürtler terörist olsaydı şu anda Güneydoğu ayağa kalkmıştı ama kimse pkk yı iplemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

ülkesini seven kürt çok çok az çoğu pkk destekçisi.

Bu ırkın belirli bir ülkesi yok zaten ,çoğunluğu Türkiye'de olmak üzere ,Irak ,İran ve Suriyede yanaşma olarak yaşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oo_Oo

Adamda soy sop bırakmayın agza alinmayacak seyler soyleyin sonra niye devleti sevmiyisinizz

Adam akıllı da yaklaştık. Biz "ırkın önemi yok hepimiz kardeşiz" diye konuşmalar yaparken onlar doğuda yakıp yıkıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

quote:

Bu ırkın belirli bir ülkesi yok zaten ,çoğunluğu Türkiye'de olmak üzere ,Irak ,İran ve Suriyede yanaşma olarak yaşıyorlar

ülke derken Türkiye'de yaşayanları kastetmiştim.
  • canlı canlı derilerini yüzerler ne toplanması yasine ne yaptılar bilmiyor musun polis asker burdaki gibi güçlü olamıyor çünkü halkın yüzde 80 i polis askerden nefret ediyor gördüğün her insan silah sıkabilir sana.
  • Müslümanlar da işide karşı yapmıyor o zaman hepiniz teröristsiniz?
  • Doğuda kürtler destek vermese pkk barınamaaaaz.
    Suçluya destek suça ortak olmaktır.

• çerkesler mi terörist öküz adam hıyar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bilinmelidir ki Kürtlerde kendi içlerinde ayrılıyorlar. Tek bayrak isteyenler ve istemeyenler. İstemeyen kesim savaşıyor zaten ve bu adamlarla barış müzakere ve çözüm süreci olmaz. Bu adamlar bildiğin bir ülkenin başka ülkeye duyduğu düşmanlık gibi bize karşı düşmanlık gösteriyorlar. Dolayısıyla bu adamlarla savaşmak ve galip gelmek gerekir ki boyun eğsinler yoksa bunlara beyaz bayrakla gidersen rehin alınırsın. Ayrıca bu adamlar güc gösterisi yaparak egemenliklerini göstermeye çalışıyorlar ki tüm kürt halkını etkileyerek kendi himayeleri altına almak için. En sonunda daha büyük bir savaş olacaktır ki bu iki tarada zarar verir. Çözüm süreci saldırgan tarafın tamamen bitirilmesi veya güçsüz düşürülmesi halinde alınmalıydı şu haliyle onlara dahada büyük yarar ve kurnazlık yapma zamanı sağladı.
  • İster %90 desteklesin, ister %10. Böyle bir genelleme yapmamak lazım. Gayet bu topraklarda bu bayrak altında yaşayıp ülkesini seven kürtler de var.
  • hala iyi kürtlerin olduğunu söyleyenler var , hadi var diyelim neyi değiştir ki?
    bakın şu ülkenin haline yıllarca bunlarla uğraştık , gelişmemiz için harcanabilecek paralar terör belasına gitti, hadi onu geçtim onbinlerce insanımız öldü ve ölmeye de devam ediyor.
    gelmiş burda iyi kürtlerde var diyorsunuz, iyisi yok olsa birşey değiştirmez.
    onca yıl olan olayların cezasını hepsi çekmelidir, kurunun yanında yaşta yanar bu hep böyle olmuştur böyle olmaya da devam edecektir.
    şöyle düşünün yahudiler kötü diyorsunuz katil diyorsunuz ama yahudilerin hepsi kötü mü sizce? tabi ki hayır içlerinden iyi insanlar da var eee o zaman neden böyle diyorsunuz?
    bu da aynı şey daha ne kadar iki yüzlü olacaksınız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de %22 civarı kürt popülasyonu mevcut bunların bir kısmı oy kullanamıyor ancak bu kısım sadece kürtler için değil tüm ülke için geçerli bu yüzden önemsiz bir ayrıntı.Çoğu partinin içinde Kürt milletvekilleri var ve bir çoğu Teröre lanet etmiş insanlar.Sen Elazığ'a git burada dediklerinin aynısı de orada sonra bak seni linç ediyorlar mı etmiyorlar mı.
    HDP %13 oy alıyor ee peki bu geriye kalan kısım nerede ayıptır sorması ? ki O hdp'nin %13 oyunun bir kısmıda Türklere aittir.Kürtler terörist değildir muhtemelen televizyonlarda orada burada at koşturan tipleri görüp tüm kürtlere karşı bir algı oluşmuş durumda.İşte bunlar hep evden çıkmama hep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 22 Ağustos 2015; 3:07:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

