Şimdi Ara

Mackie CR4 Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski hoparlörlerimi değiştirmek istiyorum ses konusunda ciddi sıktılar sıfırı 1400TL olan bu model nasıldır kullanan ve bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mackie cr4 o fiyatlara stoklarda yok. X serisi çıktığı için 1.400 tl civarına cr3-x alabilirsin. Cr4 ü bilmiyorum fakat cr3 ü çok öneriyorlardı, 3" monitörler listesinde f/p bazında ilk 3 e giriyordu. Yeni çıkan x serisi nasıldır hiç bilmiyorum. Mackie cr4 dışında Presonus eris e4.5 (amazonda 1.850 tl), Pioneer DJ DM-40, Fluid Audio F4 (infomusicshopta 1.600 tl) e bakabilirsin. Fluid audio f4 ün pek incelemesi yok, nasıldır bilmiyorum fakat 4" e göre fiyatı en uygun hoparlör. Mackie ve Presonus fiyatlarına göre iyi performans sunarlar. Youtube'da bu ürünlerin karşılaştırmaları mevcut aşağıda link bıraktım. Hangisinin sesini daha çok sevdiysen, müzik tarzına göre kulağına hangisi hoş geliyorsa onu tercih etmeni öneririm. 1.400 tl bütçem var, bu bütçeyi aşamam dersen 3" monitörlere bakmanı ya da black friday i beklemeni öneririm.

• Mağazada Test ettim.Alınır.f/p olarak en beğendiğim sistemlerden birisi.AB sınıfı amfisi.
  • fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Ab sınıf olduğunu nasıl anlıyorsunuz?

• Cevaplarınız için teşekkür ediyorum birazdaha araştırmaya devam edicem almışken iyisi olsun istiyorum aslında 1000 TL üzerine eklesem hangi hoparlörlere yönelebilirim?

• zeybek1982 kullanıcısına yanıt
    Özelliklerinde yazıyor. Mackie cr4bt dinledim. 5 ayrı enstrumanı aynı anda tane tane verebiliyor. 6. da zorlanmaya başlıyor. Bu fiyat bandında bu nedenle f/p olarak görüyorum. 7 enstrumanı aynı anda birbirine girmeden çalabilecek bir sistem için bütçeyi bunun en az 2 katına daha çıkarmak gerekir.daha da fazlası içinse fiyatlar parabolik olarak yükselir. Yani az bir kalite artışı için çok fazla bütçe ister. Tabiki başka kriterler de var. Benim için bunlardan birisi basları tizleri midleri aslına uygun ve doğal şekilde dinleyabilmek.Gözlerimi kapattığımda oradaymış gibi hissedebilmek. Tweeter olarak silk dome tweeter sesi benim favorim.
    CR4 ün tweeter ı ile woofer ı birbirini çok iyi tamamlıyor.CR3 ve cr5 için ise aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
    Ben taşınabilir olması nedeniyle Harman Kardon go play aldım. Bu da enstrumanların ayrımı konusunda cr4bt ile yarışır.Basları idare eder.Ama bunda d sınıfı amfi var. D sınıfı amfide a veya ab sınıfındaki doğallık yok. Bu nedenle taşımayacak olsam f/p ürünü olarak cr4bt alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 28 Eylül 2020; 23:18:32 >

• Bu Mackieleri bir ben sevemedim galiba. Şehir dışındayken mecbur kayıt almak için bir arkadaşımın stüdyosunu kullanmıştım, onda da Mackie vardı, nefret ettim sesten. JBL LSR 305 kullanıyorum kendi ev stüdyomda, çalıştığım stüdyoya geçtiğimiz aylarda EVE Audio SC207 aldım Adam a7xlerin yerine, deli mutluyum. Bütçenize göre IK Multimedia'nın iLoudlarını tercih edebilirsiniz, referans hoparlör olarak kullanıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.