Şimdi Ara

Macro Nedir ? Buyrun içeri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tamam üstünlük sağlıyor ama abartmayada gerek yok o dediğin makroyu aşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Hocam tamam üstünlük sağlıyor ama abartmayada gerek yok o dediğin makroyu aşar

Yaşamasam yazmam hocam cidden,durduramıyorsun da böylelerini anca arkalarından geleceksin öyle ölüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

Macro hilenin hasıdır,tabi ki EA şuan buna hiçbir önlem almıyor ve bir şey diyemiyoruz ama bu haksız üstünlük sağladığı gerçeğini değiştirmez.Adamın biri kuytu bir köşeye çöküp ta öteki baseden yeni çıkan adamlara 2-3 mermide indiriyorsa ve bizlerin eğlenme hakkını gasp ediyorsa bu hiledir.Hepimiz şu oyuna 100 liradan fazla verdik mesele mouse almak değil gidip her oyuncu X7 alabilir ve bu macroyu yapabilir ama kişilik meselesi biraz bu.Birisi kolaya kaçar 25-2 gördüğünde mutlu olur macroyla biri 15-8 yapar bileğinin hakkıyla ona sevinir.

aynen dediğin gibi işte makrocuların etik anlayışı bu kadar, yasak değilse yapalım.

sonra da ağlayın tabi "metroda adamlar duvara giriyor EA hiçbir şey yapmıyor yea :(:(" diye...

• Bouche kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ne eksik ne fazla.
  • Battlelog foruma konu açın ben macro kullanıyorum diye bakalım ne olacak
  • hile tabii

iyice ele ayağa düştü oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASANBARIŞ

Makrolar sanırım,scprict idi.

Bu makrolarda fareye tek bir tıklamada 2 ,3 gibi tıklatma oluyordu sanırım.Point blank denen oyunda vardı.Bir kere tuşa basıp 3 kere mermi atan adam bilirim ben.

Hile midir? Haksızlıktır bana kalırsa.Çünkü oyunda makro nedir bilmiyenler var.

Ama biz biliyoruz,fakat o fare yok elimizde.Paraya kıymak gerek.

dostum bilmemekle ne alakası var ? jete binince anında indiriyor karşı takım çünkü ben de jet sürmeyi bilmiyorum. e adamlar ne yapsın? macro kullanmak etik değil. haksız kazanç sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Buyurun arkadaşlar macro'yu bilmeyenler için ne olduğunu göstermeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur kullanılmasını hiçbir zaman önermem hile değildir ama haksızlıktır

hocam ben birşeyi merak ediyorum, bende de logitech g100 var, online oyunlarda silahımdaki tepmeyi engelleyebilirmiyim? nasıl olabilir? kusuruma bakmayın yabancıyım bu konularda

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

Buyurun arkadaşlar macro'yu bilmeyenler için ne olduğunu göstermeye çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur kullanılmasını hiçbir zaman önermem hile değildir ama haksızlıktır

hocam ben birşeyi merak ediyorum, bende de logitech g100 var, online oyunlarda silahımdaki tepmeyi engelleyebilirmiyim? nasıl olabilir? kusuruma bakmayın yabancıyım bu konularda

Selamlar dostum g100 ile yapamazsın ama A4 tech x7 ile yapabilirsin yazılım otomatik olarak aşağı çeker mouse'u ve tepmeyi engeller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tarz bir oynayıştan nasıl zevk alıyorsunuz peki ?
    kritik soru bu.
    hile yapmadığınızı söylüyorsunuz, bu ayarlamaların hile olmadığını anlatıyorsunuz ama dengeyi bozacak işler yapıyorsunuz. bunun sonucunda da avantaj elde ediyorsunuz. amaç ne? k/d oranını yükseltmek mi?
    eğer öyleyse size "gerçek" madalya verilmiyor gençler, mastürbasyon yapıyorsunuz.
    oyundan zevk almaya bak. gerçek oyuncu olan kimse beni 25 kere öldürdü diye , o adamın profiline girip k/d oranına bakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: starless

bu tarz bir oynayıştan nasıl zevk alıyorsunuz peki ?
    kritik soru bu.
    hile yapmadığınızı söylüyorsunuz, bu ayarlamaların hile olmadığını anlatıyorsunuz ama dengeyi bozacak işler yapıyorsunuz. bunun sonucunda da avantaj elde ediyorsunuz. amaç ne? k/d oranını yükseltmek mi?
    eğer öyleyse size "gerçek" madalya verilmiyor gençler, mastürbasyon yapıyorsunuz.
    oyundan zevk almaya bak. gerçek oyuncu olan kimse beni 25 kere öldürdü diye , o adamın profiline girip k/d oranına bakmaz.

