Şimdi Ara

Maçta Gözü Kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle rakip benden uzun boyluysa çok başıma geliyor arkadaşlar.Gözüm ister istemez kapanıyor vücudum öne eğiliyor.Bunu nasıl yenebilirim ? Allahtan hoca ayırıyor o an yoksa herhalde nakavt olana kadar yumruklar adam.Allah korusun yarın sokakta felanda başıma böyle bir şey gelse toparlanmam baya sürer.O süreçtede yere inerim.Rakip benden kısaysa hiç gözüm kapanmıyor ama dediğim gibi uzunsa oluyor.Zamanla geçer mi?Uyguladığınız bi antreman yöntemi varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

Özellikle rakip benden uzun boyluysa çok başıma geliyor arkadaşlar.Gözüm ister istemez kapanıyor vücudum öne eğiliyor.Bunu nasıl yenebilirim ? Allahtan hoca ayırıyor o an yoksa herhalde nakavt olana kadar yumruklar adam.Allah korusun yarın sokakta felanda başıma böyle bir şey gelse toparlanmam baya sürer.O süreçtede yere inerim.Rakip benden kısaysa hiç gözüm kapanmıyor ama dediğim gibi uzunsa oluyor.Zamanla geçer mi?Uyguladığınız bi antreman yöntemi varmı?

korkuyorsun. çünkü ilk zamanlarda aynı problem bende de vardı. uzun olduğunda korktuğun için beyin birden bire panikliyor ve refleksler görevini yapamıyor. ama zamanla anteman yapa yapa, teknikleri çalışa çalışa düzelir. bende özellikle direk yumruk gelirken kollarımı başıma kenetleyerek başımı yanlara çevirir (rakibe bile bakamazdım) ve bu şekilde geri çekilirdim. ama bu sorun hemen hemen kalmadı diyebiliriz. yani zaman içinde aşabilirsin hocam. takma kafana. korkman normal birşey. ama korkunun üzerine gitmezsen düzelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Özellikle rakip benden uzun boyluysa çok başıma geliyor arkadaşlar.Gözüm ister istemez kapanıyor vücudum öne eğiliyor.Bunu nasıl yenebilirim ? Allahtan hoca ayırıyor o an yoksa herhalde nakavt olana kadar yumruklar adam.Allah korusun yarın sokakta felanda başıma böyle bir şey gelse toparlanmam baya sürer.O süreçtede yere inerim.Rakip benden kısaysa hiç gözüm kapanmıyor ama dediğim gibi uzunsa oluyor.Zamanla geçer mi?Uyguladığınız bi antreman yöntemi varmı?

korkuyorsun. çünkü ilk zamanlarda aynı problem bende de vardı. uzun olduğunda korktuğun için beyin birden bire panikliyor ve refleksler görevini yapamıyor. ama zamanla anteman yapa yapa, teknikleri çalışa çalışa düzelir. bende özellikle direk yumruk gelirken kollarımı başıma kenetleyerek başımı yanlara çevirir (rakibe bile bakamazdım) ve bu şekilde geri çekilirdim. ama bu sorun hemen hemen kalmadı diyebiliriz. yani zaman içinde aşabilirsin hocam. takma kafana. korkman normal birşey. ama korkunun üzerine gitmezsen düzelmez

Sparringlere yeni yeni başladık zaten toplasam 7 tane felan eder.Bundan sonra her cuma yapıcaz.Hoca bugün yaptırmıyıcaktı ben kendim istedim.

O değil sağlam bi low kick geçirmiş acısı şimdi çıkmaya başladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: general_skyx

quote:

Sparringlere yeni yeni başladık zaten toplasam 7 tane felan eder.Bundan sonra her cuma yapıcaz.Hoca bugün yaptırmıyıcaktı ben kendim istedim.

O değil sağlam bi low kick geçirmiş acısı şimdi çıkmaya başladı

bende çok sparring yapmış bir insan değilim. benim hala yumruk ve tekme kombinasyon sorunum var. üst kısım hızlı alt kısım üste göre yavaş. bunlar nasıl aşılır peki. tabiki antreman yapa yapa. sparring yapa yapa. hatalarını da görmüş olursun. hem sparringlerde hoca asla senden daha üstün veya senden daha aşağı bir öğrenci ile eşleştirmez seni. o acılar normal. ben maçtan çıkında hiçbirşeyim yoktu. yani çıkar bir daha dövüşürüm diyordum. ama bir gün sonra yanlarda yani kaburgalarda yediğim birkaç diz acısı kalmış hafif. yani öyle şeyler normal

• kendinize sağlam bir eş seçin. model çalışın. kavga modunda girsin size.1 haftaya tamamsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.