Şimdi Ara

MADDİ SIKINTILAR VAR TAVSİYELERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl üniversitedeki ilk yılım. burs falan da çıkmadı.Anca ailemin gönderdiği var. Bi de alkolik bir insanım. 1 ayın bitmesiyle maddi sıkıntılar baş gösterdi.İş ya da başka türlü tavsiyeler alınır.

• Alkolu birak sigara varsa onu da birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ailenin kıymetini bil.. aldigin alkolu 1 haftada bitir..
  • Konunun ismini ALKOLİĞİM NE TAVSIYE EDERSİNİZ olarak değiştir

• Maddi sıkıntın uzun süreceksen Youtube'dan para kazanmayı öğren.İlk ay fazla para kazanamazsın.Gerekli video programlarını öğrenmek,işin püf noktalarını anlamak,telif hakkı muhabbetini öğrenmek için 1 ay civarı bocalarsın.Ondan sonra minimum aylık 700-800 alırsın.Maddi konuda vereceğim tavsiye bu.Diğer konuda tavsiye vermek istemiyorum çocuk değilsin sonuçta.
  • aga alkolü (varsa sigarayı) kesin bırak arada ufak kaçamaklar yapılabilir ama durum çok sıkışıksa tamamen bırak gitsin. zaten üniversite bitince bir işe girersin sonra keyfine göre takılırsın.
  • Böbreği sar gönder 25 lira veririm.Zaten böyle içmeye devam edersen boşa gidicek.Para ederken elden çıkarmaya bak kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameSplasher

Maddi sıkıntın uzun süreceksen Youtube'dan para kazanmayı öğren.İlk ay fazla para kazanamazsın.Gerekli video programlarını öğrenmek,işin püf noktalarını anlamak,telif hakkı muhabbetini öğrenmek için 1 ay civarı bocalarsın.Ondan sonra minimum aylık 700-800 alırsın.Maddi konuda vereceğim tavsiye bu.Diğer konuda tavsiye vermek istemiyorum çocuk değilsin sonuçta.

Youtube dan para kazanmak derken? Biraz açar mısın?
  • Az için, kolonya gibi ucuz yollu içkilere yönelin
  • Alkol sebebi ile karaciğer pörtleme den gazeteye sar yolla paypal la paranı alırsın...Şaka bir yana lokantalarda iş dolu özellikle öğrenciler için onlara bak
  • Karaciğerini düşünmüyorsan, geleceğin için okumak istemiyorsun, alkol için okuldan fedakarlık ediyorsun biz ne diyek ki
  • hafta sonu bi yerde çalış derslerini etkilemiyorsa.
  • part time bir iş bulmaya çalış özellikle avm ler de arayabilirsin bu tarz işleri..sigara içiyorsan tütüne dön ben paketine 2 lira veriyorum..alkol konusuna gelince ülkemiz de ne yazık ki çok pahalı bu yüzden içmeyeceksin hocam sonuçta çocuk değilsin durumun farkına varman lazım üni ye gelmişsin biraz sorumluluk al..
  • Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    Para yolla bana bro

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Az için, kolonya gibi ucuz yollu içkilere yönelin

Ahahajjaahahhahaha

@TÜRK-İŞKENCE

• iddaa misli tek care

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uptheirons for freedom kullanıcısına yanıt
    Yat partilerine gideceğine bi gece yurtta yat bro bir haftalık paran birikir anında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.