Şimdi Ara

MAÇIN YILDIZI KİMDİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

MAÇIN YILDIZI KİMDİ?

(En Son Oy Tarihi: 19.11.2005)
Giriş

• tuncay-ergün-hakan
  • Bence Hakandı...

Ergünde Ümitten kat ve kat iyi bir performans gösterdi!!!

Tuncay golcülüğünü konuşturdu...
  • ben serhatı cok begendım.
    orta sahada cok ıyıydı
    bı penaltı yaptırdı
    bi kişiyi sakatlayıp oyundan cıkarttı.
    bu macta cok yararı oldu.
  • tabiki tuncay şanlı adam kendini paraladı
  • Tuncaydı maçın yıldızı. Hakanın neyini beğendiniz dostlar, deligibi dolaşıp durmasınımı, Başka hiç bir ülkede böyle bir olay görülmedi. Golü atan Tuncay sevinen Hakan, ve gol hakana yazılıyor.. diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bu hakan hastalığına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Kasım 2005, 23:18:03 >
  • kesinlikle Tuncay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hakan baya bi top indirdi. 2 golde imzası var. Ayrıca livescore dan baktım. golü önce hakana yazmışlardı. şu an tuncay görünüyo. Zaten gol de tuncay'ın. Ama hakan gercekten cok yararlıydı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Tuncaydı maçın yıldızı. Hakanın neyini beğendiniz dostlar, deligibi dolaşıp durmasınımı, Başka hiç bir ülkede böyle bir olay görülmedi. Golü atan Tuncay sevinen Hakan, ve gol hakana yazılıyor.. diyecek hiç bişey bulamıyorum artık bu hakan hastalığına
  • Alpaydan baska herkez!
  • Hakan,Tuncay,Serhat
  • takımın temposunun bu seviyede olmasında en önemli oyuncu Tuncay'dı.
    hepsi elinden geleni yaptı onurlarıyla oynadılar , Tuncay buji gibiydi. (genelde olduğu gibi)
  • Tuncay ve Hakandı maçın yıldızı..
    Hakan Milli Takımdaki en güzel maçlarından birini oynadı yine de maç sonu Hakan Şükür'ü istemiyoruz diye tezahüratlar yapıldı..
    Ben Hakan'ın bunları hakettiğine inanmıyorum..
    İnşallah Hakan bir daha Milii takıma çağrılmaz da şu Hakan Şükür kavgasından kurtuluruz..
    Fatih hoca'nın bundan sonra gençlerle devam edeceğini düşünüyorum..
    30 yaşın üzeri bir daha kolay kolay Milli takıma çağrılmaz bence ve çağrılmamalı da..
  • bir fenerbahçeli olmasam da kesinlikle TUNCAY!
  • stoperler hata yapmış olsalarda bence tüm oyuncular yürekten oynadı ve iyide oynadılar.önce EMRE çok şey değitiriyor bu çocuk.alternatifsiz tek oyuncu bence.Tuncay'ın zaten 2golü var yoruma gerek yok.Yalnız Hakan'ın bugünkü oyununu beğenenlere hakan hastası demek FUTBOLUN ZERRESİNDEN ANLAMAMAYA İŞARETTİR YADA HAKAN'A KARŞI EZİK OLMAK BENCE BENCE BENCE.kimse benim gibi düşünmek zorunda değil bence yazısına dikkat edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

stoperler hata yapmış olsalarda bence tüm oyuncular yürekten oynadı ve iyide oynadılar.önce EMRE çok şey değitiriyor bu çocuk.alternatifsiz tek oyuncu bence.Tuncay'ın zaten 2golü var yoruma gerek yok.Yalnız Hakan'ın bugünkü oyununu beğenenlere hakan hastası demek FUTBOLUN ZERRESİNDEN ANLAMAMAYA İŞARETTİR YADA HAKAN'A KARŞI EZİK OLMAK BENCE BENCE BENCE.kimse benim gibi düşünmek zorunda değil bence yazısına dikkat edin.

evet ben futboldan anlamam hiç, hakana karşıda eziğim
  • ben de hakanın oynamasına karşıydım maçtan önce ama yaptığı işlerle beni utandırdı, tebrikler hakan!
    bir de necati'nin yerine ümit karan olsaydı çok farklı olabilirdi sonuç...2.yarıdaki doldur boşalt şişir oyunumuz tam ümit karan'lıktı...
  • maçın yıldızı tuncay dı ama maçın gidişatınıı attığı gollerle tuncay değil düdüğüyle hakem dallaması belli ettiğine göre hakem daha bir yıldızmış gibi sanki
  • abi bütün gollerde Hakanın payı var neredeyse yapmayın Allahaşkına neler diyorsunuz siz?
    nasıl kötüydü adam?
    bütün kafa toplarını bizimkilere indirdi,Tuncaya 2 gol birden attırdı.
    daha ne yapsın?

neyse kurtulacaksınız herhalde anladığım kadarıyla"hakkınızı helal edin"demiş soyunma odasında.takımı bırakacağının sinyallerini vermiş bir anlamda.
    ya arkadaş ben 34 senelik hayatımda bizim millet kadar "başarılı insanları çekemeyen,yükseleni eteğinden aşağı çekmeye çalışan"bir millet görmedim.herhalde de görmem...
  • valla bununla ilgili bir fıkra aklıma geldi.

cehennemde tüm çukurlar çok derinmiş insanlar çıkamasın diye.bi yerde çukur hiç derin değilmiş zıplasan çıkacakmış gibi imiş.sormuşlar bu neden böyle diye?
    zebani''orası türk'lerin bulunduğu çukur derin olmasına gerek yok.biri çıkıcak gibi olsa diğeri aşağıdan geri çekiyor onu.''
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

abi bütün gollerde Hakanın payı var neredeyse yapmayın Allahaşkına neler diyorsunuz siz?
    nasıl kötüydü adam?
    daha ne yapsın?

neyse kurtulacaksınız herhalde anladığım kadarıyla"hakkınızı helal edin"demiş soyunma odasında.takımı bırakacağının sinyallerini vermiş bir anlamda.
    ya arkadaş ben 34 senelik hayatımda bizim millet kadar "başarılı insanları çekemeyen,yükseleni eteğinden aşağı çekmeye çalışan"bir millet görmedim.herhalde de görmem...

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

abi bütün gollerde Hakanın payı var neredeyse yapmayın Allahaşkına neler diyorsunuz siz?
    nasıl kötüydü adam?
    daha ne yapsın?

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar
    hocam hakan baya bi top indirdi. 2 golde imzası var. Ayrıca livescore dan baktım. golü önce hakana yazmışlardı. şu an tuncay görünüyo. Zaten gol de tuncay'ın. Ama hakan gercekten cok yararlıydı.

+1907

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.