Süper ligdeki bütün takımlarda bir gol kıtlığı pozisyon azlığı var. Bütün takımlar yeni yeni oturuyor sanırım.Ne FB ne GS ne BJk hiç zevk vermiyor. Bu sizce anadolu takımlarının güçlenmesinden mi yoksa İstanbul takımlarının şu an ki yapısındamı sizce? Ve üç senedir 80 puanın üzerine çıkabilen yok.İki sene önce 70 puanlamı ne şampiyon olduk..Bir kısırlık gidiyor bakalım..
Euro 2008 kalitesinde futbola alıştın tabi.Bunlar tatmin etmiyor şimdi seni
özellikle fb maçları çok zevksiz güiza geldiğinden beri adam gibi maç izleyemez olduk
Bence bunun sebebi Anadolu takımlarının eskisinden daha kuvvetli olmaları. Dolayısıyla üç büyükler tek kale maç yapamıyorlar. Bu da sana maçların zevksiz olduğu fikrini veriyor. Atık maçlar daha mücadeleci ve zorlu geçiyor. Tabi bu benim fikrim.
bence daha çok ortasaha mücadelesi şeklinde yani komplike atak yok hücum yok arapas yok herkes aynı topu oynuyor geriden kanatlara paslaşma orta ..
ortada forvete gelirse belki teke tek te gol ölme eşeğim ölme driplink yok koşmak yok verkaç yok oyun kurma yok yokoğlu yok
Bence guiza maçları daha zevkli futbol bu her attığın gol girmemeleri kaçırıyo adam alışıyor bizi hop oturtup hop kaldırıyo zevk alıyorum ben