1 Tr'de bilkom dagitiyor resmi olarak. Sitesinde de kimlere verdigini listelemis. Bunlarin arasinda sadece notebook yok. Ben sadecenotebook'dan alirsam garantim olmayacak mi bilkom'dan 2 sene
2 750 gb harddiskli bi model alacagim. Windows kullanirken ne olur ne olmaz diye harddiski 2'ye ayirirdim hep. Boylecec'deki sisteme birhalt olur da format atmam gerekirse d'de yer alan dokumanlarima bisi olmazdi. Bu konuyu mac forumlarinda sordugum zaman sanki deliymisim gibi davraniyorlar. Fiziksel bir zarar gorursen zaten partition ise yaramaz. İsletim sistemi kaynakli sorun zaten yasamazsin diyorlar israrla. Oysaayni forumlar "macim acilmiyor update sondrasi yardim edin." tarzinda thread'lerle dolu. Tipik apple fanboy zihniyeti yani. Siz benim saglamciligima ne diyorsunuz? Partition mantikli mi? Mac os x'e ne kadar ayirdiniz?
3 time machine ile networkte modeme bagli duran hdd'me yedekleme yapiyor olacagim ayrica. Bu programda tek tek backup surecinden cikarmak istedigim klasorleri mi isaretlemek zorundayim? Yani sen sadece su resimlerimi videlarimi falan falan backupla gerisi onemli degil diyemez miyim? Bir de hangi dosya sistemini kabul ediyor time machine? Networrkte duran ntfs'e yedekleme yapar mi?
4 hdd'nin bir kismini windows xp'ye ayirmak istiyorum oyunlar falan icin. Ne kadar ayirayim sizce? 10 xp desem 20 de oyundesem 30 mantikli mi? Bootcamp ilekurulacak bu xp mac os kurulu hdd ye ulasabilecek mi?