Bildirim
Mackolik sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yok hocam bende safaride acılıyor sorun yok bazı dns sız dene bıde bende dns lı kullanıyorum bu arada su an hersey normal modzıllada da gırdı su an olmadı sıfırla yenıden kur tarayıcında sorun vardır baska sıtelerı acabılıyorsan -
Normal dns ile denedim şimdi, hala aynı problem. Tarayıcıyı yeniden kurarım problem degil ama hem ie'den girmiyor hem chrome'dan hocam, problem nerde anlayamadım. Hiçbir değişiklikte yapmadım bilgisayarda, durduk yere.. -
valla hocam ben daha once boyle bı sorun yasamadım acıkcası kendım safari kullanıyorum onu bı dene baya kullanıslı caps olayı fılan super adsl e bı reset fılan at umarım cozersın
-
bende mesela vatan bilgisayarın sitesine giremiyorum,ilginçtir son 2 haftadır falan böyle
chrome da veri hatası veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X