hala iyi kürtlerin olduğunu söyleyenler var , hadi var diyelim neyi değiştir ki?
    bakın şu ülkenin haline yıllarca bunlarla uğraştık , gelişmemiz için harcanabilecek paralar terör belasına gitti, hadi onu geçtim onbinlerce insanımız öldü ve ölmeye de devam ediyor.
    gelmiş burda iyi kürtlerde var diyorsunuz, iyisi yok olsa birşey değiştirmez.
    onca yıl olan olayların cezasını hepsi çekmelidir, kurunun yanında yaşta yanar bu hep böyle olmuştur böyle olmaya da devam edecektir.
    şöyle düşünün yahudiler kötü diyorsunuz katil diyorsunuz ama yahudilerin hepsi kötü mü sizce? tabi ki hayır içlerinden iyi insanlar da var eee o zaman neden böyle diyorsunuz?
    bu da aynı şey daha ne kadar iki yüzlü olacaksınız...

Ölenlerin çoğu zaten kürt kökenli vatandaş gündüz askerin gece teröristin dövdüğü köylü çoktur yiyorsa verme ekmeğini teröriste ne oluyor sonun ? Asker yok mu diyeceksin var yeri geldiğinde köylüyü öldürüp terörist vurdum diyen asker sayısı da çoktur.

Sana göre bütün kürtler kötü mü? İyi peki benim ne kötülüğünü gördün ?

Pkk zaten birleşmiş milletler gibi içinde kürt türk şu bu çokca var paravan şirket

• quote:

Merhaba.
    Türklüğü belli bir siyasi görüşün tekeline verirseniz Türk olmayanların da diğer tekele yönelmeleri doğaldır.
    Sn. Cumhurbaşkanımızın "Onların milliyetçiliğini ayaklarımın altında ezerim" sözü bu tehlikeli durumu işaret etmekteydi. Malasef bu sözü de yanlış anlaşıldı.

• hiç gitmediğiniz karşılaşmadığınız tanışmadığınız insanlar hakkında peşin hüküm vermeyin yanlış bu toptancı zihniyetle hata yaparsınız evrende tek kalırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abzüğürt

quote:

Orijinalden alıntı: A. Einstein

Aynı konuyu ben açacaktım buradan da soruyorum. İsrailde dahi birçok kesim toplanıp Filistin zulmüne karşı protestolar yaptı da sizler Türkiye'de Pkk zulmüne karşı niye protesto yürüyüşü gerçekleştirmediniz. Cevap istiyorum.

Batıda Türk-Kurt kardeştir yuruyuşleri olduğu zamanlar doğuda neden olmadı? Doğuda uzaylılar mı yaşıyordu bu yürüyüşlerin aynılarını neden onlar yapmadı?

Lan sabah sabah küfrettirme kendine! Olmadığını nerden biliyorsun lan? Gece gündüz cnn ntv kafasında gençlersiniz o kanallar bu tarz şeyleri yayınlar mı?

Anasını satayım sanki milli istihbarattasında nerde ne oluyor biliyorsun,makatında ki pislikten haberi yok gelmiş tüm Türkiyede nerde protesto var biliyormuş edasıyla konuşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gel pc pc -- 22 Ağustos 2015; 11:23:40 >

• Var ama az tabi, ayrıca Doğuda Zaza,Azeri,Türk,Süryani vs başka etnik yapılarda var ve bunlar arasında devleti destekleyenler daha fazla,her doğulu=Kürt değil ama arkadaşa hak veriyorum oran veremem ama %50'den fazlası destekliyor benim gördüğümde.

Top yekün isyana niye katılmıyorlar diye sormuş birisi çünkü bunun mümkün olmayacağına inanıyorlar şu anda,bu çağrıyı mantıklı bulmuyorlar.Yoksa mantıklı bulsalar yaparlar.Kaldı ki Öcalan gibi hemen hemen tüm kesimlerin dinlediği onlara göre önderleri de böyle bir çağrı yapmadı özerklikten bahsetti hep.Ayrılma sonraki aşama şu anda bir sınırlar belirlensin özerk veya değil onun mücadelesini veriyorlar.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Aslında top yekün isyan çıksa daha iyi olabilirdi.
    Ordu düz edip geçer, kurulan mahkemelerde ele başları idam edilirdi.
    En az 50 yıl sükunet hakim olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.