Şimdi Ara

'Made in Hungary(veya Finland dışında bir ülke)' Yazan Modeller Kalitesizmi Oluyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıkta gormussunuzdur bazı baktıgım nokia modellerinde telefonun arkasında "made in hungary" yazıyor ama "Nokia Kom A.Ş Tarafından Garantilidir" de yazıyor bunda bi sakınca olurmu kalite bakımından ?
    Made in Finland yazması şartmı orijinal olması için
    (Telefonlar Kvk Garantili)

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 7 Mayıs 2008; 17:56:11 >

• Bildiğim kadarıyla Made in Finland yazması şart değil yani böyle bir ölçüt yok kalitesiz olma gibi zaten KvK garantili demişsin...
  • evet kvk garantili telefoncuyada sormustum oda oyle dedi ama iste ne kadar guvenebilirsinki sonucta oda satmak ister
  • Haklısın yani şahsen ben de telefonumun arkasında garanti olsun diye made in finland yazsın isterim tabii...

Bu arada bende de Almanya yazıyor nedir hakketen bunu aslı birden kıl kaptım?
  • almanya yine iyide macaristan nedir kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirmajestic

almanya yine iyide macaristan nedir kardeşim

Evet onu da düşündüm Avrupa'nın içi Almanya daha bir üretim falan hiç yoktan
  • up!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİLDİĞİM KADARIYLA ŞART DEĞİL AMA FİNLAND VE ALAMNYA KALİTE OLARAK 1 NUMARA DİYE BİLİYORUM
    HUNGARY DE 2. KALİTE
  • nokia almanyadaki fabrikasını tamamen kapatmış durumda. Macaristanda üretimleri vardı, şimdi de bildiğim kadarıyla Almanya'daki üretim Romanya'ya kayıyor. Yani yakın zamanda Made in Romania yazacak. Bunda bişi yok. Çok uluslu şirketler nerede maliyet ucuz üretimini oraya kaydırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaD-Ry -- 9 Mayıs 2008; 22:27:05 >
  • Farketmez Hungary yada Finland olması. Sonuçta Nokia yani kalitesi belli ismi belli. Hungary'de üretilen kalitelide Finlanda'da üretilen kalitesiz olacak diye birşey yok olamazda zaten.
  • Üreten Aynı, Yer İstediği Kadar Değişssin Pek Fark Olmaz
  • uzman değilim arkadaşlar ama Made in Hungary çok çabuk ve kısa sürelerde arıza yapabiliyor yada şöyle anlatayım farklı üretimdeki cihazların dayandığı darbe gibi kullanımdan kaynaklanan faktörlerde daha çabuk arıza yapıyor ve Made in Hungary olan bir cihazı garantiye gönderdiğinizde cihazda sıvı teması tespit edidi şukadar ücret karşılığında yapılabilir onayı istiyorlar onay veriyorsunuz cihazınızın tamiri mümkün omadığı için geri iade edildiğine dair bir tutanakla beraber cihazınız geri geliyor yani bahsi geçen cihazım 6303 Made in Hungary cihaz açılmıyor nokia yazısında öylece kalıyordu garantiden geldi yazıda kalmamış cihazda hiç tepki yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.