Şimdi Ara

macos downgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2017 model macbook air kullanıcısıyım. son güncelleme olan majove'ye geçtim ve hiç beğenmedim. Özellikle font sorunları ve pilin çabuk bitmesi gibi durumlardan dolayı high sierraya dönmek istiyorum. Macbook'un ilk aldığımda high sierra yüklüydü. Tam olarak nasıl yapcağımı bilmiyorum internetten araştırdım ama kafamda bazı sorular var. şimdi öncellikle bir back up alcam şu andaki dosyalar için. Daha sonra high sierrayı indircem apple storedan. Boot ekranınnda diski silip yükleme yapcam . sorularım şöyle

    1)https://support.apple.com/tr-tr/HT204904 şimdi burada boot ederken eğer Shift-Option-⌘-R tuşlarıyla yaparsam ve daha sonra yükleme yaparsam ilk alındığı günkü sisteme dönebileeğim yazıyor. yani ben herhangi bir harici disk üzerinden yükleme yapmadan bu şekilde high sierraya dönebilir miyim?

    2) eğer böyle değilse app store üzerinden indireceğim high sierrayı back up aldığım harici diske yani içinde başka dosyalarımında olduğu harici diske atsam ve o şekilde yüklesem sorun olur mu? yoksa harici diskte sadece high sierra mı olmalı diğer dosyalar olmadan ? ya da internet üzerinden high sierra yüklenebiliyor mu

    Şunu tam olarak nasıl yapacağımı bilen birisi söylese çok güzel olur . Teşekkürler.







  • yapacağınız en temiz işlem 1. seçenek. yalnız bunu yapmadan önce sisteminizin yedeğini almayı unutmayın zira diskiniz formatlanııp baştan yükleniyor olucak.
    1.adımda herhangi bir harici diske ihtiyacınız yok, zaten o ekran açıldığında kendisi otomatik olarak internetten gerekli yükleme dosyalarını alıyor olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.