Şimdi Ara

Maçlar Hep 1-0 2-0 Veya Düşük Skorla Berabere Bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ana lig oynuyorum 15'te,ben kendim oynadığım için maçları farklı skorla bitirebiliyorum fakat ligdeki diğer takımlar hep 1-0 2-0 1-1 gibi skorlarla maçı bitiriyor Başka bir yerde crackte sorun olabilir gibisinden şeyler duydum.Sizce oyunda genel olarak böyle mi yoksa sorun mu var?
    Sizin nasıl bitiyor?

Maçlar Hep 1-0  2-0 Veya Düşük Skorla Berabere Bitiyor

• Yardım arkadaşlar
  • Ben Real Madrid ile oynuyorum. Hangi sezon hatırlamıyorum ama bir sezonda 38-40 maç oluyor ligde sanırım tam hatırlamıyorum ben 45 gol atıp 0 gol yemiştim full otomatik oynadım o sezonu sen düşün ama sonraki sezon düzeldi bence senin oyunda bir sorun yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Ben Real Madrid ile oynuyorum. Hangi sezon hatırlamıyorum ama bir sezonda 38-40 maç oluyor ligde sanırım tam hatırlamıyorum ben 45 gol atıp 0 gol yemiştim full otomatik oynadım o sezonu sen düşün ama sonraki sezon düzeldi bence senin oyunda bir sorun yok :)

Hocam 2 3 sezondur oynuyorum chelsea ile durum hep böyle maç süresi ile alakası olabilir mi acaba sizin kaç dakika?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

quote:

Ben Real Madrid ile oynuyorum. Hangi sezon hatırlamıyorum ama bir sezonda 38-40 maç oluyor ligde sanırım tam hatırlamıyorum ben 45 gol atıp 0 gol yemiştim full otomatik oynadım o sezonu sen düşün ama sonraki sezon düzeldi bence senin oyunda bir sorun yok :)

Hocam 2 3 sezondur oynuyorum chelsea ile durum hep böyle maç süresi ile alakası olabilir mi acaba sizin kaç dakika?

Maç süresiyle alakalımı bilmiyorum ama şöyle birşey yapmıştım. Bu anlattığım sezonda oyun seviyesi başlangıctı sonraki sezon yine süper star yapmıştım alakası varmı bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

quote:

Maç süresiyle alakalımı bilmiyorum ama şöyle birşey yapmıştım. Bu anlattığım sezonda oyun seviyesi başlangıctı sonraki sezon yine süper star yapmıştım alakası varmı bilmiyorum

Peki hocam deniyeceğim teşekkürler

• Aynen hocam bendede boyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris Murhpy

Aynen hocam bendede boyle

Bendede sorun hala devam ediyor nasil çözeceğimi bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır peste olan şeyre ronaldo messi 20 gol anca atar llronte 40 gol atardı bende naptım messi ile ronaldonun ayarını artırmıştım ve biri 63 öteki 56 gol atmıştı bir sezonda en azından 20 gol atamlarından daha gerçekçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

yıllardır peste olan şeyre ronaldo messi 20 gol anca atar llronte 40 gol atardı bende naptım messi ile ronaldonun ayarını artırmıştım ve biri 63 öteki 56 gol atmıştı bir sezonda en azından 20 gol atamlarından daha gerçekçi

Sorunu bi nevi çözdüm gibi, oynamadığım maçlarda maç dakikasını 12-15 arası yapıyorum maçlar gerçeğe yakın skorla bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 25 Aralık 2014; 20:22:46 >
  • Bendede vardı aynı sorun .Ana ligi bıraktım zaten online oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simule attığım maçlarda merak ettim ayarlardan 30 dakika yaptım maçlar 15-0, 8-6, 12-3 gibi fantastik skorlarla bitti. Önerim 15 dakikadır. Ha fazla geliyorsa en iyisi 12'dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.