Şimdi Ara

Madem 30 gün kaldı ( artik yazmiyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
27
Favori
4.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadir konu iyiydi her gun bu konudan aldigim gazla calisiyordum ama buraya kadarmis. Konuyu acarken kotu niyetli yorumlar gelmeye baslayinca yazmayi birakicam demistim kendime ve nihayet o arkadaslar geldiler :) Aslinda onlari daha erken bekliyordum gec kaldilar biraz ama olsun. Ben iftiralara dayamamayan bi insanim ve buradaki arkadaslatin tespitlerine gore:
    - 1 haftadir yalan soyuyormusum burayi her aksam uydurarak dolduruyormusum. Mesela denemeye yanlislikla 120 soru yazmisim salladigimin kaniti buymus :)
    - adamin arkadasi 80. olmus ama calismiyomus bu kadar bu da bir diger tespit. kusura bakmayin arkadaslar 80. olan adam calismiyorsa benim ne haddime zaten osym acikladi 750. olan adam 80. olandan fazla calisamaz bak iste salladigim en buyuk kaniti
    - arkadas karekokten 150 soru zor cozuyormus o zaman benim bu kadar cozmem imkansizmiz. ozur dilerim gercekten sen 150 zor cozuyorsan benim en fazla 30-35 tane falan cozebilmem lazim :) bundan sonra dikkat edicem kusura bakma zaten lysde de gumlicem.
    - ha bi de ilk ygs zamanda 150 yapamadim diye buralarda agliyormusum sanirim arkadas benden daha iyi takip etmis netlerimi virgulune kadar biliyor affina siginarak kardesim ben agladigimi falan hatirlamiyorum hasa yalancisin demiyorum ha.

Neyse beyler gorusuruz daha da hicbir sey yazmam buraya buradaki kotu niyetli arkadaslar inanmasin ben yine aynen devam edicem gerci onlara gore salliyorum ama bu suphe yeter olara :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Cortexiphan# -- 24 Mayıs 2014; 0:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bırakmak istiyorum telefonu ama yapamam ya iradeyi göremiyorum kendimde

• Bugünden Anlatmaya Başla
  • #Cortexiphan# kullanıcısına yanıt
    Kac saat calısacan kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeniFakeHesap

Kac saat calısacan kardeş

Yarin icin sabah 7 kalkis aksam 11 yatis arada 1 saat cuma namazi molasi telefonu biraktim hadi gorusuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Cortexiphan# -- 15 Mayıs 2014; 23:32:29 >
  • #Cortexiphan# kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs demi öyle calıstın
  • hocam daha önceden neden çalışmadın çalışmak istersen yapabildiğin konuları yap basit ve kolay olanları ne yaparsan kardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin
  • MF misin TM mi? YGS siralama nkaç? Kildigin cuma namazini rabbim kabul buyursun tum foruma hayirli cumalar dilerim

• Hadi hayırlısı.
  • ben de hiç istek kalmadı la, havalar da iyice ısındı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

ben de hiç istek kalmadı la, havalar da iyice ısındı :(

''Tony''nin en önemli özelligi ise sürekli çalışmasıdır.
  • quote:

senı gördukce makina okuyasım geliyor gezinme tercih dönemi buralarda fazla
  • quote:

Stark endüstriyi örnek alan biri için fazla iradesizzzzz

• quote:

Stark endüstriyi örnek alan biri için fazla iradesizzzzz

• @rapsodi_381 Tony stark da olsak, bizim de gezip tozasımız geliyor :/

@Hyperfex İstediğimiz şeylere çalışamıyoruz ki hocam, ben de isterim oturup zırh yapmayı, ama kitap üstünden bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. sevmediğim olay.

@efe.1905se Boşver, makine zor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 16 Mayıs 2014; 20:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

hocam daha önceden neden çalışmadın çalışmak istersen yapabildiğin konuları yap basit ve kolay olanları ne yaparsan kardır

yok ya 1 yildir inek gibi calisiyom durum iyi yani suan sadece calismis olmak icin calisiyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Cortexiphan#

quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

hocam daha önceden neden çalışmadın çalışmak istersen yapabildiğin konuları yap basit ve kolay olanları ne yaparsan kardır

yok ya 1 yildir inek gibi calisiyom durum iyi yani suan sadece calismis olmak icin calisiyom.

hocam o zaman tekrar yeterlidir bence kolay gelsin hedef gelir inş.
  • Bugün ne çalıştın bro ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkburak08

Bugün ne çalıştın bro ?

Güncelledim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.