Bildirim
MACOS icin Fare arıyorum???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mighty mouse olabilir. MS'in arc modelleri fena degil, laptop icin cok ergonomik ve gozukenin aksine kullanimi cok rahat. -
@casualities
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
mightyler sanki biraz ot gibi :) yani pahalı maus ancak bir özelliği yok apple olmasından başka... apple boy değilim o açıdan apple olması şart değil, MS yada Logitech veya başka bir markadan bildiğin güzel sağlam bir model varsa verebilirmisin
edit: programlanabilir tuşlarının olması önemli benim için; tek tuşla dashboard a girmem lazım çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizhy -- 11 Nisan 2011; 18:03:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bizhy
@casualities
öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
mightyler sanki biraz ot gibi :) yani pahalı maus ancak bir özelliği yok apple olmasından başka... apple boy değilim o açıdan apple olması şart değil, MS yada Logitech veya başka bir markadan bildiğin güzel sağlam bir model varsa verebilirmisin
Kullandiklarim arasindan sayabilirim,
- Logitech Bluetooth M555B : Oldukca rahat, tuslara basimi cok yumusak, tabani kaygan ve cok hassas. Kaliteli bir urun. Bluetooth olmasindan dolayi ek aparat olmamasi super.
- Microsoft Wireless Mobile Mouse 6000 : Cok kucuk ve ele harika oturuyor. En uzun sure kullandigim mouselardan biri, cok memnun kalmistim ta ki Magic Mouse alana kadarGonul rahatligiyla bunu onerebilirim deneyimlerime dayanarak.
- Microsoft Wireless Mouse 5000 : Evde ki PC'mde su an kullanmaktayim, 1 seneyi gecti sanirim alali. Hicbir sorun yasamadim, ne tus takiminda ne yuzeyinde. Herhangi bir soyulma da olmadi. Biraz tombul oldugu icin portatif degil ama gayet basarili bir mouse bana kalirsa.
- Microsoft Arc Mouse : Kisa bir sure kullandim isyerimde. Sekline bakinca cok cekici gelmiyor ama portatif olmasi ve sasirtici bicimde elde hissedilmemesi benim icin olumlu yonleri diyebilirim. Olsa da olur olmasa da
-
Valla Logitech ve Microsoft'un Bluetooth ürünlerinden uzak dur derim ben aldımda hemen sattım çok kötü bir hassasiyeti vardı. Alacaksanız illede microsoft veya logitech olsun diyorsanız mutlaka wireless bir model seçin bluetooth'lara göre çok daha hassas özelliklede mac için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X