Merhabalar dostum bu gösterdiğim videoda dengeyi bozan ne gördün merak ettim doğrusu. Video da ki macro yazılan en basit macrodur ki her insan bunu normal tıklayarak da yapabilir . Daha kompleks olan x7 modelinin macroları tepmeyi engeller bu da rakibe karşı üstünlük sağlar doğrudur ancak bunu kullanan sayısı kullanmayandan fazla olduğu için ve mouse'a para verip özelliğini kullanmak isteyenler olduğu için macro kullanmayı normal buluyorum bizzat .

• SeçmeceKarpuz kullanıcısına yanıt
    Usta 3 tane sorum olacak vaktin varsa.

1-Everest sm-612 ile macro yapılabilirmi?

2-Önerdiğin mouse a4 tech x7. 3 tuş işlemi tek tuşla yapabilirmi?

3-Silah tepmesini diğer oyunlardada azaltıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyupax -- 12 Haziran 2015; 14:14:06 >
  • macrocular artsın oyun keyfının ıyıce ıcıne edılsın dıyemı paylasıyonuz bi bitmedi bu makrocular nıye paylasıyosun arkadasım bılgılendırme yapma

• hile yapmadınız söyluyosunuz ama bildigim kadariyla no recoılın makrosuda var hileside simdi makro kullanalar sucsuz hile kullanalar suclmu aynı seyi yapıyorlar silahı geritepmesi yok etmeye calısyorlar eeeee bu durum haksızlık yaratmıyomu ne kadar sacma bır anlayıs neymıs makro hile degilmiş peh peh peh

• waroflords kullanıcısına yanıt
    Haksızlık nedir biliyormusun? 20 kişiden 8 tanesinin makro kullanıp diğerlerinin bilmemesi ve mağdur olmasıdır.Niye karşımdaki adam makro kullanıyoda ben kullanmıcam?Hileye benzetebilirsin.Bunun suçunu makro kullananlara atamazsın.Para verip alıyoruz mouse.Oynadığın oyun bundan sorumludur... Suçu bize atamazsın.Hangi oyunu oynuyosan o yetkililer sorumludur bundan.
  • Sen evine hırsız girince başka bir eve hırsızlığa mi gidiyosun kendini haklı göstermek için mağdur numarası yapma başka birini halini cindegine göre sen haksiliktan doğan hakkını hak etmiyorsun

• waroflords kullanıcısına yanıt
    Oynadığım oyunda ban sebebi değil niye kullanmıcam?
  • Hep aynı yalanın arkasına saklaniyosunuz be kardeşim bırakın su kelime oyunlarini

• Yeni mause alıp makro kullananlar açık ve net söylüyorum acemi ve mouse refleksleri zayıf olanlardır. Iyi oynayanları kıskanıyorlar. Makro desteği olmayan mause ile de bir nevi makro yapılabilir. Refleks düzeyi benim gibi yüksek olanlar, ateş etmeye devam ederken mauseyi hafif aşağıya doğru kaydırınca isabet oranı çok artıyor. Tabi makrolu mause kadar değil. Mauseyi aşağıya kaydırma düzeyi her silahta farklıdır. Örneğin AWS silahı ile M416 silahının ateş ederken aşağıya kaydırma oranı farklıdır. Dediğim gibi her kullandığınız silahın oranını iyi bilmeniz gerekiyor. Reflekslerinizi test range haritasında geliştirin.i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 17 Haziran 2015; 13:56:02 >
  • siz o youtubedaki videolara bakmayın oyunda hiç bir işe yaramıyor.mesafe çok farkediyor makroda.makroyu kullanmak istiyorsan kendine göre hazırlaman lazım ki bu bloody de muhteşem oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.