Şimdi Ara

Maddi açık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman İstanbul'a çıksam , araba olarak mercedes e serisi, bmw 3,5,x serisini sıklikla görüyorum.

Annem ve babam mavi yakalı işçi , maaşları ortalamanın altında. Dedemlerden vs. kalan daire vs. arsamız yok.

Lise öğrencisiyim , akademik anlamda muthiş işler yapmam gerek maddi olarak rahat olmam için bu sıralarda.

Maddi durumu iyi olan birileri , burssuz Özyeğin,Bilgi,Bilkent'e 100 bin sıralama ile giderken benim tam burslu kazanamam için en az tıp kadar puan yapmam gerek.

Cayıcı bir insan degilim,surekli karanliga kufreden bir insan asla olmadım ama ciddi anlamda maddi açığı nasıl kapatabilirim ?

İleriye donük hedeflerim var , 15-16 yaşlarındayım . Hayat tecrübelerinize dayanarak hayatın büyük bir çoğunluğunu oluşturan -subjektif olarak- maddi rahatlığı nasıl elde ettiniz ?

ufak bir dipnot ; hedefim ya da hayattaki vizyonum sadece mercedes e serisine sahip olmak değil , maddi refahı elde etmek istiyorum . Maddi refahtan kasettiğim , evim arabam olsun değil . Yönetici pozisyonuna ya da start-up hakkında bir şeyler yapmak istiyorum,maddi olarak şükretmenin anarşizmi engellediğini düşünüyorum , tabii ki hayatta şükretmek gerek ama sürekli maddi olarak iyi kazanç elde etmek için sisteme oynamak mı gereklidir ? Risk faktörü ne kadar önemlidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.